Aktuális Sminktetováló képzések

Image

Szemöldöktetoválás Alapképzés


Megtanulod, hogy hogyan építsd fel a természetes hatású szemöldököt szálról szálra és megtanulod az Ombre szemöldök tetoválás szakaszait, a pontos kézmozdulatokat, a megfelelő mélységet és a helyes dőlésszöget is.

Ajaktetoválás Alapképzés


Megtanulod, hogy hogyan tervezd meg a tökéletes szemhéjkontúrt és a gyönyörű, telt ajkakat. A tökéletes gépbeállítások, mint például a tűhosszúság vagy a leütésszám megadásának elsajátítása kötelező a képzésen és a pigment elméleti alapoknak köszönhetően könnyedén tudod majd, hogy vendégeidnek milyen pigment kombinációkra van szüksége.

Image

Tudásszintemelő képzések


A tudásszintemelőt képzésen a hiányosságaid pótlására és gyengeségeid, gyakori hibáid javítására kerül sor az adott technikából. A képzés tökéletes választás, ha még nem érzed, hogy elegendő a tudásod egy mesterképzéshez.

Triple Brows Mesterképzés


A TRIPLE BROWS PMU TECHNIKA FORRADALMI TECHNIKAI MEGOLDÁST JELENT A RÉGI, ELSZÍNEZŐDÖTT, MEGKOPOTT ÉS ELRONTOTT SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOK ESETÉBEN.

A Triple Brows mesterképzés során a színelmélet oktatást, illetve a komplementer színek alkalmazásának gyakorlati útmutatóját is magába foglaló camouflage mellett, a szálazás és az ombre satíros technika biztosítja a 100%-os fedést.

Image

Előrajzolás Továbbképzés


Minden vendéged arcának egyedi karakterei vannak, amelyeket Neked tökéletesen fel kell mérned és ki kell elemezned, hogy a lehető legegyedibb és legtermészetesebb ajak, szemhéj és szemöldök tetoválás készüljön vendégeidnek. Ha bizonytalan vagy az előrajzolásban, vagy sablont használsz, akkor itt az ideje, hogy továbbfejleszd magad!

Oktatás hozott modellen


Ezt a képzést azoknak a sminktetoválóknak hoztuk létre, akik szeretnének modellen gyakorolni mielőtt belevágnak a szakmába. A fél napos oktatáson az oktatód kiemelt figyelemmel kíséri a munkád lépésről lépésre, odafigyelve az előrajzolásodra, az érzéstelenítésre és a bőrápolásra is!

Image

PMU Nyílt Nap


Nyílt napon lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára, hogy kipróbálják a sminktetováló készülékeket, és megismerjék az iskolánk által nyújtott képzési színvonalat. A megfelelő sminktetováló alapképzés kiválasztása nagyon fontos döntés, ugyanis ez határozza meg a sminktetováló karrierjét.

Színelmélet


Méhn Tünde 1 nap alatt fogja Neked átadni elképesztő tudását a tónusokról, altónusokról, árnyalatokról és a pigmenthasználat minden kiemelten fontos részletéről! A képzésen megismered a színkeverési technikákat és az NPM pigmenteket, valamint a képzés árát levásárolhatod pigmentekre, így a képzés INGYENES!

Image

Next Level Képzés


Egy vadonatúj, hatékony tantermi képzés, mellyel felmérheted, hogy milyen szinten állsz a sminktetoválásban, javíthatod finommotoros készségeid és fejlesztheted magad. Bea és Niki még azt is segít eldönteni, hogy merre érdemes továbbmenned a sminktetoválásban! A képzés 100% gyakorlatra és a korábban szerzett tapasztalataidra épül, így teljesen személyre szabott.