Események

Ombre Selection - Pixeles fantáziák

A teljes satír maszkszerűvé teheti az arcot, és keményítheti viselőjének mimikáját. Lassan egy évtizede már, hogy Méhn Tünde maga mögött hagyta ezt a

2020-05-24 09:00
Budapest Bécsi út 100.

A teljes satír maszkszerűvé teheti az arcot, és keményítheti viselőjének mimikáját. Lassan egy évtizede már, hogy Méhn Tünde maga mögött hagyta ezt a technikát, és kísérletezni kezdett a sokkal kifinomultabb poros púderes ombre satírral. Ez a sminktetoválás az utóbbi években különösen a fiatalok körében népszerűvé vált dekorkozmetikumos szemöldökformázást képezi le tartós formában. Sikere is ebben rejlik.

Tünde négy különálló stílusból álló ombre kollekciója az arc más-más pontjait hangsúlyozza, a sötétebb és világosabb részek finom váltakozásának köszönhetően nem csak szép formát ad, de vezeti is a tekintetet, ezáltal hangsúlyozza viselője szép, ugyanakkor leplezi kevésbé előnyös vonásait. A négy, megjelenésében különböző stílus közös jellemzője a pixeles, sminkelt hatás, amelytől a szemöldök dúsabbnak, viselője pedig fiatalabbnak tűnik.

A mesterképzésen négy különböző technikát sajátíthatnak el a résztvevők:

Ombre Misty

A titokzatos Mistynél a szemöldök középső része sötétebb, kifelé fokozatosan világosodik, szélei pixelesek.

Ombre Forte

Erőt és dinamizmust sugárzó technika, mely alul sötétebb, felfele fokozatosan lágyuló szemöldökívvel éri el a drámai hatást.

Ombre Andante

Céltudatosság egy kis romantikával fűszerezve. A szemöldök végei sötétek és jól definiáltak, az elejéhez közeledve íve lágyul, színe veszít intenzitásából.

OmbreMix

Az egyéniség diadala. A szálazott szemöldöktetoválás és a fenti technikák bármelyikének kombinációja az egyediség jegyében.

A képzés komplexitását az adja, hogy a négy stílus különböző technikai felkészültséget igényel: a megfelelő dőlésszög, tűhosszúság, leütésszám, a kézmozdulat íve és iránya, valamint annak gyorsasága mind a négy esetben eltér egymástól.

Jelentkezz képzésünkre, és négyszerezd meg tudásod!

Képzés ideje: 2019. november 4-5.

Képzés ára: 295.000 Ft +Áfa

Early Bird kedvezmény: 255.000 Ft+Áfa (A kedvezményes ár szeptember 20-ig érvényes.)