fbpx

Zöldebb oktatások,
zöldebb jövő

Tree

MI NEMCSAK BESZÉLÜNK RÓLA,
HANEM TESZÜNK IS ÉRTE.


Cégünk életében a környezettudatosság rendkívüli szerepet tölt be, ezért úgy döntöttünk, hogy 2020-tól minden befizetett képzés után ültetünk 10 fát, így nemcsak az oktatásra váltasz belépőt, hanem egy környezettudatosabb jövőre is.

Ízelítő a legutóbbi faültetésünkről

Image

Tények, amiről neked
is tudnod kell

  • Bolygónk 0.6 Celsius-fokkal melegedett fel az elmúlt 100 évben a mértéktelen szennyezés miatt. A hőmérséklet növekedése miatt az északi-sarki jég majdnem 40%-a elolvadt az elmúlt 40 évben. 2050-re már közel 2 Celsius-fokkal melegebb lesz a hőmérséklet.
  • Több mint 15 milliárd fa tűnik el évente. Ez 30 futballpályányi erdőt jelent percenként. Már egyetlen egy fa tisztábbá teszi a levegőt és megköti a káros szennyeződéseket.
  • Több mint 8 millió tonna műanyag kerül az óceánokba évente, amely akár 700 faj kihalásához is vezethet. 2050-re több műanyag lesz az óceánban, mint hal, ha a folyamatot nem állítjuk meg.
  • A divatiparból évente közel fél millió tonna mikroszál szabadul fel. Ez majdnem 16-szorosa a kozmetikai iparból származó mikrogyöngy-szennyezésnek. Ezek a szennyezések rendkívül károsak a Föld vízkészletére.
  • Az emberiség ökológiai lábnyoma egyre nagyobb. Elképzelhető, hogy a 2030-as évek közepére két egész Földnyi területre lesz szükségünk.

A klímaváltozás már itt van,
de a klímakatasztrófát még elkerülhetjük.

Image

Hiszünk a változásban.

Cégünknél fontos a környezettudatosság, ezért teszünk azért, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük. Az elmúlt évek során a PMU Art International School webshop rendelések csomagolásához és szállításához 100%-ban újrahasznosított anyagokat használunk, irodáinkban pedig fokozott figyelmet fordítunk a szelektív hulladékgyűjtésre.A megoldás.

Az egyetlen, leggyorsabb és leghatékonyabb útja a klímakatasztrófa megállításának a faültetés. Ahhoz, hogy megmentsük a Földet és a Te jövődről is gondoskodjunk, 2020-ban minden kifizetett jelentkezés után 10 fát ültetünk Pécs területén! Így évente több, mint 1400 fát adunk vissza a természetnek. Hozd meg Te is a legjobb döntést, ami a karriered és a Föld jövőjéhez is hozzájárul.

Itt az idő.
Csatlakozz Te is és tegyünk
együtt a zöldebb jövőért!

vissza a kezdőlapra