RAW BROWS

RAW BROWS Mesterképzés, Méhn Tündével!

Érdekel az oktatás

Legyél egyedi! Légy RAW BROWS mester!

Rengeteg képzés van manapság! Számtalan elnevezés, fantázianév, csalogató sorok, melyek az egyediség elsajátításával kecsegtetnek. De általában arról szólnak ezek az oktatások, hogy a művészek csak egymás technikáit másolják le, nevezik át és adják tovább azt, értékes ismeretként. A Tünde Méhn PMU Art International School-ra ez egyáltalán nem jellemző, ahogy a RAW BROWS-ra sem! Mi alkotunk, újítunk és fejlesztünk!

Mi nem jellemző még a RAW BROWS képzésre?

A szálazási mesterképzések legtöbbször sablonok, melyet nem minden esetben lehet alkalmazni az oktatások után. Persze, hiszen minden arc egyedi, minden személyiség mást kíván életre hívni! Egy fix szálrendezés alkalmazása önmagában kevés. Ha ezt követed, biztosan nem leszel egyedi, különleges és nem tudsz személyre szabott munkákat ígérni, amely szintén alap elvárás 2019-ben!

Gondolj csak bele! Minden arcon más irányú a szálnövekedés! Minden forma más, ahogy minden tekintet is! A sablonnal mellé fogsz, bármilyen szépen is dolgozol!

De mit is tanulhatsz meg a RAW BROWS képzésen és mivel kerülheted el a sablonos létezést?

Az alábbiakat garantáltan megtanulod képzésünkön:

  • aprólékos munkafolyamatok elsajátítása 
  • a természetesség professzionális megjelenítése 
  • kézügyesség fejlesztése 
  • a technikák komplex, egyidejű alkalmazása 
  • magabiztos és kombinált tűhasználat 
  • személyre szabható szálazás

Miből áll a képzés?

A RAW BROWS nem sablon, hanem szálazási metódus! Nem győzzük hangsúlyozni! A képzésen 3 különböző RAW BROWS eljárást mutatunk be, melyek megkönnyítik számodra az alkotást. Ezekkel egyedi, a vendégeid karakteréhez, arcához igazodó szemöldököt tudsz majd készíteni:

  • RAW BROWS Up, a felfelé növő szálak esetében 
  • RAW BROWS Middle, ha a szálak középre fordulnak 
  • RAW BROWS Down, ha szálak lefelé irányulnak Látod?

Rögtön 3 lehetőség, amire fel kell készülni! Ha úgy érzed, eldobnád a sablonos, „tömeg alkotást”, ha szeretnél igazán egyedi tetoválásokat készíteni és így az igazi alkotók közé tartozni, ha fejlesztenéd magad a legújabb PMU technikával és egyedi szálazással ajándékoznád meg Vendégeidet, a RAW BROWS képzésre mindenképpen el kell jönnöd!! Legyél magabiztos és különleges művész, ne 1 a sok közül!

Tünde élőmodelles bemutatóját követően LATEX-ES gyakorlás következik!

Latex. Mert a profizmus az alapokban rejlik!

Sokan úgy vélik, a latex-es gyakorlás csak abban az esetben életképes és hasznos, ha valaki az első lépcsőfokokat járja a sminktetoválásban.

Ez közel sincs így!

Egy olyan technika esetében, mint például a Raw Brows, egy gyakorlott kéz is megkívánja a latex-en való gyakorlást!

A személyre szabott szálak kialakítása annyira egyedi, annyira más minden vendégnél, hogy mielőtt hozzálátunk a szálak szinte visszafordíthatatlan leütéseihez, meg kell alkotnunk pontos elképzelésünket a gyakorlásban.

Ennek legmegfelelőbb módja a latexen történő formatervezés, mely egy remek, a bőr textúrájához hasonló anyag!

Méhn Tünde úgy véli, a kreativitás megtanulása ez, az egyedi kivitelezés érdekében!

Oktatásai során ezt prioritásként kezeli, fontosnak tartja és nem is tudja elképzelni a fejlődést enélkül. Ő maga is sűrűn gyakorol és rajzol. Hiába a szakmai nívó, a gyakorlás mindig elengedhetetlen!

Időpont: 2019.05.06.

Ár: 155.000 FT + ÁFA

Info: info@mehntunde.hu

+36202687626

Érdekel az oktatás