webshop

Az alaptanfolyam első napjai – Vanda blogja

2022. 06. 28.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Az előző bejegyzésben tett ígéreteim szerint belevágtam! Elkezdődött a sminktetováló alaptanfolyam, aminek az első alkalmán már szerencsésen részt is vettem. Szinte el sem hiszem, hogy végre itt vagyok és élesben tanulom a sminktetoválás csodáit, úgyhogy megosztom azokat a gondolatokat, amik bennem vannak, egy lépéssel bölcsebben, mint legutóbb, bízva abban, hogy nagy segítség lesz mások számára is.

A kezdetek

Amikor beléptem a tanterembe hatalmas letisztult felületek és minimalizmus fogadott, ami nagyon tetszett mert úgy éreztem minden adott, hogy a tanulásra koncentráljak. Találkoztam a tanulótársaimmal akik nagyon kedvesek voltak és volt közöttük olyan, aki már legalább 15 éve kozmetikusként dolgozik, és olyan is, aki párhuzamosan csinálja a képzést a kozmetikus sulival. Azt hiszem ezzel kaptam egy bizonyítékot arra, hogy a rugalmasság nem csak egy marketing fogás.

Az asztalomon munkafüzetek és katalógusok vártak további tanuláshoz szükséges kiegészítőkkel és eszközökkel. Cseppet zavarba is jöttem, olyan soknak tűnt hirtelen ez a látvány.

Aztán szélsebes és határozott léptekkel érkezett meg az oktatóm, Anett, és mindenféle időhúzás nélkül bele is csapott az oktatásba. Anett simogató hangja mögött egy igazi profi bújik meg, aki megköveteli az anyagot, és folyamatos haladásra készteti a nebulót. Első körben mindannyian bemutatkoztunk egymásnak, aztán átvettük az oktatás menetét, hogy az elmélet és a gyakorlat hogyan fog egymásra épülni, és melyik alkalmakon mire számíthatunk.


Az alaptanfolyam elméleti része

Természetesen az elmélettel kezdtünk, és érintettük a dermatológiát, amit a tetoválás szempontjából helyeztünk stabil alapokra. Ezt követte a bőrtónus elemzés, a színelmélet és az előrajzoláshoz szükséges elméleti alapok.

Jól látszik, hogy az anyagok egymásra épülnek, így lépésről-lépésre fokozatosan haladunk előre. A bőrtónus elemzést nem csak elméletben vettük át, hanem egymást kielemezve gyakorlati alapokra fektetve építettük fel, hogy ténylegesen megértsük, hiszen majd a pigmentek kiválasztása esetében óriási szerepe lesz.


Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.