Rólunk

„A sminktetoválás jövőjét építjük!”

Úgy érezzük, rendkívül találó és igaz mondat ez a Tünde Méhn PMU Art International School csapatára. Egy olyan célkitűzés és szakmai relevancia jellemző hétköznapjainkra, melynek köszönhetően bátran kijelenthetjük, a magyar sminktetoválásnak nem csak szerves részei, hanem alkotó, innovatív és egyben a legerősebb láncszemei vagyunk! Azon kívül, hogy szolgáltató közösség a miénk, a sminktetováló társadalmat igyekszünk összefogni, támogatni, fejleszteni és nyomon követni kívánjuk létezését a kezdetektől. Céljaink, termékeink és szolgáltatásaink ezeket hivatottak életben tartani, professzionális és kifogástalan módon képviselni a magyar sminktetoválást.

Aki nélkül mindez lehetetlen lenne, Méhn Tünde!

Cégünk névadója, alapítója és a sminktetováló szakma egyik legkiemelkedőbb alakja, Méhn Tünde.

Magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. A Méhn Tünde PMU Art School alapítója és vezető oktatója, az NPM, az Onyx márkák forgalmazója, a ROSA Herbal Skin Care® for PMU & Microblading & Tattoo fejlesztője és a Méhn Tünde Szépségszalonok tulajdonosa. Hosszas felsorolás után sem írtunk le mindent, amit Tündéről tudni érdemes. Minden 2008-ban kezdődött, mikor Tünde a szépségipart választotta és kozmetikus pályára lépett! Ez volt az első lépés a kiemelkedő karrier felé. Egy elrontott sminktetoválás után döntötte el, hogy ez az a terület, ahol nem csak dolgozni kíván, hanem valami újat létrehozni. A szakmában töltött évek alatt nem csak kozmetikus mesterré vált, hanem sminktetováló szakemberként 2012-ben megalapította a Tünde Méhn PMU Art International School-t, melyet már a kezdetekkor is nagy érdeklődés övezett, a határokon túl is! Tünde nemzetközi sikerei is egyre duzzadtak, számtalan országban szintén elismert oktató lett. Hírnév, szeretet és rengeteg munka tarkította ezeket az éveket. Ez idő alatt olyan fejlesztések, események és lehetőségek is napvilágot láttak, hogy mára cégünk Európa egyik legismertebb oktató központja lett. Saját márkával, termékcsaláddal, több, mint 15 fős szakmai team-mel. Egy olyan vállalkozás, mely nem csak tökéletesen működik és profi alkotásokat készít Budapesten és Pécsett egyaránt, hanem már vállalkozó szakemberek, kozmetikus mesterek és sminktetoválni kívánó Kollégák bízzák karrierjüket és tudásukat ránk! Nem csak képzéseink híre terjedt villanásszerűen, hanem saját termékcsaládunk márkája is az egyik legismertebb lett a sminktetováló kozmetikumok között! A Rosa Herbal Skin Care egyet jelent a 100%-os természetességgel, az egyedi, innovatív fejlesztéssel, a különleges arculattal és a gyors, hatékony tetoválás alatti- és utóápolással!

Szalonjaink az egyedi alkotásokért!

Budapesten és Pécsett is megnyitottuk kapuinkat, és már évek óta sikeresen, napról napra egyre növekvő vendégkörrel dolgozunk szakembereinkkel. Tünde mellett 3 igen tehetséges sminktetováló szakember tevékenykedik és képviseli a trendi sminktetoválást ezekben a régiókban. Míg Kocsis Nikolett pesti szalonunkban várja szeretettel a különleges, egyedi és kifogástalan tetoválások szerelmeseit, addig Wirth Inez és Láng Anett fogadja a pécsi régió szépülni vágyóit. Kollégáinkra a folyamatos fejlődés iránti vágy jellemző, és azon túl, hogy Tünde repíti őket évről évre mesteri magaslatokba továbbképzéseivel, már maguk is oktatásokat tartanak, hogy a szalon falait ne csak tökéletes munkák, hanem remek szakemberek hagyják el. Az is fontos számunkra, hogy ne csak weboldalunk szolgáltasson kellő információt munkásságunkról , hanem minden közösségi felületen jelen legyünk munkáinkkal, alkotásainkkal, érdekességeinkkel és híreinkkel.

Oktatások és képzések a profi szakemberekért!

Nem csak megalkotjuk, oktatjuk is! Tünde a hosszú, dolgos évek alatt számtalan technikát fejlesztett ki azért, hogy központunk mindig „up to date”, trendi és tökéletesen képzett legyen. Legyen szó ajak-, szemöldök- vagy szemhéjtetoválásról, Méhn Tünde tökéletes technikái minden kívánságnak, egyéniségnek, személyiségnek, problémának és szépészeti esetnek tud megfelelő megoldást biztosítani. Ezt a sokszínűséget oktatja is, ezért napjainkban bárki, aki hasonló karrierre és szakmai mibenlétre vágyik, a Tünde Méhn PMU Art International School-ban lehetősége van a fejlődésre. Alap-és Mesterképzések, egyéni és csoportos oktatások, fejlesztések jellemzik évek óta az iskola életét, ahonnan már több száz szakember távozott sikeres vizsga után! Tünde hitvallása az, hogy ne csak résztvevői legyünk a magyar sminktetoválás életének, hanem megalkotói és átadói is egyben. De hogy miben is rugaszkodunk el képzéseinkkel a többi oktatástól? Tünde pedagógus diplomájának köszönhetően olyan didaktikai módszert alkalmaz képzésein, mely gyakorlatorientált, interaktív és elméleti szinten is kellő mélységeket érint.

Termékeink és értékesítés

Ahhoz, hogy hitelesek legyünk a profizmusban, a hatóanyagok és termékek fontosságában is hinnünk kell. Sosem bízzuk a véletlenre és nem használunk olyan termékeket, anyagokat, melynek származását, működését és hatékonyságát nem ismerjük. Ezért azon túl, hogy kizárólag saját fejlesztésű termékekkel dolgozunk, melyet saját kezűleg Tünde fejlesztett és mely kizárólag naturális alapanyagokat tartalmaz, megbízható forrásból származó, professzionális márkákhoz adjuk a nevünket! A Rosa Herbal Skin Care termékei képviselik a bőrápoló szekciót, mely saját márkánk és fejlesztésünk, az eszköztárunk jelentős részét pedig az NPM és Onyx márkák készülékei és kiegészítői képezik. Ezen belül az év készülék-innovációja, az NPM Glow sminktetováló gép is a mi webshop-unk egyik legrangosabb tagja, melyet Magyarországon kizárólag cégünk forgalmaz és melyről bővebb információt olvashatnak az újdonságok között. Termékeink között minden megtalálható, mely a sminktetoválás legapróbb részleteitől és a legmeghatározóbb eszközökig szükséges.

Víziónk és ahogy a jövőt látjuk!

Ahogyan azt már írtuk, a sminktetoválás jövőjét építjük! Minden nap azon dolgozunk, hogy maradandó, hiteles, átadható és rendkívül fontos momentumokat tegyünk le alapkőként a szakma rögös útjára. Így megkönnyítve azt a közös fejlődést, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a közös karrier halhatatlan legyen. A jövőben továbbra is célunk lesz számtalan technika megalkotása, a szerteágazó és egyedülálló szakmai és üzleti képzések megrendezése, az internacionális jelenlét erősítése és az, hogy Magyarország egy olyan hely legyen, ahol a sminktetoválás nem pusztán lehetőség, hanem alap elvárás a szépségiparban.