fbpx

21 napos PMU MIX kihívás

Szűr Beával

Image

Miről szól a program?

Továbbra is szívesebben tanulnál otthonról? Akkor ezt Neked alkottuk, hiszen a képzés ONLINE lesz, így Te osztod be az idődet! A 21 napos kihívás program szuperintenzív tematikájának köszönhetően 21 nap alatt Te is új szintre emelheted sminktetováló tudásodat!

A kihívás program egy innovatív, gyakorlatorientált oktatási forma egy olyan programmal, amely 20% elmélet és 80% gyakorlat.

3 részre osztottuk a képzést:
7 nap ajaktetoválás
7 nap szemhéjtetoválás
7 nap ombre és szálazott szemöldök tetoválás

Kinek való?

- kezdő sminktetoválóknak
- haladó sminktetoválóknak
- gyakorolni és fejlődni vágyó sminktetoválóknak

Olyan sminktetoválóknak, akiknek már van tapasztalatuk, de szeretnék teljesen új szintekre emelni tudásukat. Itt nem az alap szálazásról, vagy az ombre szemöldök tetoválásról fogsz tanulni, hanem ennél sokkal többről!

Image

Mit fogok tanulni?

• Kézpozíciók
• Kézmozdulatok ajak, szemhéj és szemöldök tetoválások kivitelezéséhez
• Kézstabilizációs gyakorlatok
• Finommotoros készségfejlesztés
• Gyakori hibák és javításuk

A feladatok ellenőrzése során még több információt kapsz és ezek alapján gyakorolhatsz, hogy napról napra ügyesebb legyél. Mire letelik a 3 hét Te is látni fogod, hogy mennyit fejlődtél!

Mit tartalmaz?

- 21+ oktatóvideó
- Privát Facebook csoport tagság
- 3 LIVE elméleti oktatás
- LIVE Kérdezz-Felelek konzultáció
- Oklevél


Részt veszek!
Image

Hogyan Működik?

A 21 napot 3 részre osztottuk: 7 nap ajaktetoválás, 7 nap szemhéjtetoválás, 7 nap ombre és szálazott szemöldök tetoválás.

Minden hét elején és hét végén Bea live oktatást tart. A hét első live oktatásán megbeszélitek a feladatokat és a határidőket, valamint a 20% elméleti oktatás is ekkor kerül sorra. Minden nap oktató videókat fogsz kapni a gyakorló feladatokkal, amelyeket Bea mindig leellenőriz, hogy egyénre szabott véleményt adjon mindenkinek a hét végén! A hét végén egy kérdezz-felelek konzultáció keretein belül választ kapsz minden kérdésedre.

A képzés ára:

A teljes program 78.000 Ft.


A képzés dátuma

A program 2021. május 31-én indul