fbpx
webshop

Legfrisebb bejegyzések

Olvasd el további cikkeinket is!

Amit muszáj ismerned: EYEconic szemhéjtetoválás technika

Ebben a cikkben az EYEconic szemhéjtetoválás technikáról tudhatsz meg többet, aminek köszönhetően vendégeid örökre elfelejthetik a tökéletes tusvonal megrajzolgatását!
Tovább

Szálas szemöldök tetoválás tanfolyam – a természetes szemöldök receptje!

A szálas szemöldök tetoválás tanfolyam elvégzése után garantáltan a vendégeid kedvére teszel, hiszen a természetesség manapság menő! Sminktetoválóként fontos, hogy megtanuld a profi szemöldök szálrendezést és a satíros, sminkelt hatású szemöldökök mellett képes legyél naturális hatást is elérni! Ebben a blogcikkben most megtudod, hogy mi vár Rád, ha a PMU Art School képzéseit választod!
Tovább

Szemhéj tetoválás tanfolyam: Bele merjek vágni?

Egy sminktetoválónak érdemes a lehető legtöbbet kihoznia magából és a népszerű szemöldök tetoválások mellett célszerű egy szemhéj tetoválás tanfolyamot is elvégezni. Ebben a blogbejegyzésben most ezt járjuk alaposan körbe, hiszen egy olyan technikáról van szó, amelytől sokan tartanak!
Tovább

Így zajlik a púderes szemöldök tetoválás tanfolyam a PMU Art School-ban!

A púderes szemöldök tetoválás tanfolyam nem véletlenül az egyik legnépszerűbb oktatás típus, hiszen a vendégek nagy kedvence is ez a technika, így minden sminktetováló szeretné tökéletesen megtanulni ennek kivitelezését. Lássuk mi vár Rád, ha a PMU Art School mellett teszed le a voksod! Akár alap- akár mesterképzést választasz, nem fogsz csalódni!
Tovább

Sminktetováló tanfolyam feltételei: ezek a legújabb jogszabályi változások!

Ebben a blogcikkben összeszedtünk minden olyan fontos információt, amelyből megtudod, hogy mik a sminktetováló tanfolyam feltételei. Segítünk eligazodni a legújabb jogszabályi változásokban és abban, hogy ma milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki sminktetoválóvá válhasson és gyakorolhassa a szakmát!
Tovább

Milyen egy jó szemöldök tetováló tanfolyam? Tudd meg!

Manapság egy kozmetikus, aki szeretne megtanulni sminktetoválni rengeteg szemöldök tetováló tanfolyam típussal találkozhat. De vajon, melyik lenne a legjobb, legrészletesebb és ezt hogyan tudjuk megtalálni? Tarts velem és minden kérdésedre választ kapsz!
Tovább

Sminktetováló tanfolyam árak: Tudj meg mindent választás előtt!

Ebben a bejegyzésben alaposan kivesézzük, hogy mennyi minden áll a sminktetováló tanfolyam árak különbségei között. Mi az, amit figyelembe kell venned, mielőtt oktatási intézményt vagy sminktetováló oktatót választasz. Segítünk, hogy a legjobb ár/érték arányú képzés mellett tedd le a voksod!
Tovább

Ismerd meg a ROSA ajaktetoválás színek mindegyikét!

Ebben a blogbejegyzésben megismered az ajaktetoválás színek mindegyikét, melyek a ROSA PMU Art Pigment kollekcióba tartoznak. Milyen árnyalatúak a ROSA ajakpigmentek? Melyek a legnépszerűbb keverési tippek, amiket alkalmazva csodálatos színű szájtetoválásokat kapsz végeredményül? Itt mindenre választ kapsz!
Tovább
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.