fbpx

Szemöldök Tetováló Tanfolyam

Ne érd be a középszerű oktatásokkal. Nálunk a legjobbaktól tanulod meg a szemöldök tetoválás alapjait!

Image

Milyen technikákat sajátíthatsz el a képzésen?

Ombre szemöldök tetoválás:
Kizárólag a Tünde Méhn PMU Art International School-ban! A púderes hatású szemöldök tetoválás technika kiteljesedése ez, amelyben már nemcsak a púderes jelleg, hanem egy sötétebb színből világosabb színbe történő átmenet is megfigyelhető. Szükséges volt ugyanis a vendégek egyedi sajátosságai alapján a szemöldököt bizonyos területeken sötétebbre, máshol pedig világosabbra készíteni.

Szálazott szemöldök tetoválás:
Sokszínű szálrendezési struktúra és dúsítási technika létezik a naturális hatás érdekében, a még valósághűbb végeredményért. A legfőbb tulajdonsága a szálazásnak, hogy nagyon finom, vékony szálakból épül fel a teljes szemöldökforma, melynek titka a szálak mesteri elrendezése, megfelelő dőlésszöge, vastagsága és hossza.

érdekel a képzés

A Szemöldök alapképzés
tematikája


Tematika Miért fontos neked?
Higiéniai alapelvek Sajátítsd el a keresztszennyeződés és a vér útján terjedő kórokozók megelőzését és a sminktetoválásra kiterjedő higiéniás alapelvek minden fázisát.
A bőr szerkezete Részletgazdag tudást kapsz a sminktetoválás "festővásznáról", a bőrröl.
A tetoválást befolyásoló tényezők A sminktetoválást több tényező is befolyásolhatja. Ezek között lehet külső, belső vagy öröklött tényező. Mindezek pontos ismerete alapján kell kiválasztani az alkalmazott PMU technikát.
A tetoválás hatása a bőrre Megtanulod, hogy milyen biokémiai és mechanikai hatások mennek végbe a bőrben a tetoválás alatt.
Dermatológia szemöldök PMU szinten A kozmetikus képzésen a dermatológiáról már volt szó, most viszont egy területre, a szemöldök területre fókuszálva fogsz új ismereteket szerezni PMU oldalról.
Színelmélet A megfelelő színelmélet elengedhetetlen a nagyszerű sminktetoválásokhoz. A pigment megfelelő kiválasztása a tanterv szerves része, megtanulod a színelmélet alapjait és a színkeverés eljárását.
Bőrápolás a sminktetoválás alatt A ROSA Herbal Skin Care sminktetoválást segítő termékcsalád használatának elsajátítása, amely olyan állapotba hozza a bőrt, hogy az könnyedén, ellenállás nélkül, a lehető legszebben fogadja be és tartja meg a tetováló pigmenteket, optimalizálva a gyógyulási folyamatokat.
Szemöldök érzéstelenítés módszere Megismered a legjobb érzéstelenítő termékeket, ezek kombinációját, hogy fájdalommentesen tetoválj.
Szemöldök feszítési technikák Megtanulod a megfelelő bőrfeszítést, mert ha nincs jól kifeszítve a bőrfelület, akkor vastagabbak lesznek a tetovált szálak.
Kontraindikáció Nem mindig lehet sminktetoválni és nem mindenkit. Az alapképzésen megismered ezeket az eseteket.
Tűelmélet Elsajátítod, hogy mikor, milyen sminktetováló tűt kell alkalmazni.
Pigmentelmélet Pigment elméleti tudásod segítségével tudni fogod, hogy ügyfeleid számára milyen pigment kombinációkat tudsz alkalmazni.
Sminktetováló gép kezelése Tűhosszúság, leütésszám és minden egyéb sminktetováló készülék beállítást megtanulsz a képzés során.
Vendégtájékoztatás és beleegyező nyilatkozatok A sminktetováló tudnivalók mellett segédletet kapsz a saját beleegyező nyilatkozatod elkészítéséhez is.
Szemöldök formatervezés Tökéletes szemöldök forma megtervezéséhez több szempontot is megismersz, mert minden vendéged egyedi arcberendezéssel fog hozzád érkezni.
Szemöldök előrajzolási technikák A jó tervrajz az alapja a munkádnak. A képzésen megtanulod, hogyan lehet hajszálpontos előrajzolást készíteni, ami megkönnyíti a sminktetoválást.
Szimmetria ellenőrzése Többféleképpen ellenőrizhető az előrajzolás szimmetriája. A képzésen mindegyik technikát részletesen megismered.
Szemöldök tetoválás folyamata Élőmodelles sminktetováló bemutatókon keresztül megismered a tetoválás teljes folyamatát a vendég érkezésétől a távozásáig.
Ombre szemöldök technika Megtanulod az Ombre szemöldök tetoválás szakaszait, a pontos kézmozdulatokat, a megfelelő mélységet és a helyes dőlésszöget is.
Finom satírozó kézmozdulatok A gyakorlat keretein belül az oktatók megmutatják neked az Ombre szemöldök finommotoros technikáit. Irányok, kéz nyomása, sebessége és dőlésszöge.
Szálazott szemöldök technika Elsajátítod a szálazó kézmozdulatokat, a sminktetováló gép pontos beállításait és a kéziegység tartását a precíz szálazáshoz.
Szálrendezés Megtanulod, hogy hogyan építsd fel a természetes hatású szemöldököt szálról szálra. Milyen vastag, milyen hosszú, melyik irány és milyen dőlésszög.
Utóápolás szabályai Az utóápolás lépéseit és szabályait magabiztosan fogod tudni megtanítani a vendégeidnek.
Szemöldök korrekciós technikák A szemöldök tetoválás nem egy alkalomból áll, a második alkalommal a korrekciót kell elvégezned, amely nem fog gondot okozni a képzés után.

Mit jelent a gyakorlatorientált képzés?

A kellő mennyiségű gyakorlat megszerzéséhez, mi biztosítjuk Neked:

 • a latexes gyakorlást, ami kiteszi majd az időd nagy részét, hiszen elengedhetetlen, hogy először megtanuld a tökéletes kivitelezést

 • E-learning rendszert, így otthon is lesz segítséged a további gyakorláshoz, valamint a házi feladatok elvégzéséhez. Ha probléma merül fel, oktatódat is könnyedén eléred

 • rajz és sminktetováló gyakorlatok, így rááll a kezed a megfelelő mozdulatokra, a megfelelő sebességre és magabiztosabban fogsz sminktetoválni vendégeden is

 • élőmodelles bemutató, amelyen lépésről lépésre követheted, ahogy a sminktetováló oktatód elkészíti az adott szemöldök tetoválás technikát gyakorlatban

 • +1 alkalom, amelyen saját modelleden gyakorolhatsz a 2. és a 3. alkalmak között. Ennek az ára 79.000 Ft/ alkalom, de ha a Pro csomagra jelentkezel, akkor a szemöldök tetováló tanfolyam ára már tartalmazza a +1 gyakorlatot

 • Sikeresen végzett tanulóink vizsgamunkái

  Legyél a szakmád mestere.

  A szemöldök sminktetováló tanfolyamra épülő továbbképzési lehetőségek, amelyekkel bővítheted kínálatod, tapasztalatot gyűjthetsz és fejlesztheted tudásod

  Image

  Fontos információk

  Image
  • A szemöldök tetováló tanfolyamok különböző felépítései: 3x1 alkalom ombre szemöldök sminktetováló tanfolyam, 3x2 vagy 4x2 alkalom ombre és szálazott sminktetováló tanfolyam

  • Szemöldök tetováló tanfolyam időtartama: 1 hónap

  • Előfeltétel: kozmetikus végzettség

  • Létszám: max. 6 fő

  • +1 alkalom modelles gyakorlat, amelynek ára 79.000 Ft/ alkalom. A Pro csomag már tartalmazza a modelles gyakorlat árát.

  Tanulj a Tünde Méhn PMU Art Schoolban!

  Letöltöm a 2022-es alapképzések dátumait.

  Szemöldök Tetováló Tanfolyam árak

  Oktató / Helyszín Képzés ára gépvásárlás esetén Képzés ára gépvásárlás nélkül
  Tünde Budapest 785.000 Ft 885.000 Ft
  Nikolett Budapest 545.000 Ft 545.000 Ft
  Inez Pécs 545.000 Ft 545.000 Ft
  Anett* Pécs 295.000 Ft 295.000 Ft
  Bea* Budapest 295.000 Ft 295.000 Ft
  Lotti* Budapest 295.000 Ft 295.000 Ft


  *A szemöldök tetováló tanfolyam árak az Első lépés alapképzés csomag ajánlatra értendőek, amelyben csak az ombre technika elsajátítására kerül sor egy 3x1 napos képzésen.

  **az árváltoztatás jogát fenntartjuk!