fbpx
Ombre Selection

Hangsúlyozd vendéged karaktereit púderes szemöldök tetoválással!

Ombre Selection - Pixeles fantáziák

A púderes hatású szemöldök tetoválás technika kiteljesedése ez, amelyben már nemcsak a púderes jelleg, hanem egy sötétebb színből világosabb színbe történő átmenet is megfigyelhető. Szükséges volt a vendégek egyedi sajátosságai alapján a szemöldököt bizonyos területeken sötétebbre, máshol pedig világosabbra készíteni, hogy tökéletes végeredményt kapjunk.

Tünde négy különálló stílusból álló Ombre kollekciója az arc más-más pontjait hangsúlyozza, a sötétebb és világosabb részek finom váltakozásának köszönhetően nem csak szép formát ad, de vezeti is a tekintetet, ezáltal hangsúlyozza viselője szép, ugyanakkor leplezi kevésbé előnyös vonásait. A négy, megjelenésében különböző stílus közös jellemzője a pixeles, sminkelt hatás, amelytől a szemöldök dúsabbnak, viselője pedig fiatalabbnak tűnik.

Ombre Selection
Ombre Selection

Satírozott szemöldöktechnikák újragondolva

Tünde az Ombre Forte technikát úgy fejlesztette ki, hogy a szemöldök alsó része középen egész sötét, ami hangsúlyt ad az új szemöldöknek.

Az Ombre Misty technikánál a szemöldök középső része sötétebb, ebből kiindulva pedig minden irányba lágy a szín. Könnyed, légies forma kapható általa. Ez a technika ideális választás lehet azoknak a vendégeknek, akiknek ritkás, de szépen ívelt a szemöldökük.

Az Ombre Andante során Méhn Tünde még tovább játszott a tónusokkal, mert megfigyelte, hogy vendégei egy részének ugyan szép sűrű a szemöldöke az elején, ám kifelé haladva fokozatosan elvékonyodik, szinte pihéssé válik. A technika erre nyújt megoldást.

Az OmbreMix esetén pedig a fenti technikák valamelyikét szálazással és szálak közti ombre satírozzással társítja. Ezzel a technikával igazán személyre szabott szemöldök tetoválások készíthetők.

Az Ombre Selection képzés neked szól, ha...

 • szeretnéd púderes szemöldök satírozási technikádat magasabb szintre fejleszteni
 • meg akarod tanulni az ombre színátmenet kialakításának technikáját
 • el akarod sajátítani a pixel hatású satírozás tudományát
 • igazi tudásbombára vágysz, és megnégyszereznéd az eddigi ismereteidet a szemöldöktetoválások terén
Érdekelnek a részletek

Nézd meg milyen volt a legutóbbi Ombre Selection mesterképzés

Mit tanulhatsz meg az 1 napos mesterképzésen?

 1. 1 A látványos pixel hatású satírozási technika minden részletét
 2. 2 Az Ombre Forte, Ombre Andante, Ombre Misty és OmbreMix színátmenet készítés kivitelezését
 3. 3 Topszínvonalú PMU technikai háttér információkat: megfelelő dőlésszög, tűhosszúság, leütésszám, a kézmozdulatok íve és iránya, valamint annak gyorsasága, amely mind a négy esetben eltér egymástól.
 4. 4 Az arcforma elemzés fontosságát, mert a négy ombre technika az arcot négy különböző módon formálja, így az előnyös vonások hangsúlyozhatók a segítségével.
 5. 5 A szemöldök aszimmetriák helyes javítását, mert az Ombre Selection technikái különböző formai elváltozások korrigálását is szolgálják. Ha felül pótoltuk a formát, akkor Ombre Forte, ha minden irányba rajzoltunk hozzá, akkor Ombre Misty, ha hiányos a saját szemöldök szőr, akkor pedig az OmbreMix ajánlott. Az Ombre Andante pedig akkor javasolt, ha elöl markánsabb a szemöldökszőr, ám hátrafelé haladva ritkul.
 6. 6 A szemöldök szőrök sűrűségének és vastagságának optikai illúzióját. A túl kevés és/vagy hiányos szemöldök szálak esetén az OmbreMix az optimális megoldás, hiszen így a pixelhatás mellett egyedi szálstruktúrát is kölcsönzünk a szemöldöknek.
 7. 7 A szemöldök formák tökéletesítésére, hogy a létrehozandó új formát a lehető legtöbb saját szemöldökszőr megtartása mellett alkossuk meg.

Tekintsd meg Méhn Tünde Ombre Selection munkáit!

Az Ombre Selection képzéssel Te is tökéletesítheted a satírozási technikádat

Rólunk mondták

Klemovics Gréta
Tünde extra jól tud magyarázni és végig fenntartja a figyelmünket. Maximálisan kihasználjuk az időt. Imádom! Napról napra egyre boldogabb és magabiztosabb vagyok, Tünde dicsérete számomra hatalmas dolog. Eddig egyféle ombre technikát tudtam, most már tudok négyet is! A tűhasználat is sokkal széleskörűbb, mint amiket eddig tudtam.
Molnárné Ladányi Zsóka
Alapos elméleti és gyakorlati oktatásban volt részem. Minőségben sokkal jobb, mint az eddigi oktatások, amelyeken részt vettem. Tünde mindent megmutatott. Számomra fontos volt, hogy megtanultam, hogyan alkalmazzak több színt és különböző tűmodulokat egy technikán belül.
Kovács Edit
Össze sem lehet a többiekkel hasonlítani. Azonnal használható tudást kaptam, végre úgy érzem, megtaláltam, amit 20 éve kerestem! Hatalmas tudás, családias légkör. Tünde nagyon jól elmagyarázott mindent. Sokkal több gyakorlati és elméleti tudással gyarapodtam. Mindig örömmel jövök ide.

Fontos információk

 • Mesterképzés ára: 155.000 Ft + Áfa
 • Extra gyakorló nap ára (opcionális): 120.000 Ft + Áfa
 • Ombre Selection Mesterképzés dátum: 2021.11.29.
 • Ombre Selection Extra Gyakorló Nap dátum: HAMAROSAN
 • A képzés helyszíne: Budapest Tünde Méhn PMU Art International School

Kapcsolat: +36 20 26 876 26

Érdekel a képzés