fbpx

Valóra váltjuk a sminktetoválók álmát


Mert a ROSA PMU Art Pigment - Ajakpigmentek…
 • extra magas pigment koncentrációt tartalmaznak
 • intenzív színmegtartó eredményt adnak
 • azonnali pigment beépülésre képesek
 • tökéletes konzisztencia állapotúak
 • széles pigmentválasztékkal rendelkeznek
 • speciális fényvisszaverő ásványt tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a szín gyors fakulását
 • novoxx gyártási technológiával készülnek

Értékes tudást adunk, nem csak pigmentet!

Mert Méhn Tünde által összeállított tudáscsomagot fogsz kapni, amiben megtalálod…

 • az árnyalat és intenzitás szerinti csoportosító táblázatot
 • a színek szerinti csoportosító táblázatot
 • a színkeverési pigment táblázatot
 • az ajaktetoválás kisokost – extra segítség a munkához
 • Letöltöm a tudásanyagot

  3+1 ROSA pigmentakció!

  Szerezd be most a vadonatúj ROSA PMU Art pigmentek Blossom Lip kollekciójának egyedi ajakpigmentjeit, és készíts virágszínekben pompázó ajaktetoválásokat!

  Használd a ROSA2021 kódot a kedvezményért!

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  POPPY

  Intenzív, attraktív szín, enyhén hűvösebb árnyalat. Erőteljesebb megjelenést biztosít. Mivel erős szín, így tartósabban megmarad a bőrben, majd az évek múlásával, fokozatosan pasztellesebb színűvé változik. Enyhén hideg tónusú, ezért a lilás és lilás-barna színű ajkak esetén ajánlott hozzá keverni melegítés céljából Lilyt!

  Árnyalat: hideg
  Intenzivitás: sötét, intenzív
  Keverési tippek: intenzív árnyalat eléréséhez a Verbena, Red Rose vagy Geranium és Red Rose pigmenteket használjuk, a Begonia vagy Orchid pigmentekhez keverve rózsaszín árnyalatot kapunk.

  Tovább a webshopra

  TULIP

  Bordós-piros, intenzív szín, hűvösebb árnyalat. Ez a legsötétebb ROSA ajakpigment. Ezért a lilás és lilás-barna színű ajkak esetén ajánlott hozzá keverni melegítés céljából Lilyt!

  Árnyalat: hideg
  Intenzivitás: sötét, intenzív
  Keverési tippek: intenzív árnyalat eléréséhez a Verbena, Red Rose vagy Geranium és Red Rose pigmenteket használjuk, a Gerbera pigmenttel keverve piros árnyalatot kapunk, Begonia vagy Orchid pigmenttel keverve pedig rózsaszínt.

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  GERANIUM

  Közkedvelt élénk, erős piros szín. A rubin színéhez hasonlít leginkább, semleges árnyalat. Attraktív megjelenést érhetünk el általa, ha megfelelő töménységben tetováljuk. Más színekkel keverve élénkítő hatása van.

  Árnyalat: semleges
  Intenzivitás: sötét, intenzív
  Keverési tippek: Verbena pigmenttel keverve intenzív árnyalatot kapunk, a Poppy és Red Rose pigmentekkel szintén intenzív színt érünk el. Gerbera vagy Red Rose pigmentekhez keverve piros árnyalat a végeredmény, természetes árnyalatért a Red Rose és Coral pigmentekkel használjuk.

  Tovább a webshopra

  VERBENA

  Ragyogó, intenzív, élénkpiros szín. Leginkább a még nem egészen érett meggyhez hasonlít. Melegebb árnyalat, mint a Tulip, vagy a Poppy. Más színekkel keverve élénkítő hatása van.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: sötét, intenzív
  Keverési tippek: Geranium vagy Tulip és Red Rose pigmentekkel keverve intenzív lesz az árnyalat, Gerbera vagy Red Rose pigmenthez hozzáadva piros árnyalatot kapunk, rózsaszín árnyalatért keverjük a Gerbera és az Orchid pigmentekhez.

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  RED ROSE

  Ez a piros, az a bizonyos igazi, klasszikus piros szín, nevezni szoktuk Ferrari pirosnak is. Semleges árnyalat. Ajánlható azoknak, akik a klasszikus piros ajkakat kedvelik. Más színekkel keverve élénkítő hatása van.

  Árnyalat: semleges
  Intenzivitás: közepesen intenzív
  Keverési tippek: intenzív árnyalathoz a Poppy vagy a Tulip pigmenthez keverjük, a Tulip és a Verbena vagy a Poppy és Geranium pigmentekkel keverve szintén intenzív árnyalatot kapunk. Geranium, Verbena vagy Gerbera pigmenttel keverve piros árnyalat az eredmény, természetes árnyalathoz használjuk a Tulip és Coral, Geranium és Coral vagy Amarylis és Coral pigmentekkel.

  Tovább a webshopra

  GERBERA

  Meleg árnyalatú, tűzpiros szín, mivel éppen egy kicsit megjelenik benne a narancs is. A lilás és lilás-barna színű ajkakon is szép eredménnyel alkalmazható. Színkeverésnél élénkítő, melegítő hatása van.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: közepesen intenzív
  Keverési tippek: piros árnyalatot kapunk, ha a Red Rose, Verbena, Geranium, Poppy vagy Tulip pigmenttel keverjük. Természetes árnyalathoz használjuk a Verbena és Orchid, Dahlia és Orchid, Rosewood és Coral vagy Amarylis és Lily pigmentekkel.

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  CORAL

  Ahogy a neve is utal rá, nagyon hasonlít a tengeri korallok színére. Pasztell narancsos-vörösses-rózsaszínes szín, meleg árnyalat. Önmagában is és nude színkeverékek előállításához is tökéletes, valamint bármely szín melegítéséhez, halványításához is.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: világos, pasztell
  Keverési tippek: természetes árnyalathoz a Tulip és Red Rose, Geranium és Red Rose, Red Rose és Amrylis, Rosewood és Gerbera pigmentekkel keverve lesz tökéletes, intenzív nude árnyalat esetén a Dahlia, Rosewood, Rosewood és Begonia, Rosewood és Magnolia vagy Dahlia és Begonia pigmentekkel keverve szép, világosabb nude hatás eléréséhez pedig keverjük a Magnolia, Magnolia és Orchid vagy Magnolia és Begonia pigmentekkel.

  Tovább a webshopra

  AMARYLIS

  Hideg árnyalat, hasonlít az érett hamvas málna színére. Nagyon kedvelik azok, akiknek a hűvös árnyalatok állnak jól. Más színű festékekhez, ha hozzákeverjük, akkor rózsaszín irányába változtatja azok színét.

  Árnyalat: hideg
  Intenzivitás: közepesen intenzív
  Keverési tippek: Begonia és Orchid pigmenttel keverve rózsaszín árnyalatot kapunk, természetes árnyalathoz a Red Rose és Coral vagy Lily és Gerbera pigmentekkel keverjük.

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  BEGONIA

  Igazi rózsaszín árnyalat. Kissé melegebb és sötétebb rózsaszín, mint az Orchid. Önmagában is tökéletes választás, de ha más színekkel keverjük, akkor azokat pasztellesebb és egyben rózsaszínes irányba változtatja. Nude pigment mixekhez gyakran alkalmazható.

  Árnyalat: semleges
  Intenzivitás: világos, pasztell
  Keverési tippek:Amarylis, Orchid, Poppy és Tulip pigmenttel keverve rózsaszín árnyalatot kapunk. Világosabb nude árnyalat esetén a Magnolia, Magnolia és Coral vagy a Rosewood és Lily pigmentekkel keverve tökéletes.

  Tovább a webshopra

  ORCHID

  Babarózsa színéhez hasonló, világos rózsaszín. Világosabb és kicsit hűvösebb árnyalatú rózsaszín, mint a Begonia. Önmagában is tökéletes, továbbá más intenzívebb színeket világosíthatunk vele. Nude pigmentmixekhez gyakran alkalmazható.

  Árnyalat: hideg
  Intenzivitás: világos, pasztell
  Keverési tippek: rózsaszín árnyalat eléréséhez az Amarylis, Begonia, Poppy és Tulip pigmenttel használjuk, természetes hatású ajakszín esetén pedig Dahlia és Gerbera pigmentekkel. Világos nude árnyalat esetén keverjük a Magnolia, Magnolia és Coral vagy Dahlia és Lily pigmentekkel.

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  MAGNOLIA

  Egy igazi nude szín, meleg és világos, púderes árnyalat. Önmagában is tökéletes, továbbá más intenzívebb színeket világosíthatunk vele. Nude pigmentmixekhez gyakran alkalmazható.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: világos, pasztell
  Keverési tippek: intenzív nude árnyalat esetén használjuk a Dahlia, Rosewood vagy Rosewood és Coral pigmentekkel. Világos nude árnyalat eléréséhez keverjük Orchid, Begonia, Coral, Orchid és Coral vagy Begonia és Coral pigmentekkel.

  Tovább a webshopra

  ROSEWOOD

  Középerős, természetes ajakszín, meleg árnyalattal. Ez a pigment a „legbarnább” árnyalat, de mégsem mondható „öreges barna” színnek. A Rosewood illetve a Dahlia pigmentek nemcsak ajaktetováláshoz valók, hanem javasoljuk areola tetoválás esetén is, természetes bőrszínük miatt. Önmagában is tökéletes választás, de más színekkel is keverhetjük.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: közepesen intenzív
  Keverési tippek: természetes árnyalatok esetén a Coral és Gerbera pigmentekkel tökéletes. Intenzív nude árnyalatnál keverjük Magnolia, Coral, Begonia és Coral vagy Magnolia és Coral színekkel. Világos nude árnyalatnál a Begonia és Lily pigmentekkel lesz tökéletes.

  Tovább a webshopra
  Image
  Image

  DAHLIA

  Középerős, természetes ajakszín, meleg árnyalattal – nagyon hasonlít a Rosewoodhoz, de annál világosabb és kevesebb piros pigmentet tartalmaz. A Rosewood illetve a Dahlia pigmentek nem csak ajaktetováláshoz valók, hanem javasoljuk areola tetoválás esetén is, természetes bőrszínük miatt. Önmagában is tökéletes választás, de más színekkel is keverhetjük.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: közepesen intenzív
  Keverési tippek: természetes árnyalatú ajakszín eléréséhez keverjük az Orchid és Gerbera pigmentekkel. Intenzív nude árnyalat esetén a Magnolia, Coral vagy Begonia és Coral pigmentekkel mixeljük, világosabb nude árnyalat eléréséhez pedig az Orchid és Lily pigmentekkel lesz tökéletes.

  Tovább a webshopra

  LILY

  Narancssárga szín. Ezt a pigmentet bármely más színhez akkor keverjük, ha a lilás és lilás-barna árnyalatok ellen kell dolgoznunk, illetve egy adott pigment színét szeretnénk melegebb tónusúra változtatni. Önállóan akkor alkalmazhatjuk, ha a korábbi ajaktetoválásnak lilás/szürkés/barnára változott a színe, vagy az alap, természetes bőrszín kívánja meg, hogy erőteljesebben lépjünk fel a nemkívánatos lilás-barna szín ellen.

  Árnyalat: meleg
  Intenzivitás: világos, pasztell
  Keverési tippek: bármihez keverhetjük, hogy a lilás-barna árnyalatok ellen dolgozzunk. Természetes hatású ajakszín esetén szép eredmény érhető el vele ha Amarylis és Gerbera pigmentekkel keverjük, világosabb nude szín esetén pedig érdemes a Dahlia és Orchid vagy a Rosewood és Begonia pigmentekkel alkalmazni.

  Tovább a webshopra
  Image

  Értékes tudást adunk, nem csak pigmentet!

  Letöltöm a tudásanyagot