Szemöldöktetoválás

Milyen szemöldöktetoválási technikák közül választhatsz?

SZÁLAZOTT SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS: Természetes hatású, szálazott szemöldöktetoválást, melyet apró, nagyon vékony, tetovált szálakból építünk fel. A szálrendezési struktúrát aszerint alakítjuk ki, ahogyan a saját szőrszálak is növekednek. Így lesz teljesen természetes, gyönyörű a végeredmény.

OMBRÉ - PÚDERES SZÖMÖLDÖKTETOVÁLÁS: Színátmenetes, púderes satírozással készül. Variáljuk a színek mélységét, erősségét, töménységét. Eszerint többféle Ombré szemöldöktetoválást is kifejlesztettem az elmúlt évek alatt. Választható az Ombré Misty, -Forte, -Andante, OmbRemix stílus is.

KOMBINÁCIÓK: Nagyon gyakran alkalmazzuk a szálazás és satírozás kombinációit, így mégtöbb variáció áll rendelkezésünkre, hogy vendégeink számára a legszebb szemöldöktetoválást készítsük el. Dús, 3D hatás érhető el még olyan esetekben is, amikor valakinek egyáltalán nincs sját szemöldökszőrzete.

MELYIKET VÁLASZD? Nem kell előre eldöntened, melyiket szeretnéd. Mi segítünk kiválasztani a hozzád leginkább illő stílust, szemöldökformát, színt és a kivitelezés módját is. Előrajzoljuk a számodra legjobban passzoló formát, megbeszéljük a színét és a kivitelezés típusát is.

SZÍNEK: A tetováló pigmenteket mindig a saját meglévő szemöldökszőr, a haj és bőr színéhez igazítva választjuk ki, hogy gyönyörű szép, harmónikus végeredményt kapjunk a gyógyulást követően. Ne aggódj, fekete színnel mi soha nem tetoválunk szemöldököt és borotválni sem szoktuk!

Időpont kérés

Mikor van szükség szemöldöktetoválásra?

Amikor kikoptak, vagy nem a megfelelő helyen nőnek a saját szőrszálaid.
Fiatalabb és idősebb korban is előfordul, hogy a kiszedett szemöldök szálak egyre kevésbé nőnek újra vissza, végül teljesen kikopnak. Ez főleg akkor gond, ha előnytelen formára volt kiszedve a szemöldök, és így ez a kedvezőtlen forma maradt meg, vagy hiányos területek bontják meg az ívét.

Amikor hiányos, nem szép a formája, előnytelen az íve.
Előfordul, hogy a szemöldök túl lapos, rövidebb a kelleténél, nagyon vékony, rossz helyen emelkedik, íves, csak nem ott, ahol kellene, rossz helyen kezdődik és végződik. A helytelen forma különböző, nem túl előnyös arckifejezést kölcsönözhet az arcnak pl. csodálkozó, mérges, szomorú, fáradt, szigorú… Hogy hány évesnek nézel ki, az súlyozottan szemöldököd formájától is függ. Felér egy kisebb ráncfelvarrással! Fiatalít, kinyitja és üdévé teszi a tekinteted.

Amikor régi sminktetoválásod kikopott, vagy elrontották.
Fedőszínekkel és/vagy komplementer színekkel van megoldás ezekre a problémákra is! Megfelelő, precíz technológiával ilyen esetekben is gyönyörű eredményt lehet elérni.

Satírozott, vagy szálazott szemöldöktetoválás?
Mindkét technikával készíthető csodaszép szemöldöktetoválás. Aszerint érdemes választani, hogy mennyi saját szőrszál nő, milyen a bőr állapota, van-e korábbi szemöldöktetoválásod, atraktívabb, vagy természetesebb hatást szeretnénk elérni... ezt együtt könnyebb lesz eldöntenünk közösen, természetesen az előrajzoláskor ezt is megbeszélük.

Szemöldöktetoválás készítése lépésről – lépésre:

  1. Együtt megnézzük a tükörben, megbeszéljük, hogy mit szeretnél a meglévő szemöldöködből kialakítani.
  2. Fertőtlenítem a bőrödet.
  3. Megrajzolom egy speciális előrajzoló ceruzával az új formát. Közben többször is ellenőrizzük Veled együtt a tükörben. Addig rajzoljuk, igazítjuk, amíg tökéletesen természetes nem lesz. Ez az alapja a sminktetoválásnak! Ha vannak felesleges szőrszálak, azokat rajzolás után kiszedem. A természetesség jegyében igyekszem a lehető legtöbb saját szemöldökszálat meghagyni.
  4. Speciális krémmel érzéstelenítem a bőrödet, közben kiválasztjuk a megfelelő árnyalatú festéket. Betetoválom a megrajzolt formát. Közben érzéstelenítő géllel és Rosa Herbal Skin Care Pigment Booster Balmmal ecsetellek, melyek együttes hatásának köszönhetően a bőröd megőrzi rugalmasságát - ezáltal sokkal szebb és tartósabb lesz a tetoválásod.
  5. Rosa Herbal Skin Care Fixing Serummal bekenem a tetovált területet, ezzel lezárom a bőr felszínét és elindul a gyógyulási folyamat.
  6. Megbeszéljük az utóápolást, kapsz tőlem egy sminktetoválásra kifejlesztett Rosa Herbal Skin Care After Care utóápoló krémet. Az utóápolóval 2 hétig folyamatosan kell kenned a tetovált területet, hogy a sminktetoválás sokáig tartós maradjon.
  7. Legkorábban 1 hónap múlva jöhetsz vissza a második tetoválásra, azaz a korrekcióra.