fbpx

OKTATÓKÖZPONTEgy oktatóközpont, ahol élmény a tanulás

Méhn Tünde számos nemzetközi mesterképzésen, konferencián és PMU szemináriumon szerepelt előadóként. Az oktatási helyszínek felszereltsége nem minden esetben volt kényelmes és praktikus a sminktetováló oktatásokhoz. A sok éves tapasztalata segítségével a budapesti oktatóközpontjának kialakítása során kizárólag olyan kivitelezéseket, berendezéseket és eszközöket alkalmazott, amelyek a résztvevőknek tökéletes helyszínt biztosítanak a tanuláshoz.

Nálunk élmény a tanulás!

6 dolog, amiért imádni fogsz itt tanulni


Icon

Inspiráló környezet

Méhn Tünde oktatóközpontjában garantáltan Te leszel a fókuszban. A világos, tágas és letisztult terem inspiráló és barátságos helyszínt nyújt a sminktetováló képzéseknek. Modern berendezésével és minimál stílusával kellemes atmoszférát teremt számodra, hogy élvezd az oktatás minden percét.
Icon

Prémium felszereltség

Az oktatóközpont felszereltsége minden képzeletedet felülmúlja majd. Mozivászon nagyságú 4K felbontású TV-n jelenik meg az oktatási anyag és az oktatók bemutató munkáját kamerával kísérjük, amelyet a 86”-os TV képernyőn kísérhetsz végig szinte mikroszkopikus nagyításban. Az oktatóterem minden érzékszervedre hatással lesz, a profi hangosítás miatt még a leghátsó sorban is kristálytisztán fogod hallani, hogy mit mond az oktató a latex gyakorlás alatt pedig dallamos zenével pörgetünk fel. Az ingyenes WI-FI hálózat pedig már csak hab a tortán!
Icon

Megközelítésből jeles

Az oktatóközpontba könnyedén eljutsz tömegközlekedéssel, gépkocsival és kerékpárral is. A parkolási lehetőségek kiválóak az oktatóközpont környékén. A belváros gyorsan elérhető tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt. Az infrastrukturális adottságok színvonala pedig megfelelő az iskola környékén.
Icon

Kényeztető extrák

A Tünde Méhn PMU Art International School képzésein all inclusive ellátásban lesz részed, méghozzá prémium minőségben. Tudjuk, hogy egy hosszú oktatási napon mennyire jól esik egy gazdag aromájú, friss, forró kávé, amely egyedi kávéélményének köszönhetően megkoronázza a napodat. Az ebédszünet sem mindennapi, svédasztalos kínálattal és zamatos házi limonádéval készülünk számodra. Az oktatás egész időtartama alatt pedig kézműves süteményekkel és finom üdítőkkel kedveskedünk Neked.
Icon

PMU-ra hangolva

Az oktatóközpont kialakítását kifejezetten a sminktetoválásra terveztük. A jól tagolt elrendezésnek köszönhetően az elméleti és latex gyakorlati képzéseken nagy felületű munkaterületet biztosítunk Neked, hogy kényelmesen tudd elsajátítani az új készségeket. Az élőmodelles képzéseken pedig praktikus munka állomásokat hoztunk létre számodra, ahol csúcskategóriás sminktetováló eszközöket használhatsz. A képzéseken minden eszköz, kellék és termék, amire csak szükséged van a kezed ügyében lesz. Ingyenes készülék használatot is nyújtunk, ha esetleg sminktetováló gépedet otthon hagytad, vagy nem szeretted volna magaddal hozni.
Icon

Felhőtlen hangulat

Oktatóink barátságos és inspiráló környezetet teremtenek a képzéseden. Nálunk nem kell visszafognod magad! Ha kérdésed van, kérdezz bátran, ha pedig észrevételedet szeretnéd megosztani oktatóinkkal vagy az oktatáson résztvevő társaiddal, akkor mondd el! Sminktetováló művészeink a maximumot hozzák ki belőled a képzéseken, de ehhez a Te közreműködésedre is szükség van! Ha úgy érzed, hogy bármi visszatart, akkor jelezd nekünk, hogy képzésedet felhőtlenné és egy igazán felejthetetlen élménnyé tehessük!

Mi vár rád az oktatóteremben?

75*75 cm asztalfelület

LED-es körlámpa mindenkinek

86"-os 4K TV

Full HD kamera a bemutató részletes követéséhez

Profi hangosítás

Sminktetováló készülék biztosítás

Prémium termékek

All-inclusive ellátás

 1. 1

  Az oktatás alatt kényelmesen elférsz, rengeteg helyed van és nem zavarnak a csoporttársaid.

 2. 2

  A minőségi világítással még szebb és részletesebb alkotásokat fogsz tudni létrehozni.

 3. 3

  Lélegzetelállító felbontásban tanulhatod meg a sminktetoválás rejtelmeit.

 4. 4

  Részletgazdag képi megjelenítés, hogy ne maradj le egyetlen mozdulatról sem, és testközelből nézd végig a tetoválást.

 5. 5

  A magasabb létszámú képzéseken hangtechnikával támogatjuk meg a kommunikáció gördülékenységét.

 6. 6

  Ha nem hoztad el a képzésre a sminktetováló készülékedet, mi ingyenesen biztosítunk egyet számodra.

 7. 7

  Nálunk kizárólag topszínvonalú termékekkel sminktetoválnak tanulóink, a lenyűgöző végeredmény érdekében!

 8. 8

  Képzéseinken csak az oktatásra kell koncentrálnod, az ebédről, üdítőről, kávéról mi gondoskodunk számodra!