fbpx

Rólunk

A sminktetoválás
jövőjét mi építjük!

Célunk

A Tünde Méhn PMU Art International School a magyar sminktetoválásnak nem csak szerves része, hanem alkotó, innovatív és egyben a legerősebb láncszeme is. Az oktatási tevékenységünk mellett a sminktetováló társadalmat igyekszünk összefogni, támogatni, fejleszteni és nyomon követni. Továbbá, célunk, hogy a magyar sminktetoválás jövőjét és kultúráját nemzetközi szinten is elismert helyre emeljük és pozícionáljuk, melynek szerves része vagy Te is, mint sminktetováló, vagy a jövőben tetoválni kívánó szakember, kozmetikus.

Image

Oktatások és képzések a profi szakemberekért!

Image

Nem csak megalkotjuk, oktatjuk is! Tünde a hosszú, dolgos évek alatt számtalan technikát fejlesztett ki azért, hogy központunk mindig „up-to-date”, trendi és tökéletesen képzett legyen. Legyen szó szemöldök, ajak- vagy szemhéjtetoválásról, Méhn Tünde tökéletes technikái minden kívánságnak, egyéniségnek, személyiségnek, problémának és szépészeti esetnek tudnak megfelelő megoldást biztosítani. Alap- és mesterképzések, egyéni és csoportos oktatások, fejlesztések jellemzik évek óta az iskola életét, ahonnan már több száz szakember távozott sikeres vizsgát téve!
Image
Image

Prémium eszközökkel az alkotásért

Ahhoz, hogy hitelesek legyünk a profizmusban, a hatóanyagok és termékek fontosságában is hinnünk kell. Sosem bízzuk a véletlenre és nem használunk olyan termékeket, anyagokat, melynek származását, működését és hatékonyságát nem ismerjük. Termékeink között minden megtalálható, mely a sminktetoválás legapróbb részleteitől a legmeghatározóbb eszközökig szükséges.

Csapatunk

Méhn Tünde

Sminktetováló mester és tréner

Kovács Zsolt

Ügyvezető igazgató

Dusa Viktor

Operatív vezető

Lengyel Kriszta

Recepció vezető

Balázs Gergely

Értékesítési vezető

Popol Petra

Márkavezető