Események

Misty Eyeshadow

Tünde évek óta járja a világot oktatóként, ezáltal óriási tapasztalatot gyűjtött, hogyan adja át a tudását úgy, hogy hatalmas lendületet adjon a Te sm

2020-09-30 09:00
Budapest, Magyarország

Misztikus tekintet, „cicás” szemek! De mit is jelent?

Érdekel az oktatás

Számodra elsősorban azt jelenti, hogy növelheted sminktetováló palettádat, így vendégeidet széleskörűbben, professzionálisabban tudod majd kiszolgálni. A Misty Eyeshadow rengeteg munkaóra és tapasztalat útján született Tünde kezei által. Ezt a tudást szeretné Neked és más, tehetséges sminktetoválóknak átadni.

A szempilla tövénél kezdjük, hogy egy gyönyörű, ám elegáns, fekete kontúrt adjunk a szemnek. Itt pedig el is térünk a hagyományos szemhéjkontúrtól. A füstös, misztikus hatás érdekében a szemhéjakon felfelé, a halánték irányába haladva kifelé púderes satírozással, porhatású pigmentációval egy áttetsző átmenetet képezünk a bőr színébe, így az fokozatosan elhalványodik. Az apró, precíz és biztos kezet igénylő pixeles satírozási technika biztosítja a maximális púderes hatást.

Ezért mindenképp a képzésen a helyed, ha:

  • szeretnéd elkápráztatni a vendégeidet egy egyedi szemhéjtetoválással
  • olyan technikát tanulnál, aminek nincs párja sem elméleti, sem gyakorlati szinten
  • szeretnél tökéletesen és biztos kézzel satírozni
  • szeretnéd megkapni vendégeidtől a „varázsló” becenevet, mert olyan nőies, elegáns tekintetet készítettél, amely gyönyörű mandula formájával varázsütésre megfiatalítja viselőjét

Mit fogsz megtanulni? Mit tudsz elsajátítani?

  • A gyönyörű mandulaforma kialakításának titkát
  • A púderes satírozás készítésének bűbáját
  • A pixel effekt technika varázslatát
  • Az igéző, nőies pillantás megalkotásának rejtelmét
  • A porhatású pigmentáció kivitelezésnek mágiáját
  • A füstös, misztikus hatás létrehozásának bűvöletét

Ha már annyira rutinos vagy a szemhéjtetoválásban, hogy szinte csukott szemmel is megcsinálod, de most mégis inkább valami extravagáns technikát varázsolnál vendégeid szemeire, akkor nem kell elmenned a Roxfortba bűbájokat tanulni és varázsigéket gyakorolni. Vár Téged is Tünde Budapesten, hogy Te is eltölts velünk egy kellemes, vidám napot ami alatt észrevehetetlenül a Misty Eyeshadow varázslat mesterévé válsz.

De nem titok, hogy csak limitált helyekkel tudjuk várni a fejlődni vágyókat, így nem érdemes habozni. Írd be a naptáradba és foglald le a helyed most, hogy biztosan velünk tarts!

Érdekel az oktatás

Képzés ára: 155 000 Ft + ÁFA 
Képzés dátuma: 2019.10.07.