fbpx

Méhn Tünde,
Aki kihozza belőled a maximumot!

Méhn Tünde magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. A Tünde Méhn PMU Art International School alapítója és vezető oktatója, az NPM és Onyx márkák forgalmazója, a ROSA Herbal Skin Care® fejlesztője és a Méhn Tünde sminktetováló szalonok tulajdonosa.

Image

Tanulj attól, aki
a sminktetoválás alkotója
és nem csak oktatója!

Rajztábla-4-másolat-10-300x287 (1)

Kozmetikus mester

Kozmetikus mesterként Tünde mélyreható ismeretekkel rendelkezik a bőr különböző hatásokra adott válaszreakcióiról, szerkezetéről és funkcióiról. Továbbá átfogó szaktudással bír a sejtek biokémiai működéséről, amelyet előszeretettel alkalmaz PMU oktatásai során. A bőr ilyen szintű átfogó szakismerete magasan kiemeli Tündét a sminktetováló oktatók tömegéből.
Rajztábla-4-másolat-11-300x287 (1)

PMU INNOVÁTOR

Tünde korszakalkotó látásmódjának köszönhetően olyan új, innovatív technikai módszereket és kivitelezéseket alkotott meg, amelyek jelentős változásokat hoztak a magyar és nemzetközi sminktetováló szakma világában. Tünde nemcsak oktatóként, hanem aktív sminktetováló művészként is tevékenykedik, ezért széleskörű szakmai rálátása van a vendégek igényeire, kéréseire és problémáira. Ezen tényezők alapos ismerete elengedhetetlenek az új PMU technikák kifejlesztése során.
Rajztábla-4-másolat-24-300x287 (1)

DIPLOMÁS OKTATÓ

Tünde a pedagógus végzettségének köszönhetően többféle oktatási stratégiát is alkalmaz sminktetováló tanfolyamai során, annak érdekében, hogy a tanulók átfogó, részletgazdag és azonnal használható tudással gazdagodjanak. Figyel a diákok egyéni különbségeire, azonnal felismeri a résztvevők technikai hiányosságait, így mindenkinek személyre szabottan tud segítséget nyújtani, ennek köszönhetően a tanulók óriási fejlődésre képesek. Az oktatási módszerek változatos alkalmazásával, figyelemfelkeltő előadásmódjával és tanulságos esettanulmányaival pedig képes érdekessé tenni a szárazabb elméleti anyagokat is.

Nemzetközi meghívások

Mérföldkövek

Innovációs technikák