PMU Business - „Egy szalon sikerének titka!”

Egy sikeres vállalkozás, hosszútávon is!

Sokan azt gondolják, egy vállalkozás indítása egyszerű, pusztán azzal, hogy bátrak, elhivatottak vagyunk és rendelkezünk a kialakításhoz szükséges tőkével és szakmai tudással. Sok esetben, amikor az ember nem feltétlenül helyezi előtérbe a profizmust, ez elég is.
De mi van akkor, ha valaki többre, profibbra, kiemelkedőre vágyik? Ebben az esetben olyan szempontokat is figyelembe kell vennie, amire egy átlagos üzemeltető szakember nem feltétlenül gondol. Ha rendhagyó szalont szeretnénk, a következő szempontokat kell figyelembe vennünk:

  • irányzott és jól kialakított értékesítési stratégia 
  • megfelelő vizuális szemléltetése célunknak, munkánknak 
  • megfelelő marketinglépések tervezése, már a kezdetektől 
  • kimagasló közlési formák írásban és szóban egyaránt 
  • ha kész, működtetni kell! A „hogyan” a lényeges szegmens 
  • trendi lépések kialakítása és követése az online és offline piacon is

Az üzleti oktatások legtöbbször azt hirdetik és hivatottak közvetíteni, ami átfogó, sablonos módon biztosít csak rálátást a részletekre. Nincs kifejtés, nincs részletes, tapasztalati tőke alapján kialakított oktatási stratégia! Csak hallgatják a résztvevők azokat az elnagyolt fogalmakat, mellyel sok mindent nem tudnak kezdeni a gyakorlatban. A PMU Business képzés ezzel a bevett formával szembe megy! Persze! Hiszen mi úgy gondoljuk, a legapróbb részletek elsajátítása szükséges ahhoz, hogy valódi gyakorlati fejlesztésben részesüljenek a hozzánk látogató Kollégák és valódi, beépített ismeretekkel távozzanak az oktatás után.

Érdekel az oktatás

Miből áll a képzés?

Igyekeztünk 1 napba sűríteni minden olyan szempontot, ismeretet, melyet rendkívül fontosnak érzünk munkáink során, és amikre minden szakmában dolgozó Kollégának szüksége lesz. Tartalmas 1 napot töltünk majd a teljes felkészülés jegyében! Felkészülünk együtt egy sikeresen működő vállalkozás kialakítására és vezetésére! Az alábbi témákban szeretnénk segíteni az érdeklődőknek, szakembereink hozzájárulásával:

Popol Petra (Márkavezető) – brand és marketing

Balázs Gergely (Értékesítési Vezető) – értékesítés

Tukacs Zoltán (Videó, Fotó Szakember) – vizuális megjelenítés

Kovács Zsolt (Ügyvezető Igazgató) – Karrier Management

Dusa Viktor ( Operatív Vezető) – a közösségi háló hatékony használata

Időpont: 2019.II félév.

A Képzés ára:
109.500.- FT + ÁFA
Kedvezményes ár: 79.500.- FT + ÁFA
(Kedvezményre jogosult az a partnerünk, aki már vásárolt tőlünk sminktetováló készüléket, vagy 2019. első félévében részt vett nálunk oktatáson.) 

Jelentkezés:
+36202687626
info@mehntunde.hu

Érdekel az oktatás