Események

Pécs - 9 napos sminktetováló alapképzés

Szeretnéd elkezdeni a sminktetoválást és részese lenni e csodálatos szakmának? Gyere el hozzám májusban és vágj bele.

2017-05-21 09:00
2017-05-22 09:00
2017-05-23 09:00
2017-05-24 09:00
2017-05-25 09:00
2017-05-26 09:00
2017-05-27 09:00
2017-05-28 09:00
2017-05-29 09:00
Pécs, Magyarország

Jó, ha tudod!

Magyarországi jogszabályok értelmében, hazánkban kizárólag végzett kozmetikusok dolgozhatnak sminktetováló munkakörben. Külföldön kevésbé szigorú szabályozással találkozhatsz, így érdemes tájékozódni az adott országban érvényes lehetőségekről!

Általános információk

Szeretnéd elkezdeni a sminktetoválást és részese lenni e csodálatos szakmának?
Gyere el a képzésemre, és vágj bele! Nálam minden információt és eszközt megkapsz egy helyen, illetve a későbbiekben is bátran fordulhatsz hozzám tanácsért, akár eszközökkel, akár sminktetováló technikával kapcsolatban.

Ez az alapképzés Pécsett, a sminktetováló szalonomban kerül megrendezésre. A három fő sminktetováló technika oktatására fogok koncentrálni, melyek a klasszikus szemhéjkontúr, az ajaktetoválás, illetve a szálazott szemöldök tetoválása.

Az elméleti alapok ismertetését követően latex felületen fogunk gyakorolni, illetve megnézheted, hogy én miként készítem el az adott technikát. Miután eleget gyakoroltál latexen, élő modellen folytatódik a képzés, miközben én és a kolléganőm felügyeljük minden mozdulatodat. Félnivalód tehát nincs, mindenben segítünk és folyamatosan tanácsokkal látunk el az oktatás során.

Az oktatás időpontja:

2017. Május 21-23. -Klasszikus szemhéjkontúr (alsó, felső)

2017. Május 24-26. -Ajaktetoválás

2017. Május 27-29. -Szálazott szemöldöktetoválás

Alapképzés felépítése

Minden modul egy adott tetoválás technikát dolgoz fel, mely 3 nap alatt végezhető el. Mindegyik modul azonos felépítés szerint tanulható nálunk, így számodra is jobban átlátható, hogy mit is kapsz az oktatás során.

I. Elméleti oktatás

Minden bemutatott technikához nyomtatott oktatási anyag jár, illetve egy prezentáció keretein belül, illusztrációkkal tarkítva mutatom be számodra az adott módszert. Közben bátran felteheted a kérdéseidet és igyekszem mindenre részletesen válaszolni a témával kapcsolatban. Elmélet során szó esik a színelméleti és dermatológiai alapokról is a csoport szakmai felkészültségének függvényében, továbbá a bőr mechanikai működése tűszúrás hatására, szimmetria, előrajzolás, megfelelő pigmentek és tűk kiválasztása, ideális forma, stb.

II. Bemutató munka

Az adott technikát bemutatom élő modellen is az elméletet követően, miközben felhívom a figyelmed a részletekben rejlő praktikus megoldásokra, illetve a helyes munkavégzésre. A bemutató tökéletes lehetőséget biztosít arra továbbá, hogy megfigyelj minden mozzanatot és közben feltedd esetleges kérdéseidet.

III. Gyakorlat és megvalósítás

Miután tisztában vagy az adott technika elméleti és gyakorlati aspektusaival, kipróbálhatod magad latexen majd élő modellen. Fontos, hogy alapképzések során latex műbőr felületen gyakorolsz elsőször egy napot, majd a harmadik napon egy élő modellen is számot adhatsz tudásodról. Munkádat végig nyomon követjük, hasznos tanácsokkal látunk el, illetve szükség szerint megmutatjuk ismét a munka helyes kivitelezését. A sikeres munka után oklevélátadó és közös fotókészítés zárja az oktatást.

Alapképzés napirendje

1. nap: Az oktatás elméleti tananyaggal kezdődik, majd élő modellen mutatom meg az adott tetoválást számodra. Ebédszünetet követően papíron és latex felületen is gyakorlunk.

2. nap: A második nap egész nap latexen történik a gyakorlás, hogy a mozdulatok beléd rögződjenek.

3. nap: A harmadik napon pedig a technikát élő modellen gyakorolhatod a felügyeletemmel és segédletemmel.

Utólagos hospitálási nap

Egy új szakma elsajátításával számtalan kérdés fog felmerülni benned, ezért lehetőséged van utólag eljönni hozzám és nyomon követni ahogy dolgozom egy egész napon keresztül, illetve bármilyen kérdésedre válaszolok ez idő alatt. Ennek az a célja, hogy még több értékes tapasztalatot, tudást gyűjts, mely a munkádban lépéselőnyt fog jelenteni. Ha szeretnél egy ilyen hospitálási napra eljönni hozzám, előtte egyeztetnünk szükséges arról, hogy milyen munkákat szeretnél nyomon követni. Személyes tapasztalatom az, hogy amennyiben egy alapvető tudással rendelkezik már valaki, onnantól nagyon sokat lehet még ezen felül megtanulni azzal, ha csak mást nézel munka közben és odafigyelsz a részletekre. Egy ilyen nap kedvezményesen vehető igénybe korábbi tanulóim számára, mely így 65 000 Ft+áfa számukra.

Gépvásárlás és kedvezmény

Személyre szabott oktatásaimon kipróbálhatsz többféle készüléket is, és amelyikkel a legjobban tudsz dolgozni, azt javaslom megvásárolni. Webshopomban megtekintheted az összes általam forgalmazott és ajánlott sminktetováló gépet. Mindegyik gép megbízható és magas minőséget képvisel. Döntésed meghozatalát természetesen szakmai tanácsadásommal segítem.

Kezdők számára az Onyx No3. sminktetováló gépünket ajánljuk, mely jutányos áron nyújt gazdája számára megbízható teljesítményt. Az Onyx No3. gépünk webshopunkban is megtekinthető, melynek vételára 425 000 Ft+áfa.

Gépvásárlás esetén további kedvezményekre leszel jogosult, melynek köszönhetően sminktetoválás alapképzéseinken kedvezőbb áron vehetsz részt. Ez viszont nem csak a „marketing” része, hanem mi tényleg díjazzuk a lojalitást és hisszük, hogy nem csak tudásban, de termékeink minőségével is kiemelkedő minőséget nyújtunk. A kedvezmények mértékéről az alábbiakban olvashatsz.

Alapképzések ára

Minden 3 napos modulon részt vehetsz külön-külön is, de akár egyszerre is. Mindez a meghirdetett oktatási időpontokon és igényeiden múlik. Az árak egységesek, függetlenül melyik modulra jelentkezel. Minél több modulra jelentkezel egyszerre, úgy növekszik a kedvezmény mértéke, másrészt amennyiben sminktetováló gépet is vásárolsz, úgy további kiemelt kedvezményekben részesülhetsz.

Alapképzések teljes áron:

1 modul – 395 000 Ft+áfa
2 modul – 695 000 Ft+áfa
3 modul – 995 000 Ft+áfa

Alapképzések gépvásárlással, kedvezményes áron:

1 modul – 295 000 Ft+áfa
2 modul – 565 000 Ft+áfa
3 modul – 825 000 Ft+áfa

Az oldalon található árak általános irányárak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ugyanakkor kiemelném, hogy már meghirdetett oktatások árai visszamenőleg nem változnak.