Bemutató nap

Miért is tartom fontosnak a bemutató napot?

Évekkel korábban sokkal kevesebb oktató volt és nem volt lehetőség körbe nézni, hogy ki, mit, mivel, hogyan csinál a sminktetováló szakmán belül. A kisebb kínálat miatt döntést hozni egyszerűbb volt, viszont sokkal nagyobb felelősséggel járt mivel az árak is többszörösei voltak a mai áraknak. Nekem is úgy kellett döntést hoznom, hogy nem volt rá lehetőségem, hogy megismerjem az eszközöket, gépeket és a leendő oktatómat, azt, hogy ő mennyire jól fogja átadni a tudását. Szerencsére jól választottam és a kitartásomnak és a kemény munkámnak köszönhetően azóta is nagyon sokat fejlődtem.

Mi is ez a bemutató nap?

Azért hoztam létre a bemutató napot, hogy az oktatás árának a töredékéért, meg tudd nézni hogyan és mivel is dolgozom én. Ezért kezdőknek, haladóknak egyaránt hasznos lehetőség ez. A látottak, hallottak alapján, ha szimpatikus a technikám és úgy érzed további sok tudást adhatok át neked, akkor ezután sokkal magabiztosabban hozhatod meg a döntést arról, hogy eljöjj a képzéseimre.

Hogyan zajlik egy ilyen nap?

Ez nem egy átlagos nap lesz, mert olyan nagyon ritkán van, hogy egy napon szemöldök, szemhéj és ajak munkát is csináljak. Bemutató napon viszont megpróbálok mindhárom munkára beírni egy-egy vendéget. Miközben dolgozom te folyamatosan figyelemmel követheted az egész folyamatot és ha kérdésed van arra szívesen válaszolok.

Bemutató nap

Valamilyen technikát tudok elsajátítani ezen a napon?

Ha ügyes vagy és könnyen tanulsz, valamint szereztél már tapasztalatot a sminktetoválásban, akkor csak rajtad múlik, hogy mennyi mindent lesel el tőlem és milyen kérdéseket teszel fel nekem.

De én még kezdő vagyok, akkor mit tanulhatok?

Mind elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, megnézheted, hogyan várjuk vendégeinket, mik a munka folyamatai, milyen géppel, tűvel és pigmentekkel dolgozom. Egy nap alatt is nagyon sok mindent elleshetsz tőlem, valamint ha tetszik, ahogy dolgozom, egyből dönthetsz is, hogy eljössz egy alapképzésemre.

Mikor van ilyen bemutató nap?

Lehetőséget biztosítunk minden hétköznap 9.00 – 17.00 óráig, előre egyeztetett időpontban.
Időpont egyeztetéssel kapcsolatban hívd Gergőt: +36-20/26-876-26