fbpx

A különlegesen fénylő ajkak technikáját

Te is könnyedén elsajátíthatod!

A Pearly Lipsszel azon vendégeidet hódíthatod meg, akik szolid, visszafogottan elegáns megjelenésre vágynak. Az ajaktetoválásnak ennél a típusánál a lágy színárnyalatok rafinált kombinálása, és egy leheletnyi csillogás hozza el a kívánt hatást. Az ajkak üde, élettel teli színt, bársonyos fényt, szépen ívelt, szimmetrikus kontúrt és finoman hangsúlyozott, érzékien telt formát kapnak.

Megtanulom a technikát

A PEARLY LIPS TECHNIKA MÁS, MINT A TÖBBI

A technikára jellemző, hogy a külső területek erőteljesebb, karakteresebb színt kapnak, ami szépen formálja az ajkat és határozottan elkülöníti a bőr színétől. Azonban a száj belső területeire világosabb színű pigmentek kerülnek. A két szín között jelentkező kontrasztot egy lágy, esztétikus satírozás kapcsolja össze, ami biztosítja a színek tökéletes kohézióját. Így kölcsönöz természetes hatást a gyógyult végeredmény.

pearly-lips-technique-mesterkepzes

Ízelítő a legutóbbi Pearly Lips Mesterképzésből

Veled történt már hasonló?

 • Már megint egy olyan vendég, aki extra természetes hatású ajaktetoválást szeretne, de Te csak a fél- vagy a teljes ajaksatír technikát ismered?
 • Rengeteg ajaktetováló képzést végeztél, de még mindig az az érzésed, hogy a technikád nem az igazi? Valami hiányzik, de nem tudod, hogy mi?
 • Mindent elkövettél, hogy tökéletes színátmenetet készíts a vendéged ajkaira de a végeredmény nem hozott átütő sikert?
 • Azt hitted, hogy a pigment beépülés tökéletes lesz, de a korrekciónál mégis sok volt a dolgod?

Tanuld meg a Pearly Lips technikát és …

 • Vége a teljesíthetetlen kéréseknek! Vendégeid számára gyönyörű és természetes hatású ajaktetoválásokat fogsz tudni készíteni
 • Számolj le a hiányosságokkal! A Pearly Lips mesterképzésen átfogó oktatáson vehetsz részt, amely után végre összeáll a kép
 • Ne érd be kevesebbel! Tünde mesterképzésén megtanulod a tökéletes színátmenet készítését lépésről lépésre, amelyet már másnap tudsz alkalmazni
 • Ne végezz dupla munkát, és a korrekció szóljon tényleg csak a korrekcióról – a Pearly Lips mesterképzésen megmutatjuk a haladók számára a Méhn Tünde által kifejlesztett kifejlesztett különleges ajaktetoválási technikát.

Meg akarom tanulni!

pearly-lips-training-mesterkepzes

A Pearly Lips képzésen megtanulod

 • A régebbi ajaktetoválások felfrissítésének technikáját, amivel a korábbi ajaktetoválást feljavíthatod.
 • A Pearly Lips technika kézmozdulatait, tetoválási irányait és a kivitelezés lépéseit.
 • Az egyenletes pigmentáció létrehozását az ajkakon, a homogén színezet kialakítása érdekében.
 • A színátmenet készítését, több különböző szín alkalmazási technikáját az ajkak dúsabb vizuális hatása érdekében.
 • Többféle feszítési technikát, a maximális pigmentbevitel eléréséhez.
 • Ajaknagyítási technikát, ami kiterjed az arányok, mértékek és kivitelezési lépések elsajátítására
 • Ajak előrajzolási metódusokat, amelyek megkönnyítik a tetoválás folyamatát és javítják a formalátást, így a tetoválás nem lesz csúcsos, vastag, vékony vagy túl szögletes

Tekintsd meg Méhn Tünde Pearly Lips munkáit!

Tovább

Tanulóink munkája, amelyre büszkék vagyunk

pearly_lips_latex_3
pearly_lips_latex_2
pearly_lips_latex_1

Rólunk mondták

Berczeli Szilvia
Nagyon szeretek fejlődni. Olyan ajaktetováló mesterképzést kerestem, ahol sokat tanulhatok. Ezt Tünde Pearly Lips képzése biztosította számomra. Az oktatás óta az eredmények magukért beszélnek: lendületet kaptam és magabiztosabb lettem a sminktetoválás terén és sokkal szebben tetoválok.
berczeli_szilvia
Orehovszki Mónika
Tünde megmutatta nekem, hogy mennyire fontosak az apróságok. A Pearly Lips mesterképzés óta sminktetováló tudásom egyértelműen szintet lépett, gyorsabban dolgozok és tartósabb munkákat készítek, mint az oktatás előtt. Ma már biztos kezekkel, kérdések nélkül készítem az ajaktetoválásokat.
orehovszki_monika
Virágh Nikolett
A képzés elvégzése óta klasszisokkal szebben tetoválok, mert beépítettem a Tündétől tanultakat. Az oktatáson az élőmodelles tetoválás bemutató alatt döbbentem rá, hogy eddig nem dolgoztam ki megfelelően az ajaktetoválásokat, sőt volt olyan lépés is Tünde munkájában, amelyet én korábban nem is alkalmaztam.
viragh_nikoletta_diana
pearly-lips-sminktetovalas

Fontos információk

 • Mesterképzés ára:
  145.000 Ft + Áfa
 • Pearly Lips Mesterképzés dátum:
  2022.09.29.
 • A képzés helyszíne: Budapest
  Tünde Méhn PMU Art International School

Kapcsolat: +36 20 26 876 26

Érdekel a képzés