Természetes tetoválás eltávolítás

Milyen anyaggal történik az eltávolítás?

Mi a tejsav egy speciális formuláját használjuk. A tejsav rendelkezik azzal a képességgel, hogy nagyobb mennyiségű pigmentet távolít el gyorsabban és biztonságosabban, mint a korábban elterjedt glikolsav.

A gyógyulási folyamat a tejsav esetében gyors és egyszerű.

Mi az eljárás folyamata?

1. Az NPM eltávolító folyadék magához vonzza a pigmentet, mint egy mágnes és felhozza az epidermiszbe. A frissen kezelt területen látni lehet, ahogy a pigment jön ki a bőrből. Ha a tetoválás 2-4 éves, vagy régebbi, akkor nem látható, ahogy ki jön a pigment csak az, hogy a színe sötétebb lesz, mivel feljebb került a felszínhez.

2. A gyógyulási folyamat során var képződik (kb. 3 nap múlva), amely tartalmazza a pigmentet, ami már kijött a bőrből. Ezt követően a var leesik és láthatóvá válik a gyógyuló bőr.

3. Teljesen gyógyult bőr. Ha még mindig van pigmentmaradvány, alkalmazható még egy eltávolító kezelés, ha nincs, akkor befejeztük az eljárást.

A tartós sminktetoválás esetében maximum 3-4 alkalomra van szükség. Kivételes esetekben előfordulhat, hogy akár 5-6 kezelés is szükséges, leginkább akkor, ha a sminktetoválást testtetováló pigmenttel készítették el.

Az új sminktetoválást az utolsó eltávolító kezelést követő 6 hét múlva lehet elkészíteni legkorábban.

Mennyibe kerűl az eltávolítás?

A tetoválás eltávolítás 15 000 Ft-os bevezető áron érhető el szalonunkban. Részletesebb árlistánkkal hamarosan jelentkezünk. Kérjük, addig keress minket személyesen a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén és érdeklődj a részletekkel kapcsolatban!