fbpx

Gyakran
ismételt
kérdések

alapképzés

Honnan tudom, hogy jó sminktetováló válik belőlem?


Amennyiben nem tudod, hogy megvannak-e a szükséges készségeid a sminktetováláshoz, számos előkészítő és bevezető képzésen vehetsz részt nálunk, hogy megtudd, mire van szükséged és min kell javítanod. A Nyílt Napot és a Próbáld ki Magad képzést pont ezért hoztuk létre!

Milyen végzettség szükséges ahhoz, hogy megtanuljak tetoválni?


Szükséges, hogy elvégezd a kozmetikus iskolát és ezt igazolni is tudd.

Mi kell ahhoz, hogy elkezdjek sminktetoválni?


Ha szeretnél elkezdeni sminktetoválni, akkor kozmetikus végzettségre mindenképp szükséged van. Fel kell készülnöd az új szakmával járó kihívásokra is. A sminktetováló szakmának anyagi vonzata van, de képzettségedtől függően ez később jó befektetésnek bizonyul majd. Szorgalmasnak kell lenned, hiszen nagyon sok új információt fogsz hallani és rengeteget kell majd gyakorolnod, hogy tökéletesítsd tudásod, hiszen maradandót alkotsz és ez rengeteg felelősséggel és odafigyeléssel jár.

Mennyibe kerül megtanulni sminktetoválni?


Nagyon sok önjelölt oktatóval találkozhatsz, akik alacsony áron tanítanak meg sokszor hibás vagy nem elegendő információt. Az oktatás ára arányos az oktatás színvonalával, ezért ha komolyan gondolod légy körültekintő. Nagyon sok olyan résztvevővel találkoztunk, akik újra elvégezték az alapképzést nálunk. Te sem szeretnéd, ha a legolcsóbb alapképzés végül a legdrágább lenne, ugye? A Méhn Tünde PMU Art International School képzéseinek ára eltér. Egy szemöldök alapképzés 415.000 Ft+ÁFA és 665.000 Ft+ÁFA között mozog, míg egy ajak- és szemhéj alapképzés ára 380.000 Ft+ÁFA.

Milyen gépet válasszak?


Sminktetováló gépet a saját igényeid alapján kell választanod, hiszen ez az egyik legfontosabb munkaeszközöd. A skála széles, ezért nálunk ingyen kipróbálhatod az NPM gépeket, hogy megtaláld a Neked valót. https://webshop.pmuartschool.com/sminktetovalo-keszulekek/szivesen-kiprobalnam-az-npm-oron-keszulekeket-120

Hol fog történni az oktatás?


Oktatótermeinkben minden az oktatáshoz szükséges felszerelést biztosítunk számodra a barátságos környezettől a sminktetováláshoz szükséges pigmentekig. Tetováló gépedet magaddal hozhatod, de ha valami okból erre nincs lehetőséged, kérjük jelezd, így biztosíthatunk számodra egy teszter gépet.

Melyik technikával érdemes kezdeni?


Érdemes a szemöldök tetoválás alapképzéssel kezdened, majd áttérni az ajak- és szemhéjtetoválásra, egyszerűen azért, mert több vendég keresi a megfelelő szakembert a szemöldök tetováláshoz és ez sokkal elterjedtebb, mint az ajak- vagy a szemhéjtetoválás.

Mi történik, miután elvégeztem az oktatást?


Már a képzés után egy nappal fogadhatod vendégeidet, hiszen mi biztosítjuk naprakész tudásod a technikákról, a termékekről és az összes eszközről, amire szükséged van. De ezzel még nincs vége! A képzés elvégzésével tagja leszel a PMU Art Clubnak, egy olyan összetartó közösségnek, ahol bármikor kérdezhetsz, megmutathatod munkáidat és folyamatosan támogatjuk sminktetováló karriered.

Milyen szintek vannak a sminktetoválásban?


A sminktetoválás első szintje az alapképzés, amely szükséges ahhoz, hogy tovább lépj a tudásszintemelő képzésekre vagy mesterkézpésekre. Az online képzésekhez is szükséges, hogy elvégezd az alapképzéseket, ugyanis ezek a készségeid és technikai tudásod fejlesztéséről szólnak. Arról, hogy milyen szintre érdemes továbblépned az alapképzés után, kérd ki oktatód véleményét!

TUDÁSSZINTEMELŐ KÉPZÉS

Kinek való a Tudásszintemelő képzés?


Azok számára ajánljuk, akik úgy érzik hiányosságaik vannak a színelmélet, a dermatológia, a tűhasználat vagy bármi más területen, esetleg szeretnének gyakorolni élő modellen. Az oktatás kis csoportban történik, így az oktatód több figyelmet tud fordítani egyedi igényeidre.

Még nem érzem magam elég képzettnek, melyik képzés való nekem?


Ha úgy érzed, még nem vagy elég magabiztos, hogy részt vegyél intenzív mesterképzéseinken, akkor ajánlott az alapképzéssel kezdened. Ha az alapképzéseken már túl vagy, de nagyobb önbizalommal vágnál bele a mesterképzésekbe, akkor a Tudásszintemelő képzéseket ajánljuk.

Mi a tudásszintemelő képzés tematikája?


A tudásszintemelő képzés egy gyakorlatorientált képzés, amelyen tankönyv helyett gyakorló munkafüzetet biztosítunk számodra. Oktatóink latexen mutatják be a technikát, Te pedig lépésről lépésre fogod bemutatni a technikát szintén latexen oktató felügyelete mellett.

Mesterképzés

A saját gépemet hozzam magammal?


Ha van saját géped, kérjük hozd magaddal a képzésedre. Ha bármilyen problémád van a gépeddel vagy csak nem szeretnéd cipelni, akkor előre jelezd nekünk, mert ebben az esetben tudunk számodra teszter gépet biztosítani.

Milyen tűt vigyek magammal?


A képzéshez megfelelő tűkre lesz szükséged, amiről a képzés előtt telefonon egyeztetünk veled. Ha NPM sminktetováló géped van, akkor biztosítjuk számodra az NPM tűket. Ha nem NPM géppel tetoválsz, akkor a telefonos egyeztetés során fogjuk elmondani milyen technikához, milyen tűt érdemes hoznod.

Mikor ajánlott a mesterképzés elvégzése?


Ha már ismered a technikákat és magabiztosan sminktetoválsz, de szeretnéd tudásodat és kínálatodat bővíteni, akkor érdemes eljönni mesterképzéseinkre, hiszen naprakész tudást szerzel a legfrissebb sminktetováló trendekről.

Mi történik a mesterképzés után?


Mesterképzésed után tagja leszel a PMU Art Clubnak, ahol megoszthatod tapasztalataidat, kérdezhetsz és rengeteg támogatást nyújtunk számodra. Ezen kívül tudásod naprakész a képzés után, ezért már fogadhatod is vendégeidet!

Hogyan épül fel a mesterképzés?


A mesterképzésen a gyakorlás kerül fókuszban. Egy rövid elméleti oktatás után, megtanulod a technikák készítését, majd latexen is gyakorolni fogod. A képzés része az oktató élőmodelles bemutatója, amely során lépésről lépésre tanulmányozhatod a technika kivitelezését.

Miért csak 1-2 napos a mesterképzés?


A mesterképzés sokkal intenzívebb tempójú, mint bármelyik másik képzés. Amíg az alapképzésed elvégzésére mindenképp több időt kell szánnod, hogy legyen elég időd oktatóval gyakorolni, addig a mesterképzésre már elég tapasztalt kell, hogy legyél ahhoz, hogy óráról órára egyre magabiztosabban, profibban és precízebben készítsd el a technikát.

Általános kérdések

Mit kell vinni a képzésre?


Magadat, jókedved és ha már van sminktetováló géped, akkor azt is érdemes elhoznod. A többit mi biztosítjuk számodra!

Ebéd lesz a képzésen?


Igen! A Buda Gourmet étterem svédasztaláról válaszhatod ki mit szeretnél elfogyasztani. Ha bármilyen ételallergiád van, akkor azt kérjük előre jelezd nekünk!

Hogyan lehet parkolni?


Az oktatóterem körül rengeteg helyen találsz majd fizetős parkolót, valamint az oktatóteremhez tartozó fizetős parkoló udvarban is parkolhatsz.

Hogyan lehet jelentkezni?


Weboldalunkon minden fontos információt megtalálsz a képzésekről és egy kattintással jelentkezhetsz! Ha bármilyen kérdésed van, kérjük keresd fel Balázs Gergely kollégánkat a +36 20 26 876 26-os telefonszámon.

Hogyan lehet fizetni?


A helyszínen tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni. A képzésedet két részletben kell kifizetned: az első részlet a képzés előtt történik utalással, a második részletet pedig a képzésen fizetheted ki készpénzzel vagy bankkártyával.

Hol van az oktatóterem?


Az oktatótermünk Budapesten a 1034, Bécsi út 100. 2.emeletén találod, Pécsen pedig a 7635, Szurdok dűlő 3/E 3. emeletén.