webshop

OMBRE SELECTION - PIXELES FANTÁZIÁK

A púderes szemöldök tetoválás technika kiteljesedése ez, amelyben már nemcsak a púderes jelleg, hanem egy sötétebb színből világosabb színbe történő átmenet is megfigyelhető. Szükséges volt a vendégek egyedi sajátosságai alapján a szemöldököt bizonyos területeken sötétebbre, máshol pedig világosabbra készíteni, hogy tökéletes végeredményt kapjunk.

Tünde négy különálló stílusból álló Ombre kollekciója az arc más-más pontjait hangsúlyozza, a sötétebb és világosabb részek finom váltakozásának köszönhetően nem csak szép formát ad, de vezeti is a tekintetet, ezáltal hangsúlyozza viselője szép, ugyanakkor leplezi kevésbé előnyös vonásait.

A négy, megjelenésében különböző stílus közös jellemzője a pixeles, sminkelt hatás, amelytől a szemöldök dúsabbnak, viselője pedig fiatalabbnak tűnik.
Letöltöm a tájékoztatót

SATÍROZOTT SZEMÖLDÖK TECHNIKÁK ÚJRAGONDOLVA

Tünde az Ombre Forte technikát úgy fejlesztette ki, hogy a szemöldök alsó része középen egészen sötét, ami hangsúlyt ad az új szemöldöknek.

Az Ombre Misty technikánál a szemöldök középső része sötétebb, ebből kiindulva pedig minden irányba lágyul a szín. Könnyed, légies forma kapható általa. Ez a technika ideális választás lehet azoknak a vendégeknek, akiknek ritkás, de szépen ívelt a szemöldökük.

Az Ombre Andante során Méhn Tünde még tovább játszott a tónusokkal, mert megfigyelte, hogy vendégei egy részének ugyan szép sűrű a szemöldöke az elején, ám kifelé haladva fokozatosan elvékonyodik, szinte pihéssé válik. A technika erre nyújt megoldást.

Az Ombre Mix esetén pedig a fenti technikák valamelyikét szálazással és szálak közti ombre satírozással társítja. Ezzel a technikával igazán személyre szabott szemöldök tetoválások készíthetők.
letöltöm a dátumokat

Az Ombre Selection képzés neked szól, ha...

  • szeretnéd púderes szemöldök tetoválás technikádat magasabb szintre fejleszteni
  • meg akarod tanulni az ombre színátmenet kialakításának technikáját
  • el akarod sajátítani a pixel hatású satírozás tudományát
  • igazi tudásbombára vágysz, és megnégyszereznéd az eddigi ismereteidet a szemöldöktetoválások terén
érdekel a képzés

Nézd meg milyen volt az Ombre Selection mesterképzés

Mit tanulhatsz meg az 1 napos mesterképzésen?

A látványos pixel hatású satírozási technika minden részletét
Az Ombre Forte, Ombre Andante, Ombre Misty és OmbreMix színátmenet készítés kivitelezését
Topszínvonalú PMU technikai háttér információkat: megfelelő dőlésszög, tűhosszúság, leütésszám, a kézmozdulatok íve és iránya, valamint annak gyorsasága, amely mind a négy esetben eltér egymástól.
Az arcforma elemzés fontosságát, mert a négy ombre technika az arcot négy különböző módon formálja, így az előnyös vonások hangsúlyozhatók a segítségével.
A szemöldök aszimmetriák helyes javítását, mert az Ombre Selection technikái különböző formai elváltozások korrigálását is szolgálják. Ha felül pótoltuk a formát, akkor Ombre Forte, ha minden irányba rajzoltunk hozzá, akkor Ombre Misty, ha hiányos a saját szemöldök szőr, akkor pedig az OmbreMix ajánlott. Az Ombre Andante pedig akkor javasolt, ha elöl markánsabb a szemöldökszőr, ám hátrafelé haladva ritkul.
A szemöldök szőrök sűrűségének és vastagságának optikai illúzióját. A túl kevés és/vagy hiányos szemöldök szálak esetén az OmbreMix az optimális megoldás, hiszen így a pixelhatás mellett egyedi szálstruktúrát is kölcsönzünk a szemöldöknek.
A szemöldök formák tökéletesítésére, hogy a létrehozandó új formát a lehető legtöbb saját szemöldökszőr megtartása mellett alkossuk meg.
letöltöm az árajánlatot

Az Ombre Selection képzéssel Te is tökéletesítheted a satírozási technikádat

Tovább a galériába

RÓLUNK MONDTÁK

Klemovics Gréta

" Tünde extra jól tud magyarázni és végig fenntartja a figyelmünket. Maximálisan kihasználjuk az időt. Imádom! Napról napra egyre boldogabb és magabiztosabb vagyok, Tünde dicsérete számomra hatalmas dolog. Eddig egyféle ombre technikát tudtam, most már tudok négyet is! A tűhasználat is sokkal széleskörűbb, mint amiket eddig tudtam."

Molnárné Ladányi Zsóka

"Alapos elméleti és gyakorlati oktatásban volt részem. Minőségben sokkal jobb, mint az eddigi oktatások, amelyeken részt vettem. Tünde mindent megmutatott. Számomra fontos volt, hogy megtanultam, hogyan alkalmazzak több színt és különböző tűmodulokat egy technikán belül."

Kovács Editt

"Kíváncsi voltam, hogyan éri el Tünde ezt a látványos pixeles hatást a szemhéjakon. A képzéssel kapcsolatban az volt az elvárásom, hogy már akár másnap tudjam alkalmazni azt, amit tanultam, ez sikerült is. A technika elsajátítását segítette Tünde élőmodelles bemutatója és a latex gyakorlás, ahol a kezünket fogva mutatta meg a helyes mozdulatokat. "

Fontos információk

Dátum
2024. március 7.
Helyszín
BUDAPEST
Ár
175.000Ft+Áfa
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.