webshop

Ezek a szemöldök tetoválás árak 2023-ban!

2023. 07. 14.
Szép és tökéletesen formázott szemöldököt szeretnél? Egyre többen választják a szemöldök tetoválást, hogy megkapják a kívánt eredményt. De vajon mennyibe kerül a szemöldök tetoválás Magyarországon? Milyen tényezők befolyásolják az árakat? És hogyan lehet kiválasztani a megfelelő tetováló szalont az árak alapján? Mindenre választ találsz ebben a blogbejegyzésben!

Milyenek a szemöldök tetoválás árak Magyarországon?

Az árak az egyes sminktetováló szalonok és művészek között változhatnak. Nagy általánosságban viszont mondhatjuk, hogy 40 000 és 150 000 forint közötti összegekre lehet számítani. Az árakat azonban több tényező is befolyásolhatja, mint például a művész tapasztalata, a szalon hírneve, a város, ahol a tetoválószalon található, és a használt technikák.

Nyilvánvaló, hogy egy profi csapatból álló sminktetoválásra szakosodott szépségszalonban az árak magasabbak lesznek, mint egy vidéki kis kozmetikában, ahol a sminktetoválás csak egy szolgáltatás a sok közül. De lássuk részletesebben!

Mi is az a szemöldök tetoválás, milyen fajtái vannak?

A szemöldök tetoválás gyakorlatilag egy tartós smink, amivel a hiányos, előnytelen, aszimmetrikus, fakó vagy megkopott szemöldököt varázsolják a szakemberek tökéletessé!

Ezáltal lehetőség van a szemöldököd formázására, sűrűségének növelésére vagy akár hiányzó részek pótlására is. Különböző technikák alkalmazhatók a szemöldök tetoválásához, amelyből a legnépszerűbb az ombre púderes szemöldök tetoválás vagy a szálazott szemöldök technika.

De ezen belül is rengeteg alkategóriát különböztetünk meg, így beszélhetünk Ombre Forte, Ombre Mix, Ombre Andante, BROWlift vagy Triple Brows technikákról is, amelyeknek más és más lehet az árszabása.

Mára a folyamatos fejlődésnek köszönhetően elég széles skálán válogathatunk a technikák között és manapság az éles kontúrokkal készített szemöldök tetoválások helyett sokkal népszerűbbek a lehető legtermészetesebb megoldások.


Mit tartalmaz az ár és mi befolyásolja az árakat?

A sminktetoválás ára általában tartalmazza a konzultációt, az előkészítést, magát az eljárást az utóápolást és néhány esetben a korrekciós alkalmat is. Korrekcióra minden esetben szükség lesz, hiszen ennek köszönhetően marad hosszú távon szép és tartós a sminktetoválásod, ezért mindenképp érdemes megnézni, hogy az adott sminktetováló szalonban az első korrekció alkalmát tartalmazza-e a szolgáltatás ára vagy külön kell fizetned érte!

Az szemöldök tetoválás árakat továbbá számos tényező befolyásolja. Például a szakember tapasztalata és hírneve is meghatározó lehet. A nagyobb tapasztalattal rendelkező, elismert sminktetoválók általában magasabb árat szabhatnak meg a szolgáltatásukért.

Emellett a szalon elhelyezkedése is befolyásoló tényező. A fővárosban és nagyobb városokban általában magasabb árakra bukkanhatsz, míg vidéken az árak általában kedvezőbbek lehetnek, mint minden más szolgáltatás esetében is.

Szemöldök tetoválás árak befolyásoló tényezők:

Visszatérő kérdés, hogy a bőr állapota befolyásolja-e a szemöldök tetoválás árát?!

Közvetlen módon nem befolyásolja. Egy rosaceás bőrű vendégtől természetes ugyanazt az árat fogjuk elkérni a szemöldök tetoválásáért, mint egy hibátlan bőrtípusú vendégtől. Természetesen problémás bőr esetén a munkafolyamat nehezebb és lassabb lehet, de a végeredmény ugyanaz, így a mi szalonunk ebben nem tesz különbséget.

Ám meglehet, hogy találkozol olyan szalonnal, ahol a bőr típusa szerepet játszik az ár meghatározásában.

Közvetett módon viszont nagyon is hatással van a bőrtípusod a szemöldök tetoválásod árára! Ugyanis a zsírosabb bőr nehezebben tartja meg a színt, és gyakrabban igényelhet frissítést, így ennek következtében az ár is magasabb lehet, hiszen gyakrabban, akár évente vagy másfél évente meg kell ismételni a folyamatot.

Tehát, ha problémás bőrrel tartós megoldást keresel szemöldököd tetoválására, akkor számolj azzal, hogy a sminktetoválás nem örökéletű! Ha nem szeretnéd, hogy kikopjon, kifakuljon, kiszürküljön stb., akkor bizonyos időközönként be kell jelentkezned a sminktetoválódhoz frissítésre. A frissítés árak sokszor kedvezőbbek az első sminktetoválásod árától, így ezt is mindenképp érdemes leellenőrizni, mielőtt elköteleződnél!


Sminktetováló képzettsége, tapasztalata és hírneve

Ahhoz, hogy valaki sminktetoválással foglalkozhasson, különböző tanfolyamokat szükséges elvégeznie. A kozmetikus iskola elvégzése után számos alap- és mesterképzés érhető el a sminktetoválás profi szintű elsajátításához. Ezek a képzések egyáltalán nem olcsóak, sok esetben több százezer, esetleg milliós tételekről beszélhetünk.  A sminktetoválás, mint karrier tehát eleinte nagy anyagi ráfordítást igényel, amit a szemöldök tetoválás árak kiszabása során figyelembe vesznek a szakemberek.

Amikor tehát szemöldök tetoválásra adod a fejed, fontos figyelmet fordítani a sminktetováló szakmai hátterére és ebből a szempontból nem érdemes spórolni. Keress olyan szakembert, aki rendelkezik megfelelő sminktetováló tanúsítvánnyal, és akinek megszerzett végzettsége van ezen a területen.

Továbbá az is fontos, hogy az általad választott szakembernek széleskörű tapasztalata legyen a szemöldök tetoválásban, illetve nézd meg az előtte-utána fotókat vagy keresd az online véleményeket, hogy megbizonyosodj a sminktetováló munkájának minőségéről és stílusáról.

Ezen felül továbbá a szemöldök tetoválás árakat befolyásolja a:

  1. Szalon elhelyezkedése
  2. Választott technika (pl. hagyományos tetoválás, microblading, szálazott technika)
  3. Szükséges korrekciók és frissítések száma
  4. A szalon által nyújtott egyéb szolgáltatások (pl. sminkttoválás oktatások, lézeres tetoválás eltávolítás, kozmetika)
  5. Használt eszközök és berendezések minősége

Hogyan zajlik egy szemöldök tetoválás?

A szemöldök tetoválás általában több lépésből áll. Először előzetes konzultációra kerül sor, ahol megvitathatod a kívánt eredményt a sminktetoválóval. Ezután következik az előkészítés, amely magában foglalhatja a szemöldök előrajzolását, az érzéstelenítést és a bőr felkészítését a tetoválásra.

Az eljárás során a sminktetováló apró tűkkel dolgozza be a pigmentet a bőrödbe. A megfelelő technikától függően kis szálakat vagy satírozást hoz létre, amelyek összességében a kívánt szemöldök hatást eredményezik.

Az eljárás befejezése után fontos az utóápolás, amely magában foglalja a szakember javaslatainak betartását és a megfelelő utóápoló balzsammal történnő rendszeres ápolást.

Általában szükség van minimum 1 korrekciós alkalomra is, amelyet az első tetoválás után 1-3 hónappal kell elvégezni annak érdekében, hogy az esetleges hiányosságok kijavításra kerüljenek és a szín minél tartósabb maradjon.


Hogyan választhatom ki a sminktetováló szalont árak alapján?

Rengeteg szalonnal és még több árral találkozhatunk, így nagyon nehéz kiszűrni, hogy melyik az a szalon, ahol a legjobb ár-érték arányú szolgáltatással találkozhatunk.

Fontos azonban átgondolni, hogy az-e a legfontosabb, hogy mennyibe kerül egy szemöldök tetoválás? Ha igen, akkor a különböző szalonok árlistái között könnyen kiigazodhatunk, ám ismerjük a mondást, hogy olcsó húsnak...

Szóval egy tartós sminktetoválást, ami több évig az arcunkon marad és központi szerepet tölt be a megjelenésünkben nem biztos, hogy ár alapján kellene kiválasztani!

Érdemes inkább a minőségre és a profizmusra törekvő sminktetováló szakembert keresni, akinek kezeire bátran rábízzuk magunkat!

Fontos tehát, hogy ellenőrizd a szalon hírnevét és a sminktetováló szakmai hátterét. Nézd meg az online véleményeket, és nézd meg a szalon weboldalán vagy közösségi média oldalán megosztott korábbi munkákat. Ha lehetőséged van rá, találkozz személyesen a szakemberrel, és beszélgess vele a tervezett tetoválásról!

Az árak alapján választani tehát nem mindig a legjobb megközelítés, mivel a minőséget és a végeredményt is figyelembe kell venni. A szemöldök tetoválás tartós beavatkozás, ezért fontos, hogy megbízható és tapasztalt szakember kezében legyen az eljárás, hiszen egy elrontott munkát kijavítani sokkal költségesebb, fájdalmasabb és időigényesebb eljárás, mint elsőre jól választani és kicsit magasabb összeget fizetni.

Összességében, a szemöldök tetoválás árak 2023-ban változóak lehetnek, és számos tényező befolyásolja azokat. A szakember tapasztalata, a szalon hírneve, a technika, a bőr típusa és az egyéb szolgáltatások mind fontos szerepet játszanak az árak kialakításában. Fontos azonban, hogy a minőséget és az eredményeket előtérbe helyezd a választásod során. Kutass, találkozz a sminktetoválóval, és dönts megalapozottan a személyes igényeid és elvárásaid alapján!

A Méhn Tünde Sminktetováló Szalonokban kizárólag profi, nagy tapasztalattal rendelkező sminktetoválók szépítik a vendégeinket hosszú évek óta. Nézd meg referencia munkáikat és válaszd azt, akinek stílusa leginkább passzol hozzád! Használd online időpontfoglaló rendszerünket az egyszerű bejelentkezéshez!

Nem vagy biztos abban, hogy hogy hogy állna Neked egy szemöldök tetoválás? Látogass el a BROWday-re, ahol sminktetoválóink kötöttségek nélkül megtervezik Neked, így könnyebb lesz a döntés!


maszlov zsüliett szemöldök tetoválás ombre budapest formatervezés rosa pigment

Elkészítsük Neked is álmaid sminktetoválását?

Bejelentkezés
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.