fbpx

Ott voltam a PMU EXPO-n! – Vanda sztorija

Új fejezet kezdődött az életemben a PMU EXPO-val!

Ahogy az előző posztban megírtam, beregisztráltam egy sminktetováló rendezvényre, ami jobbkor nem is jöhetett volna. A leírás alapján azt ígérték, hogy teljes betekintést kapok a sminktetoválás világába, és ezt meg is kaptam. Sőt többet is, mert egy nagyon szuper csapattal találkoztam.

A rendezvény a PMU Art Schoolban volt. Egy tágas, igényes teremben találtam magam, ahol minden elő volt készítve a látogatóknak. Méhn Tünde, az iskola alapítója és oktatója és Szilágyi Dóra, a PMU Art School sminktetováló tanfolyam szervezője előadásaival indult az egész. Elég sokat jegyzeteltem, még magamat is megleptem vele, de muszáj volt, mert nagyon sok volt az új információ a sminktetoválásról és még több kérdésem lett a sminktetováló tanfolyamról.

Kozmetikusoknak sminktetováló tanfolyam nyílt nap

Az előadások után számomra a legérdekesebb a sminktetováló gépek kipróbálása volt. A legjobb sminktetováló gépet kerestem. Azt mondták, nem mindegy mivel dolgozom, úgyhogy az a legjobb gép, amelyik számomra a legtesthezállóbb. Kipróbáltam mindet! Azt hiszem már tudom, hogy melyiket fogom választani, de Dóri felajánlotta, hogyha bizonytalan vagyok, kipróbálhatom még egyszer, mielőtt megveszem.

sminktetováló gép kipróbálás, latexes gyakorlás

A sok élmény mellett találkoztam egy klassz lehetőséggel is, hiszen a rendezvényen az iskola szervezett egy nyereményjátékot, amin egy sminktetováló tanfolyamot és sminktetováló gépet lehetett nyerni. Hatalmas meglepetés volt számomra, nem is tétováztam, jelentkeztem rá, hátha én leszek a szerencsés! Spoiler: a nyertes sajnos nem én lettem, de a rengeteg tapasztalat és élmény kompenzált.

sminktetováló tanfolyam nyereményjáték

A sminktetováló gyakorlatokat is elvégeztem. Van mit tanulnom, de nem vagyok reménytelen és a sminktetováló lányok nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Előre megmondták, hogy mire számítsak majd a tanfolyamon és személyes tanácsokkal is elláttak, hogy hol van szükség fejlődésre, mire figyeljek és hogyan javítsam a hibáim.

sminktetováló tanfolyam gyakorlat

A gyakorlatok után picit elbizonytalanodtam, féltem, hogy nem vagyok elég jó a szakmához, mert voltak nálam sokkal ügyesebbek, úgyhogy kikértem Szilágyi Dóri véleményét is. Az ő nevét már említettem és aki jelentkezik oktatásra, biztosan fog vele találkozni. Dórival kielemeztük, amit a sminktetoválók is elmondtak nekem, és arra jutottunk, hogy lehet sikeres sminktetováló karrierem, ha ugyanolyan kitartó vagyok, mint eddig. Megmutatta a karriertérképet és a lehetőségeimet az alapképzésem után is. Tényleg teljes képet kaptam a sikeres sminktetováló karrierről.

Karriertervező - sminktetováló tanfolyam

Igazából Dóri világított rá arra, hogy csak azért, mert valami most nem tökéletes, még nem jelenti azt, hogy a jövőben sem lesz az, ráadásul van érzékem hozzá és az alapképzés arról szól, hogy mindent tökéletesen, profin és magabiztosan csináljak a végére.

Ezek után biztosan kitaláltátok, hogy jelentkeztem a szemöldök tetoválás alap tanfolyamra ott a helyszínen!

A következő posztomban bemutatom Nektek Dórit, aki rengeteg segített, minden kérdésemre válaszolt és ott lesz karrierem minden lépésénél. Vele főleg a sminktetováló tanfolyam, a sminktetoválás alapjai és a sminktetováló eszközök lesznek a legfontosabb témáink.