webshop
 • Rólunk

  A sminktetoválás jövőjét mi építjük
 • Rólunk

  A sminktetoválás jövőjét mi építjük
 • Rólunk

  A sminktetoválás jövőjét mi építjük
 • Rólunk

  A sminktetoválás jövőjét mi építjük
 • Rólunk

  A sminktetoválás jövőjét mi építjük
 • Rólunk

  A sminktetoválás jövőjét mi építjük

Célunk

A Tünde Méhn PMU Art International School a magyar sminktetoválásnak nem csak szerves része, hanem alkotó, innovatív és egyben a legerősebb láncszeme is. Az oktatási tevékenységünk mellett a sminktetováló társadalmat igyekszünk összefogni, támogatni, fejleszteni és nyomon követni. Továbbá, célunk, hogy a magyar sminktetoválás jövőjét és kultúráját nemzetközi szinten is elismert helyre emeljük és pozícionáljuk, melynek nélkülözhetetlen része vagy Te is, mint sminktetováló, vagy a jövőben tetoválni kívánó szakember, kozmetikus.

Oktatások és képzések a profi szakemberekért!

Nem csak megalkotjuk, oktatjuk is! Tünde a hosszú, dolgos évek alatt számtalan technikát fejlesztett ki azért, hogy központunk mindig naprakész, trendi és tökéletesen képzett legyen. Legyen szó szemöldök, ajak- vagy szemhéjtetoválásról, Méhn Tünde tökéletes technikái minden kívánságnak, egyéniségnek, személyiségnek, problémának és szépészeti esetnek tudnak megfelelő megoldást biztosítani. Alap- és mesterképzések, egyéni és csoportos oktatások, fejlesztések jellemzik évek óta az iskola életét, ahonnan már több száz szakember távozott sikeres vizsgát téve!
érdekel

Prémium eszközökkel az alkotásért

Ahhoz, hogy hitelesek legyünk a profizmusban, a hatóanyagok és termékek fontosságában is hinnünk kell. Sosem bízzuk a véletlenre és nem használunk olyan termékeket, anyagokat, melynek származását, működését és hatékonyságát nem ismerjük. Termékeink között minden megtalálható, mely a sminktetoválás legapróbb részleteitől a legmeghatározóbb eszközökig szükséges.
webshop

csapatunk

Méhn Tünde

Sminktetováló mester és tréner

Kovács Zsolt

Ügyvezető igazgató

Dusa Viktor

Operatív vezető

Popol Petra

Márkavezető

Balázs Gergely

Értékesítési vezető

Államilag elismert sminktetováló iskola

A PMU ART SCHOOL oktatásai minden esetben legális keretek között zajlottak, zajlanak és fognak zajlani.

Nyilvántartási szám: B/2022/001324
Engedélyszám: E/2021/000112

Zöldebb oktatások, Zöldebb jövő

Cégünk életében a környezettudatosság rendkívüli szerepet tölt be, ezért úgy döntöttünk, hogy 2020-tól minden befizetett képzés után ültetünk 10 fát, így nemcsak az oktatásra váltasz belépőt, hanem egy környezettudatosabb jövőre is.

Méhn Tünde,
Aki kihozza belőled a maximumot!

Méhn Tünde magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. A Tünde Méhn PMU Art International School alapítója és vezető oktatója, az NPM és Onyx márkák forgalmazója, a ROSA Herbal Skin Care® fejlesztője és a Méhn Tünde sminktetováló szalonok tulajdonosa
kérem a tájékoztatót

Tanulj attól, aki
a sminktetoválás alkotója
és nem csak oktatója!

Kozmetikus mester

Kozmetikus mesterként Tünde mélyreható ismeretekkel rendelkezik a bőr különböző hatásokra adott válaszreakcióiról, szerkezetéről és funkcióiról. Továbbá átfogó szaktudással bír a sejtek biokémiai működéséről, amelyet előszeretettel alkalmaz PMU oktatásai során. A bőr ilyen szintű átfogó szakismerete magasan kiemeli Tündét a sminktetováló oktatók tömegéből.

PMU INNOVÁTOR

Tünde korszakalkotó látásmódjának köszönhetően olyan új, innovatív technikai módszereket és kivitelezéseket alkotott meg, amelyek jelentős változásokat hoztak a magyar és nemzetközi sminktetováló szakma világában. Tünde nemcsak oktatóként, hanem aktív sminktetováló művészként is tevékenykedik, ezért széleskörű szakmai rálátása van a vendégek igényeire, kéréseire és problémáira. Ezen tényezők alapos ismerete elengedhetetlenek az új PMU technikák kifejlesztése során.

DIPLOMÁS OKTATÓ

Tünde a pedagógus végzettségének köszönhetően több oktatási stratégiát is alkalmaz a sminktetováló tanfolyam alatt, hogy a tanulók azonnal hasznosítható tudással gazdagodjanak. Figyel az egyéni különbségekre, így mindenkinek személyre szabottan tud segíteni. Emiatt a tanulók óriási fejlődésre képesek. A változatos oktatási módszerekkel érdekessé tudja tenni a szárazabb elméleti anyagokat is.
Érdekel az árajánlat

NEMZETKÖZI MEGHÍVÁSOK

Oktatóink belőled is sminktetováló művészt faragnak!

Ha valaki tanítja, még nem jelenti azt, hogy ért is hozzá! Nálunk biztos lehetsz benne, hogy oktatóid sikeresek és már mindent tudnak a szakmájukról! Sminktetováló művészeink több évnyi tapasztalattal rendelkeznek és színvonalas tudásukat napi szinten használják szakmájukban, ezért magabiztosan és precízen fogják megtanítani Neked is a sminktetoválás művészetét, hogy Te is álomkarriert futhass be sminktetoválóként!

Méhn Tünde

Nemzetközi PMU Alap és Mester Trainer

Wirth Inez

PMU Alap, Tudásszintemelő és Mester Trainer

Láng Anett

PMU Alap, Tudásszintemelő és Mester Trainer

Kocsis Nikolett

PMU Alap, Tudásszintemelő és Mester Trainer

Szűr Bea

PMU Alap, Tudásszintemelő és Mester Trainer

Bodzási Lotti

PMU Alap, Tudásszintemelő és Mester Trainer

Egy oktatóközpont, ahol élmény a tanulás

Méhn Tünde számos nemzetközi mesterképzésen, konferencián és PMU szemináriumon szerepelt előadóként. Az oktatási helyszínek felszereltsége nem minden esetben volt kényelmes és praktikus a sminktetováló oktatásokhoz. A sok éves tapasztalata segítségével a budapesti oktatóközpontjának kialakítása során kizárólag olyan kivitelezéseket, berendezéseket és eszközöket alkalmazott, amelyek a résztvevőknek tökéletes helyszínt biztosítanak a tanuláshoz.

Nálunk élmény a tanulás!

6 dolog, amiért imádni fogsz itt tanulni

Inspiráló környezet

Méhn Tünde oktatóközpontjában garantáltan Te leszel a fókuszban. A világos, tágas és letisztult terem inspiráló és barátságos helyszínt nyújt a sminktetováló képzéseknek. Modern berendezésével és minimál stílusával kellemes atmoszférát teremt számodra, hogy élvezd az oktatás minden percét.

Megközelítésből jeles

Az oktatóközpontba könnyedén eljutsz tömegközlekedéssel, gépkocsival és kerékpárral is. A parkolási lehetőségek kiválóak az oktatóközpont környékén. A belváros gyorsan elérhető tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt. Az infrastrukturális adottságok színvonala pedig megfelelő az iskola környékén.

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

Az oktatóközpont felszereltsége minden képzeletedet felülmúlja majd. Mozivászon nagyságú 4K felbontású TV-n jelenik meg az oktatási anyag és az oktatók bemutató munkáját kamerával kísérjük végig szinte mikroszkopikus nagyításban. Az ingyenes és szélsebes Wi-Fi hálózat pedig már csak hab a tortán!

PMU-RA HANGOLVA

Az oktatóközpont kialakítását kifejezetten a sminktetoválásra terveztük. A képzéseken minden eszköz, kellék és termék, amire csak szükséged van a kezed ügyében lesz. Az élőmodelles képzéseken praktikus munka állomásokat hoztunk létre számodra, ahol csúcskategóriás sminktetováló eszközöket használhatsz.

Felhőtlen hangulat

Oktatóink barátságos és inspiráló környezetet teremtenek a képzéseden. Ha kérdésed van, kérdezz bátran, hiszen nálunk minden Rólad szól. Sminktetováló művészeink a maximumot hozzák ki belőled a képzéseken, de ehhez a Te közreműködésedre is szükség van!

KÉNYEZTETŐ EXTRÁK

Tudjuk, hogy egy hosszú oktatási napon mennyire jól esik egy gazdag aromájú, friss, forró kávé, amely megkoronázza a napodat. Az ebédszünetben svédasztalos kínálattal és zamatos házi limonádéval készülünk. Az oktatás egész időtartama alatt pedig kézműves süteményekkel és finom üdítőkkel kedveskedünk Neked.
Jelentkezem!
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.