webshop
 • Permanent Makeup Alapképzés

  Magyarország kiemelkedő versenypiaci sminktetováló tanfolyama.
 • Szemöldök Tetováló Tanfolyam

  Ne érd be középszerű sminktetováló tanfolyamokkal.
 • Permanent Makeup Alapképzés

  Sikerbiztos sminktetováló tanfolyam.
 • Permanent Makeup Alapképzés

  Magyarország kiemelkedő versenypiaci sminktetováló tanfolyama.
 • Szemöldök Tetováló Tanfolyam

  Ne érd be középszerű sminktetováló tanfolyamokkal.
 • Permanent Makeup Alapképzés

  Sikerbiztos sminktetováló tanfolyam.

Permanent Makeup Alapképzés

A Permanent Makeup Alapképzés tanfolyamunk oktatása a versenypiaci szabályok kereteinek megfelelően működik. Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik kozmetikus tanulók vagy végzett kozmetikusok, ám nem rendelkeznek még 2 éves kozmetikus tapasztalattal. A Permanent Makeup Alapképzés tanfolyamunkon megszerzett tudással a tanulóink képesek lesznek önálló munkák készítésére, továbbá a képzésen megszerzett tanúsítványok maximálisan beszámítanak az Államilag elismert sminktetováló szakképzésbe, amennyiben a tanuló szeretne államilag elismert bizonyítványt is szerezni.

Ez a képzés azon fiatalok számára hatalmas segítség, akik tudatosan szeretnének sminktetoválással foglalkozni, hiszen az ehhez szükséges tudásukat hamarabb megszerezhetik.
Letöltöm az árajánlatot

Tiéd a tudás

 • A tudás a legjobb befektetés. Szerezd meg fiatalon sminktetováló tudásodat, amit senki nem vehet el tőled!
 • Nálunk lehetőséged van akkor elkezdeni sminktetováló tanulmányaidat, amikor Te akarod.
 • Tanulj most kedvezőbb áron. A tanfolyamok ára évről évre emelkedik, így érdemes minél hamarabb elsajátítanod a sminktetováló szakmát.
érdekel a képzés

PERMANENT MAKE UP ALAPKÉPZÉS MODULOK

Szemöldök Tetoválás Tanfolyam

• Ombre Szemöldök Tetoválás Technika
• Szálazott Szemöldök Tetoválás Technika

Ajak - Szemhéj Tetoválás Tanfolyam

• Teljes satír ajaktetoválás
• Szemhéjkontúr tetoálás

letöltöm a dátumokat

ÚJ. EGYEDÜLÁLLÓ. INNOVATÍV.

Több, mint 60 oldalas tankönyvet kapsz minden alapképzés típushoz, hogy könnyebb legyen a tanulás
Gyakorlatorientált tantermi oktatás vár Rád, az azonnal használható tudás érdekében
E-learning oktatási rendszert biztosítunk Neked a tantermi oktatások kiegészítéséhez
Otthoni gyakorló videókkal gyakorolhatsz a profi finommotoros kézmozdulatok elsajátításához

TÖLTSD LE AZ INDULÓ KÉPZÉSEK DÁTUMAIT

Letöltöm a tájékoztatót

Fontos Információk

Bemeneteli követelmény:
Kozmetikus tanuló
Kozmetikus végzettség

Államilag elismert végzettség:
Nem, de beszámítható

Engedélyszámmal ellátott tanúsítvány:
Igen

Időtartam:
Egyéni tempó

Tanúsítvány:
Elvégzésével akár 90% beszámításra kerül az államilag elismert sminktetováló képzésbe. A fentmaradó tananyag teljesítése után a tanuló akkreditált sminktetováló vizsgát tehet.
Letöltöm az árajánlatot

szemöldök tetováló Tanfolyam

Ombre szemöldök tetoválás:
Kizárólag a Tünde Méhn PMU Art International School-ban! A púderes hatású szemöldök tetoválás technika kiteljesedése ez, amelyben már nemcsak a púderes jelleg, hanem egy sötétebb színből világosabb színbe történő átmenet is megfigyelhető. Szükséges volt ugyanis a vendégek egyedi sajátosságai alapján a szemöldököt bizonyos területeken sötétebbre, máshol pedig világosabbra készíteni.

Szálazott szemöldök tetoválás:
Sokszínű szálrendezési struktúra és dúsítási technika létezik a naturális hatás érdekében, a még valósághűbb végeredményért. A legfőbb tulajdonsága a szálazásnak, hogy nagyon finom, vékony szálakból épül fel a teljes szemöldökforma, melynek titka a szálak mesteri elrendezése, megfelelő dőlésszöge, vastagsága és hossza.
sminktetováló leszek

A Szemöldök tetováló tanfolyam
tematikája

Tematika Miért fontos neked?
Higiéniai alapelvek Sajátítsd el a keresztszennyeződés és a vér útján terjedő kórokozók megelőzését és a sminktetoválásra kiterjedő higiéniás alapelvek minden fázisát.
A bőr szerkezete Részletgazdag tudást kapsz a sminktetoválás "festővásznáról", a bőrröl.
A tetoválást befolyásoló tényezők A sminktetoválást több tényező is befolyásolhatja. Ezek között lehet külső, belső vagy öröklött tényező. Mindezek pontos ismerete alapján kell kiválasztani az alkalmazott PMU technikát.
Dermatológia szemöldök PMU szinten A kozmetikus képzésen a dermatológiáról már volt szó, most viszont egy területre, a szemöldök területre fókuszálva fogsz új ismereteket szerezni PMU oldalról.
Színelmélet A megfelelő színelmélet elengedhetetlen a nagyszerű sminktetoválásokhoz. A pigment megfelelő kiválasztása a tanterv szerves része, megtanulod a színelmélet alapjait és a színkeverés eljárását.
Bőrápolás a sminktetoválás alatt A ROSA Herbal Skin Care sminktetoválást segítő termékcsalád használatának elsajátítása, amely olyan állapotba hozza a bőrt, hogy az könnyedén, ellenállás nélkül, a lehető legszebben fogadja be és tartja meg a tetováló pigmenteket, optimalizálva a gyógyulási folyamatokat.
Szemöldök érzéstelenítés módszere Megismered a legjobb érzéstelenítő termékeket, ezek kombinációját, hogy fájdalommentesen tetoválj.
Szemöldök feszítési technikák Megtanulod a megfelelő bőrfeszítést, mert ha nincs jól kifeszítve a bőrfelület, akkor vastagabbak lesznek a tetovált szálak.
Kontraindikáció Nem mindig lehet sminktetoválni és nem mindenkit. Az alapképzésen megismered ezeket az eseteket.
Tűelmélet Elsajátítod, hogy mikor, milyen sminktetováló tűt kell alkalmazni.
Pigmentelmélet Pigment elméleti tudásod segítségével tudni fogod, hogy ügyfeleid számára milyen pigment kombinációkat tudsz alkalmazni.
Sminktetováló gép kezelése Tűhosszúság, leütésszám és minden egyéb sminktetováló készülék beállítást megtanulsz a képzés során.
Vendégtájékoztatás és beleegyező nyilatkozatok A sminktetováló tudnivalók mellett segédletet kapsz a saját beleegyező nyilatkozatod elkészítéséhez is.
Szemöldök formatervezés Tökéletes szemöldök forma megtervezéséhez több szempontot is megismersz, mert minden vendéged egyedi arcberendezéssel fog hozzád érkezni.
Szemöldök előrajzolási technikák A jó tervrajz az alapja a munkádnak. A képzésen megtanulod, hogyan lehet hajszálpontos előrajzolást készíteni, ami megkönnyíti a sminktetoválást.
Szimmetria ellenőrzése Többféleképpen ellenőrizhető az előrajzolás szimmetriája. A képzésen mindegyik technikát részletesen megismered.
Ombre szemöldök technika Megtanulod az Ombre szemöldök tetoválás szakaszait, a pontos kézmozdulatokat, a megfelelő mélységet és a helyes dőlésszöget is.
Finom satírozó kézmozdulatok Megtanulod az Ombre szemöldök tetoválás szakaszait, a pontos kézmozdulatokat, a megfelelő mélységet és a helyes dőlésszöget is.
Szálazott szemöldök technika Elsajátítod a szálazó kézmozdulatokat, a sminktetováló gép pontos beállításait és a kéziegység tartását a precíz szálazáshoz.
Szálrendezés Megtanulod, hogy hogyan építsd fel a természetes hatású szemöldököt szálról szálra. Milyen vastag, milyen hosszú, melyik irány és milyen dőlésszög.
Utóápolás szabályai Az utóápolás lépéseit és szabályait magabiztosan fogod tudni megtanítani a vendégeidnek.
Szemöldök korrekciós technikák A szemöldök tetoválás nem egy alkalomból áll, a második alkalommal a korrekciót kell elvégezned, amely nem fog gondot okozni a képzés után.

Szemöldök tetováló tanfolyamon
 végzett tanulóink vizsgamunkái

Tovább a galériába

száj és szemhéjtetoválás alapképzés

Szájtetoválás

Ajakkontúr – A szájtetoválások első lépése az ajakkontúr megrajzolása, amely biztosítja az ajkak tökéletes formáját. Természetesen az ajakkontúr nem válik külön a satírozástól, hanem gyönyörű, homogén felületet alkot.

Fél ajaksatír – A megtervezett ajakkontúr után egy befelé haladó, fokozatosan elhalványodó satírozási technikával készíthető el a fél ajaksatír sminktetováló technika. A végeredmény egy lágy, természetes hatás.

Teljes ajaksatír - Szintén ajakkontúr az első lépés, majd befelé haladva egyenletes satírozási technikával készíthető el a teljes szájtetoválás. Így a végeredmény teltebb, dúsabb hatású lesz.

Szemhéjtetoválás

Felső szemhéjkontúr – A vendégek egyéniségéhez és szemformájához illő tökéletes ívű szemhéjkontúr tetoválás tanulható meg az alapképzésen. A szemhéj tetoválások rendkívül óvatos és finom technikai mozdulatokat követelnek meg a sminktetoválótól.

Alsó szemhéjkontúr– Pontos, határozott és körültekintő alsó szemhéjkontúr készítésére kifejlesztett módszer sajátítható el az alapképzésen. Az alsó szemhéj tetoválás készítése az egyik legnehezebb feladat egy kezdő sminktetováló számára, hiszen számos hibalehetőség rejlik ezen a területen.
letöltöm az árajánlatot

ajak és szemhéjtetoválás alapképzés
tematikája

Tematika Miért fontos neked?
Higiéniai alapelvek Tanuld meg, hogyan sajátíthatod el a keresztszennyeződések és a kórokozók megelőzését és a higiéniás alapelvek legfontosabb lépéseit.
A bőr szerkezete Minden fontos ismeretet megkapsz a bőrről részletesen.
A tetoválást befolyásoló tényezők A megfelelő sminktetováló technikát csak úgy tudod tökéletesen kiválasztani, ha ismered az összes befolyásoló tényezőt. Részletes információt kapsz a külső, belső és öröklött tényezőkről is.
A tetoválás hatása a bőrre A tetoválás alatt különböző biokémiai és mechanikai hatások érik a bőrt, amelyekről Te is részletgazdag tudást szerzel.
Dermatológia ajak és szemhéj PMU szinten Már ismered a dermatológiát a kozmetikus képzésedről, most azonban még több ismeretet szerzel majd az ajakról és a szemhéjról, hogy sminktetoválói szempontból is tökéletes legyen a tudásod.
Színelmélet A színelmélet olyan alaptudással ruház fel, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudd, hogyan válaszd ki a megfelelő pigmenteket és hogyan keverd ki tökéletesen a színeket.
Bőrápolás a sminktetoválás alatt A ROSA Herbal Skin Care elsajátításához minden fontos információt biztosítunk. A termékcsalád a sminktetováláshoz lett kifejlesztve, ezért ennek használata segíti majd, hogy a kezelt bőrfelület ellenállóbb, hidratáltabb legyen és a pigmenteket tökéletesen befogadja és megtartsa, könnyítve ezzel a gyógyulási folyamatot.
Ajak és szemhéj érzéstelenítés módszere
Érzéstelenítés A fájdalommentes tetováláshoz szükséges termékeket bemutatjuk és a legjobb érzéstelenítők kombinációjáról is mindent megtanulsz.
Ajak és szemhéj feszítési technikák A feszítési technikák eltérnek az ajkakon és a szemhéjon, amelyek alkalmazását a képzésen tökéletesen elsajátítod.
Kontraindikáció Olyan élő példákat mutatunk be, amelyekből Te is megtapasztalhatod, hogy mikor és kit szabad sminktetoválni.
Tűelmélet Elsajátítod a helyes tű használatát technikától függően.
Pigmentelmélet A pigment elméleti alapoknak köszönhetően könnyedén tudod majd, hogy vendégeidnek milyen pigment kombinációkra van szüksége.
Sminktetoválógép kezelése A tökéletes gépbeállítások, mint például a tűhosszúság vagy a leütésszám megadásának elsajátítása kötelező a képzésen.
Vendégtájékoztatás és beleegyező nyilatkozatok Segítünk, hogy a sminktetováló tudásod mellett azt is tudd, hogy hogyan kell elkészíteni a tökéletes beleegyező nyilatkozatot.
Ajak és szemhéj formatervezés Megtanulod, hogy hogyan tervezd meg a tökéletes szemhéjkontúrt és a gyönyörű, telt ajkakat.
Ajak és szemhéj előrajzolási technikák A sminktetoválás megkönnyítése érdekében megtanítjuk Neked, hogy hogyan készítsd el a tökéletes és hajszálpontos előrajzolást, hiszen a tervrajz a munkád alapja.
Szimmetria ellenőrzés A szimmetria az egyik fontos része az előrajzolásnak, aminek ellenőrzését többféleképpen végezheted. Ezeket részletesen bemutatjuk.
Ajak és szemhéj tetoválás folyamata A vendég érkezésétől a vendég távozásáig rengeteg különböző lépésre sor kerül, amelyet az élőmodelles sminktetováló bemutatókon megtapasztalhatsz.
Ajak technika Éles kontúr + fél satír és teljes satír.
Szemhéj technika Elegáns, klasszikus kontúr éles flickkel
Utóápolás szabályai Az utóápolás fontosságáról és menetéről mindent megtanulsz, hogy a megfelelő instrukciókat add át vendégeidnek.
Ajak és szemhéj korrekciós technikák Első alkalommal elvégzed az ajak- és szemhéjtetoválást, majd második alkalommal már a korrekciót csinálod, ami a képzés után könnyedén fog menni.

Sikeresen végzett tanulóink vizsgamunkái

Tovább a galériába

Mit jelent a
gyakorlatorientált képzés?

A kellő mennyiségű gyakorlat megszerzéséhez, mi biztosítjuk Neked:
a latexes gyakorlást, ami kiteszi majd az időd nagy részét, hiszen elengedhetetlen, hogy először megtanuld a tökéletes kivitelezést

E-learning rendszert, így otthon is lesz segítséged a további gyakorláshoz, valamint a házi feladatok elvégzéséhez. Ha probléma merül fel, oktatódat is könnyedén eléred

rajz és sminktetováló gyakorlatok, így rááll a kezed a megfelelő mozdulatokra, a megfelelő sebességre és magabiztosabban fogsz sminktetoválni vendégeden is

élőmodelles bemutató, amelyen lépésről lépésre követheted, ahogy a sminktetováló oktatód elkészíti az adott szemöldök tetoválás technikát gyakorlatban

+1 alkalom, amelyen saját modelleden gyakorolhatsz a 2. és a 3. alkalmak között. Ennek az ára 69.000 Ft/ alkalom, de ha a Pro csomagra jelentkezel, akkor a szemöldök tetováló tanfolyam ára már tartalmazza a +1 gyakorlatot
érdekel a képzés

ELSŐ LÉPÉS ALAPKÉPZÉS CSOMAG

Láng Anett és Szűr Bea vezetésével indul a 3 alkalmas alapképzés sminktetováló tanfolyam, amelyen a vendégek körében legnépszerűbb ombre szemöldök tetoválást fogod megtanulni és elsajátítani. A képzésen 3 x 1 napot fogsz sminktetováló oktatóval tölteni, amikor sor kerül elméleti oktatásra, latexes gyakorlatra és élőmodelles bemutatóra is, majd az alkalmak közötti hetekben online kérheted oktatód segítségét a házi feladatok megoldásához.

letöltöm a tájékoztatót

TELJES ALAPKÉPZÉS CSOMAG

Oktatóink vezetésével vehetsz részt a tökéletesen bevált 3 x 2 napos sminktetováló tanfolyamon, amelyen a szálazott és az ombre szemöldök tetoválás technikákat, vagy az ajak- és szemhéj tetoválás technikákat is megtanulod, így vendégeid nagyobb kínálatból tudnak választani. Az élőmodelles bemutatók és a latexes gyakorlás mellett számos elméleti és technikai feladatot kapsz, hogy teljes magabiztossággal készítsd el már a vizsgád alkalmával a sminktetoválásokat! Az alkalmak közötti hetekben bőven jut időd gyakorlásra, a házi feladatokra, kérdés esetén pedig online is eléred oktatód.

letöltöm a csomagajánlatokat

PRO ALAPKÉPZÉS CSOMAG

Méhn Tünde vezetésével indul a vadonatúj 4 x 2 alkalmas sminktetováló tanfolyam, amelyen a szálazott és az ombre technikákat tanulod meg. A vizsgádat megelőző alkalommal Szűr Bea és Bodzási Lotti vezetésével részt vehetsz egy gyakorló napon, melyre modellt kell hoznod magaddal és oktató felügyelete alatt lépésről lépésre elkészíteni a technikát az előrajzolástól az utóápolásig, hogy megalapozd a vizsgád. Az elit tudás garantált, valódi gyakorlattal és magabiztosan!
Letöltöm az árajánlatot
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.