fbpx

Tudásszintemelő
képzés

Vannak hiányosságaid?
Ne aggódj, mi kihozzuk belőled a maximumot!

Image

Ez Neked szól...

  • Ha még nem érzed, hogy elegendő a tudásod egy mesterképzéshez
  • Ha szeretnél egy olyan képzésen részt venni, ahol élő modellen gyakorolhatsz.
  • Ha szeretnél egy olyan képzésen részt venni, ami a Te speciális igényeidre van szabva.
  • Ha bizonytalan vagy, hogy melyik tűmodul, leütésszám, dőlésszög és tűhosszúság együttes alkalmazása alkalmas az adott technika megfelelő kivitelezéséhez.
  • Ha egy munkán belül nem tudod, hogy hányféle tűt, technikát és festékszínt alkalmazz.
  • Ha nem sikerül a pigmentálás, nem marad bent megfelelően a pigment a bőrben.
  • Ha gondod akad a bőrfeszítéssel, esetleg úgy érzed, hogy néha elakad a tű.

Mi a különbség a Tudásszintemelő Képzés és a Mesterképzés között?

A tudásszintemelőt képzésen a hiányosságaid pótlására és gyengeségeid, gyakori hibáid javítására kerül sor az adott technikából.

A tudásszintemelő képzésen az oktatód latexen mutatja be a technikát nagy fókuszt fektetve arra, hogy Neked hol kell javítanod. A képzés 100% gyakorlatorientált, ezért tankönyv helyett gyakorló füzetet kapsz, rengeteg feladattal.

Ezzel szemben a mesterképzésen egy adott technika legmagasabb szintjét sajátítod el. A mesterképzéseket akkor ajánljuk, ha már rendelkezel tapasztalattal és nincsenek, vagy minimálisak a fent említett „alap” hiányosságaid.

A mesterképzésen jóval intenzívebb tempóban haladsz, ezért szükséges az adott technikában szerzett tapasztalat. A mesterképzésen számos lehetőséged van a gyakorlásra, valamint itt élő modellen nézheted végig a technika kivitelezését lépésről lépésre. Extra gyakorló nap esetén Te is elkészítheted modellen a tanult technikát oktató felügyelete alatt.

Neked is adott a gyakorlás lehetősége, hogy tökéletes legyen a technikád!

Magasabb szintre vágysz? Nézd meg a mesterképzéseinket.

Tudásszintemelő
képzés árak

Oktató / Helyszín ár / nap
Anett / Pécs 115.000 + Áfa
Bea / Budapest 115.000 + Áfa
Inez / Pécs 115.000 + Áfa
Nikolett / Budapest 115.000 + Áfa


Rólunk mondták

Bálint Krisztina
A közösségi oldalakon megosztott munkák nagyon tetszettek, ezért választottam a képzést. Széleskörű, magas szintű oktatások tárháza, megfelelőek számomra... és amúgy is ők a legjobbak. Megérte eljönni.
Jurek Anita
Korpás – Új Bernadett
Nagyon profi és alapos képzés volt, minden részletre kiterjedt. A képzéshez járó gyakorló munkafüzet egyedülálló, ilyen részletes és hasznos oktatási anyag nincs máshol. Rengeteg munka áll mögötte, ez látszik.
Group 7
Bárkányi Cecília
Ami nekem példaértékű, hogy bármikor, bármennyit lehet kérdezni. Nem érzem azt, hogy féltve van a tudás. Mindenre kiterjedően van emberetek, minden a helyén van. Érthető a struktúra, jók a bontások, sok területre van oktatás.
botos-kincso-lilla