Rólunk

Bevezető

Valószínűleg azért olvasod ezeket a sorokat, mert szeretnéd kideríteni, hogy tényleg én vagyok-e a megfelelő szakember, akire rábízhatod magad, legyen szó az ideális sminktetováló oktatás és termékek megtalálásáról, vagy saját sminktetoválásod elkészítéséről.

A kezdet

Bemutatkozok tehát, Méhn Tünde vagyok, sminktetováló specialista és oktató. Sok kollégám, tanulóm és vendégem szokott érdeklődni, hogy miként és hogyan kezdtem a szakmát, ezért úgy gondoltam, hogy röviden leírom az ezzel kapcsolatos gondolataimat, céljaimat és jövőképemet.

Hogy miért is választottam ezt a hivatást? Sok éve én is elmentem egy sminktetoválóhoz, aki meglehetősen félresikerült szemöldöktetoválással ajándékozott meg. Egy-két évvel később, a sok szenvedést követően elhatároztam, hogy megtanulom a szakmát, mert szerettem volna, ha minél kevesebben járnak hozzám hasonlóan.

A szépségiparhoz végül is még 2008-ban csatlakoztam, először a szükséges kozmetikusi és sminktetováló képzések elvégzésével. Már eredetileg is az volt a célom, hogy kifejezetten sminktetoválóként dolgozhassak, de ki szeretném hangsúlyozni, hogy a kozmetikusi pálya is sok hasznos tudást nyújtott számomra, mint például a higiénia vagy a bőr szerkezetének alapos ismerete, értékes hatóanyagok és káros összetevők hatásmechanizmusa.

Az iskola

Oktatói karrierem még 2012-ben kezdtem, mivel egyre több személyes megkeresés érkezett felém más sminktetoválóktól, akik tanácsokat kértek tőlem és szerették volna megnézni miként dolgozok. A kéréseknek fokozatosan engedni kezdtem, majd megalapítottam a ’Méhn Tünde PMU Art School’ névre keresztelt sminktetováló iskolámat. 2013 második felétől már az ország határain túlról is egyre több tanuló érkezett hozzám. Rövid idő alatt egyértelművé vált, hogy sokan szeretnének találkozni velem, de mindezt a hosszú utazás fáradalmait mellőzve. Ekkora határoztam el, hogy saját szalonomból kilépve, nemzetközi oktatásokat kell szervezzek hazámtól távol.

Földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, minden oktatást, legyen az alap- vagy mesterképzés, egytől-egyig igyekszek a lehető legjobban személyre szabni és igénytől függően kis létszámmal megtartani. Így bizonyos lehetsz afelől, hogy a képzés végére sok hasznos és gyakorlatias tapasztalattal gazdagodsz. További részleteket az Oktatás menüpont alatt olvashatsz képzéseimről.

Sminktetoválásaimról

A sminktetoválás az egyik legspeciálisabb kozmetikai eljárás. Vendégeim sminktetoválását egyedileg készítem, nincs sablon!

Ha szemöldököd, szemhéjad, vagy ajkad formájával, színével elégedetlen vagy, akkor ez a legjobb megoldás. Általa az egész arcod sugárzóvá válik, önbizalmad, önértékelésed, nőiességed, fiatalságod mind-mind a helyére kerül. A legtermészetesebb hatású, színű, formájú sminktetoválásokat készítem, így nem fog ordítani az arcodról, hogy tetoválást viselsz.

A Galériában megtekintheted a munkáimat. Amikor extrémebb alkalmi sminkre vágysz, könnyen kiegészítheted egy kis plusz sminkkel. Nálam nem jársz úgy, mint sok vendégem, akik a mások által elrontott tetoválásaik kijavítása miatt járják a kálváriájukat éveken át és ez miatt keresnek fel végül engem.

Azért, hogy Téged és a többi vendégemet a legprofibb eljárásban tudjalak részesíteni, akár új sminktetoválást kell készítenem, akár más elrontott munkáját kell helyrehoznom, ezért folyton képzem magam és a legkorszerűbb, aktuális trendeknek megfelelő eljárásokat alkalmazom. A Te érdekedben, munkámat nem csak precízen végzem és jó anyagokkal, hanem szívvel-lélekkel is.