Ajaktetoválás

Ajakkontúr és satírozott ajaktetoválás - Természetes és telt hatás azonnal

Túl keskeny, vékony az ajkad? Baleseti sérülés, műtét, vagy herpesz nyomait viseled az ajkadon, esetleg színtelen, nincs kontúros széle?

Ajkad sminktetoválásával elfelejtheted ezeket a gondokat! Ennek a technológiának köszönhetően csodálatosan finom, mégis telt ajkaid lehetnek. Nőiesen csábító, dús és egyben elegáns!
A szép formát kiemelem, a kedvezőtlen tulajdonságokat elfedem.
Elrontott ajaktetoválások helyrehozására is kiváló ez a technológia! Gyönyörű, egyenletesen színezett, telt ajak a végeredmény!

Már többször tetoválták, de szinte semmi nem maradt meg az ajkaidban, esetleg foltossá vált?

A tetováló gép egyenletes, egyforma leütéseitől, a bevitt pigment minőségétől, a megfelelően kiválasztott tűmodultól és a tetoválást készítő szakember helyes satírozási technikájától függ, hogy milyen lesz a végeredmény. Ilyen esetben valamelyik fontos összetevő hiányzott.

Menstruáció, terhesség, szoptatás

Terhesség, szoptatási időszak alatt, menstruáció első 2 napján, ill. az azt megelőző 2 napon nem ajánlatos az ajaktetoválás! A fájdalom küszöb ilyenkor alacsonyabb és a hormonháztartás is mindhárom esetben változik, ami azt eredményezheti, hogy a pigmentek nem maradnak meg maximálisan a bőrben!

Ajakkontúr

A ’90-es évek elején volt divat a barnás árnyalatú ajakkontúr. Talán emlékszel Te is ezekre a keretes szájakra? Szerencsére ez már a múlté! Ajkad formáját úgy készítem el, hogy természetesen kontúrt rajzolok és tetoválok, de olyan finoman, hogy az nem válik külön a satírozástól.

Fél satírozás

Először a megtervezett kontúrt tetoválom, majd befelé haladva, fokozatosan elhalványodva satírozom ajkaidat. A végeredmény, lágy, természetes hatás. A kicsit vastagabb ajkúaknak javaslom a fél satírozást, hogy legyen elegendő hely, satírozással a színátmenet megvalósítására.

Teljes satírozás

Szintén a kontúr tetoválásával kezdem, majd befelé haladva egyenletesen besatírozom az egész ajkadat. Így a végeredmény teltebb, dúsabb hatású lesz. Ajánlom a vastagabb és a vékonyabb ajkúaknak is egyaránt. Ha vékony az ajkad, és ezért szükséges enyhén nagyobbítani, akkor főleg ezt a technikát javaslom a szép végeredmény érdekében.

3D hatású satírozás és Pearly Lips

Mindkét típusú ajaksatírozás esetében többféle színt alkalmazunk, színátmenetet képezünk a még teltebb hatás elérése érdekében. Ez a két fajta technika vékony ajkakon sajnos nem kivitelezhető a kicsi felület miatt, mert nincs megfelelő széles hely a színátmenet kialakításához. 

Időpont kérés

Milyen színt válasszak?

A választott szín nagyban befolyásolja az összhatást. Fél satírozásnál mindenképpen a természetes árnyalatok közül érdemes választani, hogy szépen mutasson a színátmenet a festékezett terület és az ajkad saját színe között. A teljes satírozásnál, 3D ajaksatírozásnál és a Pearly Lips-nél lehet természetesebb és élénkebb árnyalatot is választani. Javaslom, hozd magaddal kedvenc rúzsodat, szájfényedet, hogy könnyebben tudjuk kiválasztani a megfelelő színt számodra.

Herpesz?

A herpesznek is köszönhető, hogy eltűnik a száj kontúrja, ezért főleg azoknak volna szükségük ajaktetoválásra, akik ettől a problémától szenvednek. Akinek valaha is volt herpesze, annak sajnos megbújik a szervezetében ez a vírus és bizonyos hatásokra, stresszre újra aktivizálja magát. Az ajaktetoválás pont ilyen hatás, előhozza ezt a problémát. Viszont van rá megoldás, meg lehet előzni! Herpesz ellenes gyógyszer alkalmazásával megúszhatod, hogy a friss ajaktetoválásodnak ne essen semmi baja! Orvos által felírható, vény köteles gyógyszerek alkalmasak a megelőzésére (pl. Telviran, Herpesin) A tetoválás előtt 3 nappal már el kell kezdeni a szedését, majd folytatni összesen 1 héten át. A részleteket megbeszéljük személyesen. Mindenképpen jelezd, ha szokott lenni herpeszed!

Fájdalmas?

Egyedi érzékenységedtől függ, azonban a tetoválás egész ideje alatt érzéstelenítek, így könnyebben elviselhető az eljárás. A menstruációt megelőző 2 nap ill. az első két napján a fájdalomküszöb alacsonyabb! Ezért ne ekorra időzítsd az ajaktetoválásodat! Ajaktetoválás előtt semmiképpen ne injekcióztasd be ajkaid a fogorvossal, mert eldeformálódik a formája az érzéstelenítő hatására és úgy nem lehet, és nem szabad tetoválni!