webshop

Ismerd meg a ROSA ajaktetoválás színek mindegyikét!

2022. 11. 10.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Ebben a blogbejegyzésben megismered az ajaktetoválás színek mindegyikét, melyek a ROSA PMU Art Pigment kollekcióba tartoznak. Milyen árnyalatúak a ROSA ajakpigmentek? Melyek a legnépszerűbb keverési tippek, amiket alkalmazva csodálatos színű szájtetoválásokat kapsz végeredményül? Itt mindenre választ kapsz!

A ROSA PMU ajaktetoválás színek jellemzői:

A kollekció minden egyes színe extra magas pigment koncentrációt tartalmaz, és intenzív színmegtartó eredményt ad, így gyógyulás után is csodálatos, intenzív színe marad vendéged ajkainak. A sminktetoválók imádnak vele dolgozni, hiszen azonnali pigmentbeépülésre képesek és tökéletes konzisztencia állapotúak. Emiatt kezdő sminktetoválóknak is bátran ajánlom a ROSA PMU ajakpigmentek használatát!

A ROSA ajaktetoválás színek továbbá elképesztően széles pigmentválasztékkal rendelkeznek, így garantáltan megtalálod minden vendéged számára a megfelelő színt!

Az ajakpigmentek gyártása során a novoxx technológiát alkalmazták, amely a leghatékonyabb ezen a téren. Ezen felül jó, ha tudod, hogy olyan speciális fényvisszaverő ásványt tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a szín gyors fakulását, így szuper hosszantartó lesz vendégeid szájtetoválása!

Ismerd meg közelebbről az ajaktetoválás színek mindegyikét!

1. Poppy

A Poppy egy intenzív, attraktív szín, enyhén hűvösebb árnyalat. Erőteljesebb megjelenést biztosít. Mivel erős szín, így tartósabban megmarad a bőrben, majd az évek múlásával, fokozatosan pasztellesebb színűvé változik. Enyhén hideg tónusú, ezért a lilás és lilás-barna színű ajkak esetén ajánlott hozzá keverni melegítés céljából Lilyt!

Árnyalat: hideg

Intenzivitás: sötét, intenzív

Keverési tippek: intenzív árnyalat eléréséhez a Verbena, Red Rose vagy Geranium és Red Rose pigmenteket használjuk, a Begonia vagy Orchid pigmentekhez keverve rózsaszín árnyalatot kapunk.

2. Tulip

A Tulip egy bordós-piros, intenzív szín, hűvösebb árnyalat. Ez a legsötétebb ROSA ajaktetoválás színek közül. Ezért a lilás és lilás-barna színű ajkak esetén ajánlott hozzá keverni melegítés céljából Lilyt!

Árnyalat: hideg

Intenzivitás: sötét, intenzív

Keverési tippek: intenzív árnyalat eléréséhez a Verbena, Red Rose vagy Geranium és Red Rose pigmenteket használjuk, a Gerbera pigmenttel keverve piros árnyalatot kapunk, Begonia vagy Orchid pigmenttel keverve pedig rózsaszínt.


3. Geranium

A Geranium egy közkedvelt élénk, erős piros szín. A rubin színéhez hasonlít leginkább, semleges árnyalat. Attraktív megjelenést érhetünk el általa, ha megfelelő töménységben tetováljuk. Más színekkel keverve élénkítő hatása van.

Árnyalat: semleges

Intenzivitás: sötét, intenzív

Keverési tippek: Verbena pigmenttel keverve intenzív árnyalatot kapunk, a Poppy és Red Rose pigmentekkel szintén intenzív színt érünk el. Gerbera vagy Red Rose pigmentekhez keverve piros árnyalat a végeredmény, természetes árnyalatért a Red Rose és Coral pigmentekkel használjuk.

4. Verbena

A Verbena egy ragyogó, intenzív, élénkpiros szín. Leginkább a még nem egészen érett meggyhez hasonlít. Melegebb árnyalat, mint a Tulip, vagy a Poppy ajaktetoválás színek. Más árnyalattal keverve élénkítő hatása van.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: sötét, intenzív

Keverési tippek: Geranium vagy Tulip és Red Rose pigmentekkel keverve intenzív lesz az árnyalat, Gerbera vagy Red Rose pigmenthez hozzáadva piros árnyalatot kapunk, rózsaszín árnyalatért keverjük a Gerbera és az Orchid pigmentekhez.

5. Red Rose

A Red Rose az a bizonyos igazi, klasszikus piros szín, amit nevezni szoktuk Ferrari pirosnak is. Semleges árnyalat. Ajánlható azoknak, akik a klasszikus piros ajkakat kedvelik. Más színekkel keverve élénkítő hatása van.

Árnyalat: semleges

Intenzivitás: közepesen intenzív

Keverési tippek: intenzív árnyalathoz a Poppy vagy a Tulip pigmenthez keverjük, a Tulip és a Verbena vagy a Poppy és Geranium pigmentekkel keverve szintén intenzív árnyalatot kapunk. Geranium, Verbena vagy Gerbera pigmenttel keverve piros árnyalat az eredmény, természetes árnyalathoz használjuk a Tulip és Coral, Geranium és Coral vagy Amarylis és Coral pigmentekkel.

6. Gerbera

A Gerbera egy meleg árnyalatú, tűzpiros szín, mivel éppen egy kicsit megjelenik benne a narancs is. A lilás és lilás-barna színű ajkakon is szép eredménnyel alkalmazható. Színkeverésnél élénkítő, melegítő hatása van.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: közepesen intenzív

Keverési tippek: piros árnyalatot kapunk, ha a Red Rose, Verbena, Geranium, Poppy vagy Tulip pigmenttel keverjük. Természetes árnyalathoz használjuk a Verbena és Orchid, Dahlia és Orchid, Rosewood és Coral vagy Amarylis és Lily pigmentekkel.


7. Coral

A Coral, ahogy a neve is utal rá, nagyon hasonlít a tengeri korallok színére. Pasztell narancsos-vörösses-rózsaszínes szín, meleg árnyalat. Önmagában is és nude színkeverékek előállításához is tökéletes, valamint bármely szín melegítéséhez, halványításához is.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: világos, pasztell

Keverési tippek: természetes árnyalathoz a Tulip és Red Rose, Geranium és Red Rose, Red Rose és Amrylis, Rosewood és Gerbera pigmentekkel keverve lesz tökéletes, intenzív nude árnyalat esetén a Dahlia, Rosewood, Rosewood és Begonia, Rosewood és Magnolia vagy Dahlia és Begonia pigmentekkel keverve szép, világosabb nude hatás eléréséhez pedig keverjük a Magnolia, Magnolia és Orchid vagy Magnolia és Begonia pigmentekkel.

8. Amarylis

Az Amarylis egy hideg árnyalat, ami hasonlít az érett hamvas málna színére. Nagyon kedvelik azok, akiknek a hűvös árnyalatok állnak jól. Más színű festékekhez, ha hozzákeverjük, akkor rózsaszín irányába változtatja azok színét.

Árnyalat: hideg

Intenzivitás: közepesen intenzív

Keverési tippek: Begonia és Orchid pigmenttel keverve rózsaszín árnyalatot kapunk, természetes árnyalathoz a Red Rose és Coral vagy Lily és Gerbera pigmentekkel keverjük.

9. Begonia

A Begonia egy igazi rózsaszín árnyalat. Kissé melegebb és sötétebb rózsaszín, mint az Orchid. Önmagában is tökéletes választás, de ha más színekkel keverjük, akkor azokat pasztellesebb és egyben rózsaszínes irányba változtatja. Nude pigment mixekhez gyakran alkalmazható.

Árnyalat: semleges

Intenzivitás: világos, pasztell

Keverési tippek: Amarylis, Orchid, Poppy és Tulip pigmenttel keverve rózsaszín árnyalatot kapunk. Világosabb nude árnyalat esetén a Magnolia, Magnolia és Coral vagy a Rosewood és Lily pigmentekkel keverve tökéletes.


10. Orchid

Az Orchid babarózsa színéhez hasonló, világos rózsaszín. Világosabb és kicsit hűvösebb árnyalatú rózsaszín, mint a Begonia. Önmagában is tökéletes, továbbá más intenzívebb színeket világosíthatunk vele. Nude pigmentmixekhez gyakran alkalmazható.

Árnyalat: hideg

Intenzivitás: világos, pasztell

Keverési tippek: rózsaszín árnyalat eléréséhez az Amarylis, Begonia, Poppy és Tulip pigmenttel használjuk, természetes hatású ajakszín esetén pedig Dahlia és Gerbera pigmentekkel. Világos nude árnyalat esetén keverjük a Magnolia, Magnolia és Coral vagy Dahlia és Lily pigmentekkel.

11. Magnolia

A Magnolia egy igazi nude szín, meleg és világos, púderes árnyalat. Önmagában is tökéletes, továbbá más intenzívebb színeket világosíthatunk vele. Nude pigmentmixekhez gyakran alkalmazható.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: világos, pasztell

Keverési tippek: intenzív nude árnyalat esetén használjuk a Dahlia, Rosewood vagy Rosewood és Coral pigmentekkel. Világos nude árnyalat eléréséhez keverjük Orchid, Begonia, Coral, Orchid és Coral vagy Begonia és Coral pigmentekkel.

12. Rosewood

A Rosewood középerős, természetes ajakszín, meleg árnyalattal. Ez a pigment a legbarnább árnyalat, de mégsem mondható „öreges barna” színnek. A Rosewood illetve a Dahlia pigmentek nemcsak ajaktetováláshoz valók, hanem javasoljuk areola tetoválás esetén is, természetes bőrszínük miatt. Önmagában is tökéletes választás, de más színekkel is keverhetjük.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: közepesen intenzív

Keverési tippek: természetes árnyalatok esetén a Coral és Gerbera pigmentekkel tökéletes. Intenzív nude árnyalatnál keverjük Magnolia, Coral, Begonia és Coral vagy Magnolia és Coral színekkel. Világos nude árnyalatnál a Begonia és Lily pigmentekkel lesz tökéletes.

13. Dahlia

A Dahlia középerős, természetes ajakszín, meleg árnyalattal – nagyon hasonlít a Rosewoodhoz, de annál világosabb és kevesebb piros pigmentet tartalmaz. A Rosewood illetve a Dahlia ajaktetoválás színek nem csak szájtetoválásokhoz valók, hanem javasoljuk areola tetoválás esetén is, természetes bőrszínük miatt. Önmagában is tökéletes választás, de más színekkel is keverhetjük.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: közepesen intenzív

Keverési tippek: természetes árnyalatú ajakszín eléréséhez keverjük az Orchid és Gerbera pigmentekkel. Intenzív nude árnyalat esetén a Magnolia, Coral vagy Begonia és Coral pigmentekkel mixeljük, világosabb nude árnyalat eléréséhez pedig az Orchid és Lily pigmentekkel lesz tökéletes.

14. Lily

A Lily narancssárga szín. Ezt a pigmentet bármely más színhez akkor keverjük, ha a lilás és lilás-barna árnyalatok ellen kell dolgoznunk, illetve egy adott pigment színét szeretnénk melegebb tónusúra változtatni. Önállóan akkor alkalmazhatjuk, ha a korábbi ajaktetoválásnak lilás/szürkés/barnára változott a színe, vagy az alap, természetes bőrszín kívánja meg, hogy erőteljesebben lépjünk fel a nemkívánatos lilás-barna szín ellen.

Árnyalat: meleg

Intenzivitás: világos, pasztell

Keverési tippek: bármihez keverhetjük, hogy a lilás-barna árnyalatok ellen dolgozzunk. Természetes hatású ajakszín esetén szép eredmény érhető el vele, ha Amarylis és Gerbera pigmentekkel keverjük, világosabb nude szín esetén pedig érdemes a Dahlia és Orchid vagy a Rosewood és Begonia pigmentekkel alkalmazni.

Neked melyik a kedvenced a ROSA ajaktetoválás színek közül? 🙂


ROSA ajak pigment színek, ajaktetoválás pigmentek, szájtetoválás színek, szájtetoválás pigmentek, ajak pigmentek, ajak színek lily

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.