webshop

Amit muszáj ismerned: EYEconic szemhéjtetoválás technika

2023. 04. 27.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Ebben a cikkben az EYEconic szemhéjtetoválás technikáról tudhatsz meg többet, aminek köszönhetően vendégeid örökre elfelejthetik a tökéletes tusvonal megrajzolgatását!

A mai felgyorsult életünkben nagy népszerűségnek örvend minden instant megoldás. A sminktetoválás, mint napjaink egyik legközkedveltebb szépészeti beavatkozása sem kivétel ez alól. A tartós smink hatalmas segítséget nyújt elsősorban a hölgyek mindennapjaiban. Éppen ezért sminktetoválóként fontos, hogy minél több technikát ismerj és magabiztosan alkalmazz, ezzel segítve vendégeidet a stresszmentes reggelek és kényelmes életmód felé.

Szemhéjtetoválás története

Az elmúlt évtizedek alatt a szemhéjtetoválások hatalmas fejlődéseken mentek keresztül. Régen a határozott, erőteljesebb vonalvezetés és tömény pigmentáltság volt jellemző, így leginkább szemhéjkontúr tetoválások készültek, kizárólag fekete színnel. A Kleopátra-féle kontúrvonal természetes a mai napig népszerű a klasszikus irányvonalat kedvelő vendégek körében, ám az aktuális trendek egyre inkább a természetességet részesítik előnyben.

A jelenlegi tetoválások legfőbb ismérve a kifinomultság, a lágy textúrák, amelyek természetesen a szemhéjtetoválás technikák megjelenését is befolyásolják. Így már létezik púderes, füstös, lágy satíros és akár több színű szemhéjtetoválás is, hogy minden vendég megtalálja azt, ami személyiségéhez és arckaraktereihez leginkább passzol. Így szültetett az EYEconic szemhéjtetoválás technika is, ami egy igen különleges sminktetoválás típus.


EYEconic – Mitől más?

Az EYEconic egy egyedi, személyre szabott és ikonikus szemhéjtetoválás technika, ami a vendégek egyéniségét hangsúlyozza ki. Így tehát ez a technika alkalmas a természetesség megőrzésére és a drámai hatás elérésére egyaránt, attól függően, hogy mi a vendég egyéni kívánsága.

Pontos tervezés, precíz kivitelezés és a domináns és a lágyabb részek tökéletes összhangja jellemzi az EYEconic-ot. A gondosan megtervezett forma, a megfelelő részek kiemelése gyönyörűen ívelő, sűrű pillát és mandula formát kölcsönöz a szemnek.


Az EYEconic megvalósítása

Az első lépés az EYEconic szemhéj technika esetében mindig a vendég kívánságának feltérképezése és a tanácsadás. Mivel ez egy igen sokszínű technika, fontos összefésülni az elképzelést a lehetőségekkel. Ezután, mint minden sminktetoválás fajtát, úgy ezt is egy alapos tervezéssel, előrajzolással indítjuk.

A tetoválás elkészítése során elengedhetetlen odafigyelni a jól ütemezett érzéstelenítésre, hiszen a szemhéj sokak számára egy nagyon érzékeny terület, így sokkal kellemetlenebb érzés tud lenni, mint például egy szemöldök tetoválás. Továbbá az érzéstelenítés mellett a munka közbeni bőrápolásra is érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mert ez is elősegíti a vendég komfortérzetét.

Az EYEconic szemhéjtetoválás kivitelezésének szabályait Te is megtanulhatod Anettől, és a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően könnyen a kezeidbe rögzítheted a kivitelezéshez szükséges kézmozdulatokat. Jelentkezz az EYEconic mesterképzésre és válj az ikonikus szemhéjtetoválások mesterévé!


3 tipp Anettől:

  1. Olyan szemhéjtetoválást készíts a vendégednek, ami gyönyörűen kiemeli a legelőnyösebb részeket és jótékonyan háttérbe szorítja a kevésbé előnyösöket.
  2. Mindig gondosan tervezd meg a szemhéjtetoválást! Szánj rá elég időt, több irányból ellenőrizd a tervet, rajzot.
  3. A kivitelezés mindig legyen nagyon precíz és aprólékos. Finom átmenetet, lehelet vékony satírt nagy odafigyeléssel, összpontosítással lehet elkészíteni.

Készen állsz, hogy új szintre emeld szemhéjtetoválásról szerzett ismereteid? Jelentkezz a következő EYEconic mesterképzésre!


eyeconic szemhéjtetoválás láng anett púderes füstös szemhéj tartós tetoválás pécs modell

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.