webshop
 • Triple Brows

  Elrontott szemöldök tetoválások javítása? megtanítjuk!
 • Triple Brows

  Elrontott szemöldök tetoválások javítása? megtanítjuk!
 • Triple Brows

  Elrontott szemöldök tetoválások javítása? megtanítjuk!
 • Triple Brows

  Elrontott szemöldök tetoválások javítása? megtanítjuk!
 • Triple Brows

  Elrontott szemöldök tetoválások javítása? megtanítjuk!
 • Triple Brows

  Elrontott szemöldök tetoválások javítása? megtanítjuk!

Régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldök tetoválások javítására kifejlesztve

Mivel egyre többen viselnek tartós sminket, így egyre több az olyan vendég, akinek a régebbi sminktetoválása frissítésre vagy átalakításra szorul. Természetes velejárója a sminktetoválásoknak, hogy néhány év alatt megváltozik a színük, kifakulnak, megkopnak és halványodnak.

Nehezíti a helyzetet, ha nem csak az elszíneződést, hanem egy rontott formát is ezzel egyidőben kell kijavítanunk. A leggyakoribb hibák az előnytelen formák, a rosszul kiválasztott színek, valamint helytelen javítási, frissítési módszerrel is sokszor lehet találkozni, ami után még rosszabb helyzet alakul ki.

Sokan azonnal lézeres tetoválás eltávolításra küldik a vendéget, vagy egyszerűen csak átszínezik barna pigmenttel a megszürkült, kivörösödött tetoválást. Míg előbbi drasztikus és bizonyos estekben teljesen indokolatlan eljárás, addig utóbbi hatása ideig-óráig tart csupán, vagy még előnytelenebb színű lesz. Hiába a „felülfestés”, a régi szín „át fog ütni”, ez csupán idő kérdése.
Letöltöm a tájékoztatót

TRIPLE BROWS, A FORRADALMI TECHNIKAI MEGOLDÁS!

Méhn Tünde azonnali, esztétikus és tartós megoldást szeretett volna találni ezekre a problémákra. Hosszas kutatómunka és kísérletezés eredményeképpen jött létre a Triple Brows technika, mely során három különböző eljárás kombinációjával érhető el a professzionális és lenyűgöző összhatás.

A MESTERKÉPZÉSEN TÜNDE ÉLŐBEN BEMUTATJA A TRIPLE BROWS TECHNIKÁT, ÍGY SAJÁT SZEMEDDEL NÉZHETED VÉGIG A JAVÍTÁS TELJES FOLYAMATÁT.

A Triple Brows mesterképzés során a színelmélet oktatást, illetve a komplementer színek alkalmazásának gyakorlati útmutatóját is magába foglaló camouflage mellett, a szálazás és az ombre satíros technika biztosítja a 100%-os fedést. A Triple Brows-ban szereplő három altechnika a következő funkciókat töltik be a tökéletes végeredmény elérése érdekében:

CAMOUFLAGE: Az előnytelen színű, vagy az idő múlásának köszönhető elszíneződéseket alakítja át, semlegesíti és halványítja a kellemetlen színeket.

SZÁLAZÁS: A rontott ívek korrigálására és átalakítására, hiányos szemöldökforma kiegészítésére, valamint a szép, előnyös forma kialakítására szolgál a szálimitáció.

SATÍROZÁS: A finom, poros, természetesen sminkelt hatás létrehozása, és a lágy színátmenet megteremtése a szerepe. Egybe mossa, közös nevezőre hozza a színeket az esztétikus, egységes színhatás érdekében.
Letöltöm az árajánlatot

Tünde tippje:

A Triple Brows technika során, amikor szálazol, akkor a Tünde által létrehozott RE’BROWS szálazási technikát alkalmazd, amelynek alapja, hogy követed a természetes szálnövekedési irányokat.

A satírozásnál a vendég arckarakterétől és a régi tetoválástól függően kell kiválasztanod, hogy Tünde Ombre Selection púderes satírozási technikái közül melyik fajtát alkalmazod. (Ombre Forte, Ombre Misty, Ombre Andante, OmbreMix)

Egyre többen tudnak gyönyörű szálazásokat, és természetes, sminkelt hatású púderes tetoválásokat készíteni, de csak nagyon kevesen képesek az elrontott, elszíneződött tetoválások megfelelő javítására!
érdekel a képzés

A Triple Brows lesz a versenyelőnyöd

Egy jó szemöldök tetoválás nem lehet harsány, groteszk ívű, színeiben túlzó vagy domináns. Ezért is nagyon fontos, hogy a sminktetoválóként úgy tudj a modern trendeknek megfelelő alkotást készíteni, hogy közben vendégeid régi, kifakult, elszíneződött vagy épp elavult formájú, aszimmetrikus íveit is korrigálod.

Ezért, érdemes elsajátítanod Triple Brows technikát Méhn Tündétől, így az elsők között tudod, majd javítani az elrontott szemöldöktetoválásokat. A TRIPLE BROWS TECHNIKÁVAL VERSENYELŐNYRE TESZEL SZERT!

Egyedülálló mesterképzés a PMU világában. Nézz bele!

Mit tanulsz meg a 2 napos mesterképzésen?

 • Mesterszintű, gyakorlatorientált színelméletet, amely során megtanulod, hogy az elszíneződött, kivörösödött, kiszürkült szemöldökökhöz milyen Camouflage, vagyis komplementer mixet kell használnod, hogy az visszanyerje természetes barna színét.
 • Bőrszín elméletet, ami fontos háttéranyaga a technikának.
 • Bőrtónus elemzést, ugyanis a tónusok erőteljesen meghatározzák, hogy milyen színűvé válik a tetoválás a gyógyulás után.
 • Bőrtípus, állapot és bőrprobléma azonosítást, mert ugyanaz a pigment másképpen alakul egy tág pórusú, zsíros, rozáceás bőrben, másképpen egy elvékonyodott, dehidratált, ráncos bőrben és szintén másként egy feszes, hidratált, fiatal bőrben.
 • Régi tetoválások pigmentelemzését, ugyanis a Triple Brows technika kivitelezésekor bele kell kalkulálnod a még ki nem kopott festék színét, mert a bőrben összeadódnak a bevitt pigmenttel. Az elemzésednek pontosnak kell lenni, hogy végeredményként a barna színt kapd.
 • Ombre satírozás alkalmazását, amely biztosítja a tökéletes színösszhatást és a trendi megjelenést.
 • A természetes szálazás technikáját, amivel a rontott, vagy hiányos szemöldökformákat korrigálhatod.
Letöltöm a tájékoztatót

Triple Brows Munkák

Tovább a galériába

RÓLUNK MONDTÁK

Andrásikné Koroknai Júlia

„A Triple Brows nagyon összetett képzés volt, de örülök, hogy részt vettem rajta, mert rengeteg új információt kaptam! A korrekciós technika alkalmazása, a természetes száltechnika, valamint a szálazás és satírozás együttes alkalmazása mind újdonság volt számomra! Rengeteget tanultam a képzésen!”

Klemovics Gréta

„A Triple Brows mesterképzésen csak új információkat kaptam! Tünde felkészültsége kimagasló volt, rengeteg információt kaptunk tőle. Boldog vagyok és tudással gazdagabb! Magabiztosabbnak is érzem magam, hiszen minden elméleti és gyakorlati feladat hasznos volt és sokat fejlődtem általuk!”

Pődör Tímea

„Magas színvonalú oktatásban volt részem! Kis csoportban gyakoroltunk, ami nekem nagyon tetszett, mert sokkal hatékonyabb volt számomra! Személyesebb, közvetlenebb volt az oktatás és mindenre több idő jutott ebben a formában! Tünde nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre választ kaptam tőle!”

Fontos információk

Dátum
HAMAROSAN
Helyszín
Budapest Tünde Méhn PMU Art International School
Ár
HAMAROSAN
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.