webshop

Ez neked szól…

- Ha otthonról szeretnél tanulni
- Ha a saját tempódban szeretnél haladni
- Ha szeretnél kipróbálni egy új tanulási módszert
- Ha 100%-ban gyakorlatorientált képzésre vágysz

letöltöm a tájékoztatót

Amit tudnod kell az online sminktetoválás oktatásról

Ezek a képzések azoknak szólnak, akik már elvégezték a sminktetováló alapképzést és szeretnék tudásukat új szintekre emelni. Az online képzések különböző hosszúságúak, de készülj, mert tele vannak feladatokkal. Hosszúságtól függően naponta van LIVE oktatás, feladatok, bemutatók és kérdezz-felelek konzultációk. Ilyenkor felteheted kérdéseid, valamint gyakorlatot és tapasztalatot is szerzel a technikákról. Az online képzések között találsz olyat, amelyen élőmodelles bemutató is van és olyat is, amelyen latexes bemutatók vannak. Bármelyiket választod, a technikát lépésről-lépésre fogod tudni nyomon követni.

Milyen online képzések vannak?

Villámkurzus

A 3 napos rövid kurzuson naponta 1 technikát tanulsz meg villámgyorsan, azaz intenzív tempóban, rengeteg feladattal és gyakorlással, miközben az oktatód kiértékel, így akár percről percre fejlesztheted tudásod!

21 Napos Kihívás

21 napon át kapsz feladatokat naponta, amelyek egymásra épülnek. Minden nap végén az oktatód kiértékel és az értékelés alapján léphetsz tovább a következő feladatra. Rengeteg feladat vár, de a 21. nap végére garantáltan ügyesebb és magabiztosabb leszel!

Reformkurzus

Az összesen 4 napos kurzus úgy épül fel, hogy 1 napod van az ombre szemöldök elméleti oktatásra és a LIVE latexes bemutatóra, amelynek része a tűhasználat és a pigmentelmélet is, majd 72 óra áll rendelkezésre, hogy Te magad is elkészítsd a feladatot és elküld oktatódnak, hogy Ő kiértékelje azt és személyre szabott tanácsokkal lásson el.
érdekel a képzés

RÓLUNK MONDTÁK

Laczó Tímea

" Izgalmasnak és egy kicsit ijesztőnek is tűnt elsőre, aztán pillanatok alatt elmúltak a kétségeim már az első alkalom után! Szűr Bea kedvessége, tudása, precizitása napról napra segítettek átlépni az “akadályokon” ! Jól felépített, mindent érintő, és mégis alapos ismeretekkel támogatta a gyakorlásainkat, és elérte azt, hogy ne csak egy feladat hanem valóban kihívás legyen!!! Köszönet Beának, és az egész háttércsapatnak! Én biztos visszatérő leszek! "

Kovács Edit

" Kocsis Nikivel online tanfolyamot végeztem. Hihetetlen nagy tudású, csodálatos szakember. A szívembe zártam örökre. Annyit tanultam tőle a 3 hét alatt, mint még soha senkitől. Érthető magyarázat, gyakorlás utáni értékelés mind kimagaslóak! Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Méhn Tündét és oktatói csapatát!!! "

Cindy Essy

" 100%-ban testre szabott szisztéma nagyon jó online oktatás. Niki nagyon jól követett minket, kijavított, hozzászólt, motivált. Jók a videók, egyértelmű a magyarázat. A végeredmény meglepő lett. Nikinek sikerült megmozgatni és napi gyakorlással kihozni a legjobbat nemcsak belőlem, de szerintem mindenkiből. Köszönöm és gratulálok hogy ilyen jóra sikerült. "
letöltöm az árajánlatot
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.