webshop

Legfrisebb bejegyzések

Olvasd el további cikkeinket is!

Sminktetoválás és bőrtípusok: Különböző bőrproblémák kezelése és alkalmazása

Egy kozmetikusnak vagy sminktetoválóknak fontos ismernie a különböző bőrtípusokat, hiszen ez nagyban befolyásolja a sminktetoválás folyamatát! Így ebben a blogcikkben beszélünk kicsit a bőrtípusokról és a különböző bőrproblémák kezeléséről.
Tovább

Ajaktetoválás tippek - Ajakdúsítás és színválasztás

Ebben a blogcikkben az ajaktetoválás egyik fontos elemével, az ajakdúsítással és a megfelelő színválasztással foglalkozunk. Ha szeretnél fejlődni az ajaktetoválás technikádban, akkor jó helyen jársz!
Tovább

Tetoválás színek: Így válassz pigmentet a sminktetoválásokhoz!

A tökéletes sminktetoválás megalkotása a kiválasztott pigmenteken is múlik! Kezdő és haladó sminktetoválók számára azonban külön kategóriájú tetoválás színek használata javasolt. Ebben a blogcikkben ezt fogjuk most alaposan körbejárni, hogy segítsünk a választásban!
Tovább

Amit muszáj ismerned: EYEconic szemhéjtetoválás technika

Ebben a cikkben az EYEconic szemhéjtetoválás technikáról tudhatsz meg többet, aminek köszönhetően vendégeid örökre elfelejthetik a tökéletes tusvonal megrajzolgatását!
Tovább

Szálas szemöldök tetoválás tanfolyam – a természetes szemöldök receptje!

A szálas szemöldök tetoválás tanfolyam elvégzése után garantáltan a vendégeid kedvére teszel, hiszen a természetesség manapság menő! Sminktetoválóként fontos, hogy megtanuld a profi szemöldök szálrendezést és a satíros, sminkelt hatású szemöldökök mellett képes legyél naturális hatást is elérni! Ebben a blogcikkben most megtudod, hogy mi vár Rád, ha a PMU Art School képzéseit választod!
Tovább

Szemhéj tetoválás tanfolyam: Bele merjek vágni?

Egy sminktetoválónak érdemes a lehető legtöbbet kihoznia magából és a népszerű szemöldök tetoválások mellett célszerű egy szemhéj tetoválás tanfolyamot is elvégezni. Ebben a blogbejegyzésben most ezt járjuk alaposan körbe, hiszen egy olyan technikáról van szó, amelytől sokan tartanak!
Tovább

Így zajlik a púderes szemöldök tetoválás tanfolyam a PMU Art School-ban!

A púderes szemöldök tetoválás tanfolyam nem véletlenül az egyik legnépszerűbb oktatás típus, hiszen a vendégek nagy kedvence is ez a technika, így minden sminktetováló szeretné tökéletesen megtanulni ennek kivitelezését. Lássuk mi vár Rád, ha a PMU Art School mellett teszed le a voksod! Akár alap- akár mesterképzést választasz, nem fogsz csalódni!
Tovább

Sminktetováló tanfolyam feltételei: ezek a legújabb jogszabályi változások!

Ebben a blogcikkben összeszedtünk minden olyan fontos információt, amelyből megtudod, hogy mik a sminktetováló tanfolyam feltételei. Segítünk eligazodni a legújabb jogszabályi változásokban és abban, hogy ma milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki sminktetoválóvá válhasson és gyakorolhassa a szakmát!
Tovább
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.