fbpx

OKTATÁS

Nálunk mindent megkapsz, hogy profi sminktetováló legyél!

A Tünde Méhn PMU Art International School óriási hangsúlyt fektet a gyakorlatorientált képzésmódra. Az interaktív oktatás után Te is magabiztos kézzel alkalmazhatod az oktatóközpontban megtanult vadonatúj sminktetoválás technikákat vendégeiden. A Tünde Méhn PMU Art International School széles képzési skálával rendelkezik, így Te is könnyedén megtalálod a saját képzettségi szintedhez legjobban igazodó oktatást az abszolút kezdőktől a sminktetováló oktatókig. A képzés sikeres elvégzése után Neked is jár a nemzetközileg elismert oklevél, valamint naprakész tudással és innovatív PMU látásmóddal távozol majd oktatótermünkből!

Image

OKTATÓINK kihozzák a benned rejlő tehetséget!

Méhn Tünde
Méhn Tünde

Nemzetközi PMU Alap és Mester Trainer

Tovább
Wirth Inez
Wirth Inez

PMU Alap és Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Láng Anett
Láng Anett

PMU Alap és Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Kocsis Nikolett
Kocsis Nikolett

PMU Alap,Tudásszintemelő és Mester Trainer

Tovább
Szűr Bea
Szűr Bea

PMU Alap és Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Bodzási Lotti
Bodzási Lotti

PMU Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Image

ALAPKÉPZÉS,
ahol sziklaszilárd alapokat kapsz

Image
A Permanent Make Up - vagy közismert nevén a sminktetoválás - a szépségipar egyik leggyorsabban növekvő és legjövedelmezőbb üzletága. Most vált igazán aktuálissá, hogy Te is elindítsd sminktetováló karriered, hiszen az igény folyamatosan növekszik a PMU szolgáltatások iránt.

tovább AZ ALAPKÉPZÉSHEZ

MESTERKÉPZÉS,
ahol fókuszban a fejlődésed

Image
A PMU szakma folyamatosan fejlődik. A természetes hatás, az exkluzív kivitelezés, az elegáns megjelenés jelenti ma a trendek irányát. Ha már Te is régebb óta űződ a szakmát, számodra bizonyára fontosak a mesterképzések, hogy lépést tudj tartani a fejlődéssel és a lehető legmagasabb szinten tudd kiszolgálni vendégeid folyamatosan növekvő igényeit.

TOVÁBB A MESTERKÉPZÉSHEZ
Image
Image

Privát Képzés,
ahol személyre szabott oktatást kapsz

Image
Ha olyan személyiség vagy, aki jobban szeret egyedül (vagy kolléganőddel közösen), egyedileg összeállított tantervű és módszerű oktatásban részesülni a saját fejlettségi szintednek megfelelően, akkor ezt a képzéstípust Neked találtuk ki!

TOVÁBB A PRIVÁT KÉPZÉSHEZ

Tudásszintemelő Képzés,
ahol a hiányosságaidat pótolhatod

Image
Az Alapképzésen már túl vagy, de érzed, hogy néhány területen hiányos a tudásod és éppen ezért még a mesterképzésekre sem mersz jelentkezni? Akkor a Tudásszintemelő Képzést Neked találtuk ki! Meglévő ismereteidre szabva állítjuk össze ezt az oktatási programot, így minden addigi hiányosságod az erősségeddé fog válni!

TOVÁBB A TUDÁSSZINTEMELŐ KÉPZÉSHEZ
Image
Image

Online Képzés,
ahol Te diktálod a tempót

Image
Ha már túl vagy néhány tantermi képzésen, van tapasztalatod a sminktetoválás több technikájának területén, de tudod, hogy még van hova fejlődnöd, akkor vegyél részt ONLINE oktatásainkon! Itt Te osztod be az időd és a saját tempódban tanulhatsz, oktatóink pedig folyamatosan ellenőrzik a munkád és ellátnak tanácsokkal!

TOVÁBB AZ ONLINE KÉPZÉSEKHEZ

Oktatás hozott modellen

Image
A gyakorlatorientált oktatáson az általad választott technikát fogod elkészíteni modellednek oktató felügyelete mellett. A képzés nem tartalmaz elméleti oktatást! Akár nálunk végezted a képzéseid, akár nem, ezen a fél napos képzésen Szűr Bea és Bodzási Lotti segítségével készíthetsz profi sminktetoválásokat!

TOVÁBB AZ OKTATÁSHOZ
Image

Érdekel a Képzés