fbpx

Nyílt nap kozmetikusoknak és kozmetikus tanulóknak!

Fedezd fel a sminktetoválás világát!

Egy nap, ahol a sminktetoválás minden apró részletét megismered!

A Tünde Méhn PMU Art International School bemutatja a PMU Nyílt Napot. A rendezvény célja, hogy a kozmetikusok, és kozmetikus tanulók személyesen megismerkedhessenek a sminktetováló szakma szépségeivel. A magyar sminktetoválás jövője a mai tehetséges kozmetikusoktól, és kozmetikus tanulóktól függ, ezért a Tünde Méhn PMU Art International School számára fontos, hogy a minőséget képviselő sminktetováló szakma minél szélesebb körben elterjedjen. A Nyílt napon lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára, hogy kipróbálják a sminktetováló készülékeket, és megismerjék az iskolánk által nyújtott képzési színvonalat. A megfelelő sminktetováló alapképzés kiválasztása nagyon fontos döntés, ugyanis ez határozza meg a sminktetováló karrierjét.

Ez neked szól ha…

 • Kozmetikus, vagy kozmetikus tanuló vagy.
 • Szeretnél megtanulni sminktetoválni.
 • Kíváncsi vagy az oktatásunk színvonalára.
 • Szeretnél részletes információt kapni a PMU-val kapcsolatban.
 • Szeretnél részt venni egy élőmodelles sminktetováló bemutatón.
 • Még nem tudod hol szeretnél megtanulni sminktetoválni.
 • Szeretnél személyesen találkozni oktatóinkkal.

Fontos, hogy jól válassz sminktetováló iskolát

 • Mert a legolcsóbb alapképzésből lesz a legdrágább, ugyanis ezeken a képzéseken sok esetben a hibás alapokat tanulod meg, amelyet később nagyon nehéz korrigálni. Tehát fontos, hogy már az sminktetováló alapképzésedhez jó iskolát válassz!
 • Olyan alapképzést érdemes választanod, amely nem „gyorstalpaló” módon működik. Nagyon fontos, hogy kellő időt fordíts a szakma megtanulásához, így azokat a képzéseket hanyagold, amelyek 1-2 nap alatt biztosítják számodra az összes sminktetováló technikát.
 • Ellenőrizd az iskola hátterét, ahol szeretnéd megkezdeni sminktetováló tanulmányaidat. Nézz utána az oktatóközpont felszereltségének, a képzéshez biztosított eszközöknek, oktatási anyagoknak és az interneten megtalálható információknak és visszajelzéseknek az iskoláról.
 • Tudj meg mindent az oktatóról. Mióta tetovál és hány éve tanít? Hol végezte tanulmányait? Az oktató tetoválásainak stílusa és minősége? Milyen visszajelzések vannak az oktatóval kapcsolatban?

Töltsd velünk a napot és kérdezz bátran!

Programok, amelyek miatt el kell jönnöd


Méhn Tünde

Hogyan legyél sikeres sminktetováló

A siker receptje a precizitás, a professzionalizmus és a szorgalom. Viszont ha nem tudod, hogyan is kezdj hozzá, Tünde elárulja mire lesz szükséged, hogy Te is sikeres sminktetováló legyél!


Méhn Tünde

PMU Trendek 2021

A szakma állandóan fejlődik, ezért naprakésznek kell lenned és ismerned kell a legmodernebb eszközöktől kezdve a legnagyobb újításokat. Tünde bemutatja a legfrissebb trendeket és belátást nyújt a szakma jövőjébe.Szűr Bea

Ombre szemöldök élőmodelles sminktetováló bemutatója

Profi sminktetoválásnak lehetsz majd szemtanúja, hiszen Bea az előkészületektől az utóápolásig a szemöldök tetoválás minden lépését bemutatja élőmodelles bemutatóján.


Gépkipróbálás és gyakorlás oktatók segítségével

Sminktetováló géped az egyik legfontosabb eszközöd, ezért érdemes már a képzésed megkezdése előtt megismerkedned a gépekkel. Ez alkalomból több fajta géppel is találkozol majd, és ki is próbálhatod őket, hogy a számodra legjobbat válaszd majd! Gyakorló feladatokkal is készülünk, amelyekből megtudhatod, hogy mely készségeidre lesz szükséged a sminktetováláshoz!

legyél Te is sikeres sminktetováló!

Jelentkezem a nyílt napra

A Kozmetikai nyílt nap díja:

5.000 Ft


A Kozmetikai nyílt nap helyszín:

Méhn Tünde PMU Art International School, Budapest, 1034, Bécsi út 100., 2. emelet(2. emelet)


A Kozmetikai nyílt nap időpontja:

2022.02.01.