fbpx

Száj- és Szemhéj
Sminktetováló Tanfolyam

hogy teljes legyen
a kínálatod.

Image

Milyen technikákat sajátíthatsz el a képzésen?

Szájtetoválás


Ajakkontúr – A szájtetoválások első lépése az ajakkontúr megrajzolása, amely biztosítja az ajkak tökéletes formáját. Természetesen az ajakkontúr nem válik külön a satírozástól, hanem gyönyörű, homogén felületet alkot.

Fél ajaksatír – A megtervezett ajakkontúr után egy befelé haladó, fokozatosan elhalványodó satírozási technikával készíthető el a fél ajaksatír sminktetováló technika. A végeredmény egy lágy, természetes hatás.

Teljes ajaksatír - Szintén ajakkontúr az első lépés, majd befelé haladva egyenletes satírozási technikával készíthető el a teljes szájtetoválás. Így a végeredmény teltebb, dúsabb hatású lesz.

Image

Szemhéj tetoválás


Felső szemhéjkontúr – A vendégek egyéniségéhez és szemformájához illő tökéletes ívű szemhéjkontúr tetoválás tanulható meg az alapképzésen. A szemhéj tetoválások rendkívül óvatos és finom technikai mozdulatokat követelnek meg a sminktetoválótól.

Alsó szemhéjkontúr – Pontos, határozott és körültekintő alsó szemhéjkontúr készítésére kifejlesztett módszer sajátítható el az alapképzésen. Az alsó szemhéj tetoválás készítése az egyik legnehezebb feladat egy kezdő sminktetováló számára, hiszen számos hibalehetőség rejlik ezen a területen.

Érdekel a képzés

Száj és szemhéj sminktetováló tanfolyam
tematikája


Száj és szemhéj alapképzés tematika Miért fontos neked?
Higiéniai alapelvek Tanuld meg, hogyan sajátíthatod el a
keresztszennyeződések és a kórokozók
megelőzését és a higiéniás alapelvek legfontosabb lépéseit.
A bőr szerkezete Minden fontos ismeretet megkapsz a bőrről részletesen.
Tetoválást befolyásoló tényezők A megfelelő sminktetováló technikát csak úgy tudod tökéletesen kiválasztani, ha ismered az összes befolyásoló tényezőt. Részletes információt kapsz a külső, belső és öröklött tényezőkről is.
A tetoválás hatása a bőrre A tetoválás alatt különböző biokémiai és mechanikai hatások érik a bőrt, amelyekről Te is részletgazdag tudást szerzel.
Dermatológia ajak és szemhéj PMU szinten Már ismered a dermatológiát a kozmetikus képzésedről, most azonban még több ismeretet szerzel majd az ajakról és a szemhéjról, hogy sminktetoválói szempontból is tökéletes legyen a tudásod.
Színelmélet A színelmélet olyan alaptudással ruház fel, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudd, hogyan válaszd ki a megfelelő pigmenteket és hogyan keverd ki tökéletesen a színeket.
Bőrápolás a sminktetoválás alatt A ROSA Herbal Skin Care elsajátításához minden fontos információt biztosítunk. A termékcsalád a sminktetováláshoz lett kifejlesztve, ezért ennek használata segíti majd, hogy a kezelt bőrfelület ellenállóbb, hidratáltabb legyen és a pigmenteket tökéletesen befogadja és megtartsa, könnyítve ezzel a gyógyulási folyamatot.
Ajak és szemhéj érzéstelenítés módszere A fájdalommentes tetováláshoz szükséges termékeket bemutatjuk és a legjobb érzéstelenítők kombinációjáról is mindent megtanulsz.
Ajak és szemhéj feszítési technikák A feszítési technikák eltérnek az ajkakon és a szemhéjon, amelyek alkalmazását a képzésen tökéletesen elsajátítod.
Kontraindikáció Olyan élő példákat mutatunk be, amelyekből Te is megtapasztalhatod, hogy mikor és kit szabad sminktetoválni.
Tűelmélet Elsajátítod a helyes tű használatát technikától függően.
Pigmentelmélet A pigment elméleti alapoknak köszönhetően könnyedén tudod majd, hogy vendégeidnek milyen pigment kombinációkra van szüksége.
Sminktetoválógép kezelése A tökéletes gépbeállítások, mint például a tűhosszúság vagy a leütésszám megadásának elsajátítása kötelező a képzésen.
Vendégtájékoztatás és beleegyező nyilatkozatok Segítünk, hogy a sminktetováló tudásod mellett azt is tudd, hogy hogyan kell elkészíteni a tökéletes beleegyező nyilatkozatot.
Ajak és szemhéj formatervezés Megtanulod, hogy hogyan tervezd meg a tökéletes szemhéjkontúrt és a gyönyörű, telt ajkakat.
Ajak és szemhéj előrajzolási technikák A sminktetoválás megkönnyítése érdekében megtanítjuk Neked, hogy hogyan készítsd el a tökéletes és hajszálpontos előrajzolást, hiszen a tervrajz a munkád alapja.
Szimmetria ellenőrzés A szimmetria az egyik fontos része az előrajzolásnak, aminek ellenőrzését többféleképpen végezheted. Ezeket részletesen bemutatjuk.
Ajak és szemhéj tetoválás folyamata A vendég érkezésétől a vendég távozásáig rengeteg különböző lépésre sor kerül, amelyet az élőmodelles sminktetováló bemutatókon megtapasztalhatsz.
Ajak technika Éles kontúr + fél satír és teljes satír.
Szemhéj technika Elegáns, klasszikus kontúr éles flickkel
Utóápolás szabályai Az utóápolás fontosságáról és menetéről mindent megtanulsz, hogy a megfelelő instrukciókat add át vendégeidnek.
Ajak és szemhéj korrekciós technikák Első alkalommal elvégzed az ajak- és szemhéjtetoválást, majd második alkalommal már a korrekciót csinálod, ami a képzés után könnyedén fog menni.

Mit jelent a gyakorlatorientált képzés?

A kellő mennyiségű gyakorlat megszerzéséhez, mi biztosítjuk Neked:

 • a latexes gyakorlást, ami kiteszi majd az időd nagy részét, hiszen elengedhetetlen, hogy először megtanuld a tökéletes kivitelezést

 • E-learning rendszert, így otthon is lesz segítséged a további gyakorláshoz, valamint a házi feladatok elvégzéséhez. Ha probléma merül fel, oktatódat is könnyedén eléred

 • rajz és sminktetováló gyakorlatok, így rááll a kezed a megfelelő mozdulatokra, a megfelelő sebességre és magabiztosabban fogsz sminktetoválni vendégeden is

 • élőmodelles bemutató, amelyen lépésről lépésre követheted, ahogy a sminktetováló oktatód elkészíti az adott szemöldök tetoválás technikát gyakorlatban

 • +1 alkalom, amelyen saját modelleden gyakorolhatsz a 2. és a 3. alkalmak között. Ennek az ára 49.000 Ft/ alkalom.1 alkalomra 1 modellt hozhatsz magaddal, akinek 1 sminktetováló technika készülhet el!

 • Sikeresen végzett tanulóink vizsgamunkái

  Legyél a szakmád mestere.

  A száj és szemhéj sminktetováló tanfolyamra épülő továbbképzési lehetőségek, amelyeken fejlesztheted tudásod, bővítheted kínálatod és tapasztalatot gyűjthetsz

  Image

  Fontos információk

  Image
  • 3x2 alkalom száj és szemhéj sminktetováló tanfolyam

  • Képzés időtartama: 1 hónap

  • Előfeltétel: kozmetikus végzettség

  • Létszám: max. 4 fő

  • +1 alkalom modelles gyakorlás a 2. és 3. alkalom között, melynek ára 79.000 Ft/ alkalom

  Induló Sminktetováló tanfolyamok


  Száj- és Szemhéjtetoválás Alapképzések BUDAPEST

  Oktató I. Alkalom II. Alkalom III. Alkalom
  Kocsis Niki 01.14-15. 01.28-29. 02.11-12.
  Kocsis Niki 03.11-12. 03.25-26. 04.08-09.
  Kocsis Niki 05.13-14. 06.03-04. 06.17-18.

  Száj- és Szemhéjtetoválás Alapképzések PÉCS

  Oktató I. Alkalom I. Alkalom I. Alkalom
  Láng Anett 04.13-14. 04.27-28. 05.11-12

  **az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


  Sminktetováló tanfolyam árak

  Oktató / Helyszín Képzés ára
  Inez Pécs 445.000 Ft + Áfa
  Anett Pécs 445.000 Ft + Áfa
  Nikolett Budapest 445.000 Ft + Áfa

  **az árváltoztatás jogát fenntartjuk!