Szemhéjtetoválás

Klasszikus szemhéj kontúr vagy satírozott szemhéj? Válassz stílusodnak megfelelően!

Egy biztos, ez mindenkinek jól áll és nem maszatolódik el

 • Ha szép formájú, nagy szemeid vannak – azokat még jobban kiemeli!
 • Ha elégedetlen vagy a szemeid alakjával, méretével – azon lehet segíteni szemhéjkontúr tetoválásával, hogy mindig elégedetten nézhess a tükörbe!
 • Ha allergiás vagy a különböző szemfestékekre, pedig szeretnéd magad sminkelni, akkor is ez a megoldás!
 • Van, aki gyengébben lát, ezért nem tud szép sminket készíteni magának.
 • Vagy csak egyszerűen szeretnéd magad szakemberre bízni?

Felső szemhéj:

Előrajzoláskor látjuk meg, hogy milyen vastagságú kontúr, vagy satírozás a legelőnyösebb számodra, hol emelkedjen, és hol fusson le az íve, hol legyen kicsit vastagabb és hol kell elvékonyodnia. Szempilláid tövét is besatírozzuk, így dúsabbnak fog hatni még szempilla spirálozás nélkül is. Választhatsz a feketén kívül további más színeket is, amelyek jól állnak a szemed színéhez pl. a szürke, a kék és zöld 50 árnyalata áll rendelkezésedre. 

Alsó szemhéjkontúr a szempillák tövében:

Szintén előrajzoláskor együtt döntjük el, hogy az összkép vele jobb, vagy nélküle. Van, amikor kicsinyíti, de szerencsére az esetek többségében nagyítja a szemeket. Ez a szem zúg irányába történő behúzás hosszúságán és vastagságán múlik. Tehát jól lehet ezt is alakítani adottságaidnak megfelelően.

Az első kérdésed: Mennyire fáj?

Nem állítom, hogy minden kellemetlenségtől mentes lenne, azonban az egész tetoválás ideje alatt érzéstelenítőt használok – ez által elviselhetővé válik. A szemed csukva van, még az alsó szemhéj tetoválásakor is, közben én lefeszítem a bőrödet. Így végig biztonságban vagy. Leginkább a fájdalomtól való félelem a jellemző, mely, ahogy elkezdem a tetoválást, megszűnik. Gyakran mondják a vendégeim, hogy ennél sokkal rosszabbra számítottak! A végeredmény pedig mindenképpen kárpótol a kellemetlenségekért!

Feldagad?

Igen, kinek kicsit, kinek jobban, egyéni. Általában aznap és másnap kissé duzzadtabb lehet a szemhéj. Jégzselével (száraz hideggel) lehet otthon hűsíteni. Vizezni nem szabad, mert felázik a bőr és távozik a festék!

Időpont kérés

Szemhéjkontúr tetoválás készítésének lépései:

 1. Együtt megnézzük a tükörben, megbeszéljük, hogy milyen szemhéj tetoválást szeretnél.
 2. Fertőtlenítem a bőrödet.
 3. Megrajzolom egy speciális előrajzoló ceruzával az új formát. Közben többször is ellenőrizzük Veled együtt a tükörben. Addig rajzoljuk, igazítjuk, amíg tökéletesen természetes nem lesz. Ez az alapja a sminktetoválásnak! 
 4. Speciális krémmel érzéstelenítem a bőrödet, közben kiválasztjuk a megfelelő árnyalatú festéket. Betetoválom a megrajzolt formát. Közben érzéstelenítő géllel és Rosa Herbal Skin Care Pigment Booster Balmmal ecsetellek, melyek együttes hatásának köszönhetően a bőröd megőrzi rugalmasságát - ezáltal sokkal szebb és tartósabb lesz a tetoválásod.
 5. Rosa Herbal Skin Care Fixing Serummal bekenem a tetovált területet, ezzel lezárom a bőr felszínét és elindul a gyógyulási folyamat.
 6. Megbeszéljük az utóápolást, kapsz tőlem egy sminktetoválásra kifejlesztett Rosa Herbal Skin Care Eyeliner After Care utóápoló krémet. Az utóápolóval 2 hétig folyamatosan kell kenned a tetovált területet, hogy a szemhéj tetoválásod sokáig tartós maradjon.
 7. Legkorábban 1 hónap múlva jöhetsz vissza a második tetoválásra, azaz a korrekcióra.