fbpx

Próbáld ki Magad! – Láng Anett-tel

Mindenkinek, akit érdekel a sminktetoválás világa!

Ombre ONLINE bevezetőképzés

Ezt a képzést azoknak a kozmetikusoknak, kozmetikus tanulók és érdeklődőknek találtuk ki, akik a sminktetoválásban képzelik el jövőjüket és szeretnék tudni, hogy milyen kézségek kellenek ahhoz, hogy sikeres karriert fussanak be!
Ez a képzés a kézügyesség, és a finommotorikus mozgás fejlesztéséről szól, ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a sminktetoválás világa!

Részt veszek!
Image

Kinek ajánljuk?

• Azoknak a kozmetikusoknak, kozmetikus tanulóknak, akik a jövőben tervezik elvégezni a sminktetováló tanfolyamot, de szeretnének költségmentesebben belekóstolni a szakmába!

• Azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy menne-e nekik ez a szakma, ezért először csak ízelítőt szeretnének kapni a sminktetoválás alapjairól!

• Azoknak a NEM KOZMETIKUSOKNAK, akiket érdekel a sminktetoválás világa, de nem tudják, hogy emiatt elvégezzenek-e egy kozmetikus iskolát, ami Magyarországon feltétel ahhoz, hogy jogszerűen sminktetoválhassanak!

• Azoknak, akik szeretnék ebben a helyzetben interaktív módon ONLINE fejleszteni a kézügyességüket, akár sminktetoválnak, akár nem!

Megtanulod, hogy hogyan:

  • satírozz finoman
  • váltogasd a tempót
  • kezded el a technikát
  • dolgozod ki a technikát

Éppen emiatt:

Ha még nem sminktetoválsz, kiváló lehetőség, hogy beleláss a szakmába, illetve az itt tanultak felkészítenek egy sminktetováló alapképzésre, így annak elvégzése már könnyebben fog menni.

Ha már sminktetoválsz, a kézügyességed fejlesztésével azonnal látható fejlődést fogsz tapasztalni a szakmádban.

A képzéshez nincs szükség sminktetováló készülékre! Csupán jó minőségű B-s grafitceruzára és fehér rajzlapra!

Fontos! Ez a tanfolyam önmagában nem tanít meg, és nem jogosít fel arra, hogy sminktetoválj!

Ez a képzés a kézügyességedet fejleszti, ami a sminktetováló szakma alapja.

Tökéletes képet kapsz ezáltal arról, hogy milyen „művészi” adottságaid vannak, és a 7 napos kurzus nagymértékben javítja azokat.

Hogyan épül fel a képzés?

Image

A képzés során satírozással kapcsolatos feladatokat fogsz kapni. Az egyszerű csuklómozdulatoktól és satírozástól egészen egy teljes szemöldök satírozásáig fogsz eljutni a képzés végére.

Az első pár napban csak egyszerű kézmozdulatokat és a finommotoros készségek felméréséhez szükséges feladatokat kapsz.

Ezután már a kéz tempójára is figyelned kell, valamint arra, hogy formákat satírozz, amelyeken szépen látszódik a színátmenet és a felület homogenitása.

A képzés utolsó napjára már egy teljes szemöldököt kell kisatíroznod a korábban megtanult technikák segítségével, hogy ezzel elkészüljön az első ceruzával készített satíros szemöldököd.

Részt veszek!
Image

Emléklap:

A bevezetőképzés sikeres elvégzéséről kapsz emléklapot.*

*Az emléklap nem jogosít fel a sminktetoválásra. Ha sminktetoválni szeretnél, akkor kozmetikus végzettséggel kell rendelkezned és kötelező a sminktetováló alapképzés elvégzése.Dátum, ár:

A képzés bármikor elkezdhető.
A képzés ára 49.000 Ft

Fizetés