Események

Pécs - 3 napos szálazott szemöldök alapképzés

Szálazott szemöldök alapképzésünk Pécsett, a Méhn Tünde Szépségszalonban kerül megrendezésre. Elméleti és gyakorlati ismeretek.

2016-07-17 09:00
2016-07-18 09:00
2016-07-19 09:00
Pécs, Magyarország

Általános információk

Szálazott szemöldök alapképzésünk Pécsett, a Méhn Tünde Szépségszalonban kerül megrendezésre. A 3 nap során mind elméleti, mind gyakorlati síkon elsajátíthatod az adott technika alapvető mozzanatait. Az oktatás során sminktetováló gépet biztosítunk, amennyiben nem rendelkezel megfelelő eszközzel. Az oktatás során igény szerint mindenféle eszköz megvásárlására is lehetőséged nyílik majd.

Az oktatás alatt tehát, miután megtanulod az elméleti alapokat, Tünde bemutatja a munkát élő modellen, majd először latex felületen történik a gyakorlás, utána pedig élő modellen is kipróbálhatod magad Tünde segédletével.

Korábbi tapasztalat nem szükséges, a képzés létszáma 3-5 fő. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és élni szeretnél a lehetőséggel, úgy kérlek lépj velünk kapcsolatba az info@mehntunde.hu email címen és válaszolunk minden lehetséges kérdésedre.

A képzés menete

Az alábbi időbeosztás nagyságrendileg jelöli, hogy mire lehet számítani, melytől eltérhetünk amennyiben az oktatás menete a tanulók érdekében úgy kívánja. Az egyes napok egymástól eltérő időbeosztással rendelkezhetnek.

1. nap: Az oktatás 9:00-kor kezdődik elméleti tananyaggal, majd élő modellen mutatom meg az adott tetoválást számodra. Ebédszünetet követően papíron és latex felületen is gyakorlunk.

2. nap: A második nap egész nap latexen történik a gyakorlás, hogy a mozdulatok beléd rögződjenek.

3. nap: A harmadik napon pedig a technikát élő modellen gyakorolhatod a felügyeletemmel és segédletemmel.

További információk

A 3 nap alatt tökéletesen elsajátíthatod az ajaktetoválás alapjait, mindezt 1300 Euro +áfa áron. További információkért fordulj hozzánk bátran az info@mehntunde.hu címen keresztül!