fbpx

Online Sminktetováló Képzés

TANULJ HATÁROK NÉLKÜL

Image

Ez neked szól…

- Ha otthonról szeretnél tanulni
- Ha a saját tempódban szeretnél haladni
- Ha szeretnél kipróbálni egy új tanulási módszert
- Ha 100%-ban gyakorlatorientált képzésre vágysz

Amit tudnod kell az online sminktetováló képzésekről

Ezek a képzések azoknak szólnak, akik már elvégezték a sminktetováló alapképzést és szeretnék tudásukat új szintekre emelni. Az online képzések különböző hosszúságúak, de készülj, mert tele vannak feladatokkal. Hosszúságtól függően naponta van LIVE oktatás, feladatok, bemutatók és kérdezz-felelek konzultációk. Ilyenkor felteheted kérdéseid, valamint gyakorlatot és tapasztalatot is szerzel a technikákról. Az online képzések között találsz olyat, amelyen élőmodelles bemutató is van és olyat is, amelyen latexes bemutatók vannak. Bármelyiket választod, a technikát lépésről-lépésre fogod tudni nyomon követni.

Image

Milyen online képzések vannak?

Villámkurzus

A 3 napos rövid kurzuson naponta 1 technikát tanulsz meg villámgyorsan, azaz intenzív tempóban, rengeteg feladattal és gyakorlással, miközben az oktatód kiértékel, így akár percről percre fejlesztheted tudásod!

21 Napos Kihívás

21 napon át kapsz feladatokat naponta, amelyek egymásra épülnek. Minden nap végén az oktatód kiértékel és az értékelés alapján léphetsz tovább a következő feladatra. Rengeteg feladat vár, de a 21. nap végére garantáltan ügyesebb és magabiztosabb leszel!

Reformkurzus

Az összesen 4 napos kurzus úgy épül fel, hogy 1 napod van az ombre szemöldök elméleti oktatásra és a LIVE latexes bemutatóra, amelynek része a tűhasználat és a pigmentelmélet is, majd 72 óra áll rendelkezésre, hogy Te magad is elkészítsd a feladatot és elküld oktatódnak, hogy Ő kiértékelje azt és személyre szabott tanácsokkal lásson el.

Képzés árak

KÉPZÉSEK ÁRAK
Reformkurzus - Méhn Tündével 69.000 Ft + Áfa
21 Napos Szemöldök Kihívás - Kocsis Nikolett-tel 78.000 Ft + Áfa
21 Napos PMU MIX Kihívás - Szűr Beával 78.000 Ft + Áfa
Szemöldök Villámkurzus - Wirth Inezzel 39.000 Ft + Áfa
PMU MIX Villámkurzus - Láng Anett-tel 39.000 Ft + Áfa
Próbáld ki magad - Láng Anett-tel 35.000 Ft + Áfa

Rólunk mondták

Laczó Tímea
Izgalmasnak és egy kicsit ijesztőnek is tűnt elsőre, aztán pillanatok alatt elmúltak a kétségeim már az első alkalom után! Szűr Bea kedvessége, tudása, precizitása napról napra segítettek átlépni az “akadályokon” ! Jól felépített, mindent érintő, és mégis alapos ismeretekkel támogatta a gyakorlásainkat, és elérte azt, hogy ne csak egy feladat hanem valóban kihívás legyen!!! Köszönet Beának, és az egész háttércsapatnak! Én biztos visszatérő leszek!
Jurek Anita
Kovács Edit
Kocsis Nikivel online tanfolyamot végeztem. Hihetetlen nagy tudású, csodálatos szakember. A szívembe zártam örökre. Annyit tanultam tőle a 3 hét alatt, mint még soha senkitől. Érthető magyarázat, gyakorlás utáni értékelés mind kimagaslóak! Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Méhn Tündét és oktatói csapatát!!!
Group 7
Cindy Essy
100%-ban testre szabott szisztéma nagyon jó online oktatás. Niki nagyon jól követett minket, kijavított, hozzászólt, motivált. Jók a videók, egyértelmű a magyarázat. A végeredmény meglepő lett. Nikinek sikerült megmozgatni és napi gyakorlással kihozni a legjobbat nemcsak belőlem, de szerintem mindenkiből. Köszönöm és gratulálok hogy ilyen jóra sikerült.
botos-kincso-lilla