webshop
  • SMINKTETOVÁLÓ
    TERMÉKHASZNÁLAT 
    WORKSHOP

    A legújabb termékek professzionális használata

MIÉRT JÖTT LÉTRE
EZ A NAP?

A sminktetováló szakma gyors fejlődésével, folyamatosan érkeznek újabb és újabb anyagok a piacra. Nem egyszerű lépést tartani egy sminktetoválónak, rengeteg időt és folyamatos önfejlesztést igényel a legújabb termékek professzionális használata.

Fontos felismerni, hogy a termékek nem megfelelő használata negatív hatással lehet az elkészült tetoválás végeredményére. Emellett a sminktetováló piacon rengeteg termék van, amikről nincs elegendő információ, így nehéz eldönteni mit szabad megvenni és mit nem, mi jó valójában a bőrnek és a tetoválásnak, és mi nem. Ellenőrizetlen és megbízhatatlan forrásokból való vásárlás esetén gyakran futhat a tetováló abba a hibába, hogy nem csupán hatástalan és hamis a termék, hanem bőrnek és a tetoválásnak kifejezetten káros anyagokat is tartalmaz.

Ez a nap a segítségedre lesz, hogy a Méhn Tünde PMU Art International School profi oktatójától megtanuld, hogy sminktetoválás során milyen termékeket kell használni a tökéletes eredmény érdekében, valamint azok pontos és megfelelő használatát is bemutatjuk.

Érdekel a képzés

Kinek szól?

Azoknak a kezdő sminktetoválóknak, akik nem rég csöppentek a szakmába, és szeretnék a sminktetoválás során használandó valamennyi termék megfelelő használatát megismerni.

Azoknak a haladó tetoválóknak, akik nem szeretnének lemaradni a számos frissen végzett sminktetoválóval szemben, akik már a legújabb trendek szerint tanulják meg a technikákat, hiszen itt a legújabb termékek megfelelő használatát sajátítják el. Továbbá azoknak a haladó tetoválóknak, akik szeretnék tartani a lépést a sminktetováló szakmában.

Kinek nem ajánljuk?
Azoknak a haladó sminktetoválóknak, akik régóta jól bevált módszerekkel és termékekkel rendelkeznek és úgy érzik, nincs szükségük további ismeretekre.
Érdekel a képzésElőrajzolás

Mindegyik sminktetoválást nagyon pontos, precíz, aprólékos előrajzolás előzi meg. Ehhez a sminktetováló szakértelmén kívül az előrajzoláshoz szükséges minőségi eszközök és kiegészítők is hozzájárulnak. Ezeket mutatjuk meg Neked!
Érdekel a képzés

Érzéstelenítés

Az érzéstelenítés a sminktetoválások egy fontos része, amit az előérzéstelenítés és a munka közbeni érzéstelenítés kettőssége tesz igazán hatékonnyá. Megtudod melyek a legideálisabb érzéstelenítő készítmények és hogyan érdemes használni őket a megfelelő végeredmény érdekében!
Érdekel a képzés

Pigmentek

A vendégek bőrszínének és altónusának megállapítása elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk a sminktetováláshoz szükséges pigmenteket. De melyek azok a pigmentek, melyek gyorsan és hatékonyan beépülnek a bőrbe és tartósan megtartják színüket? Melyik technikához mely pigmentek a legideálisabbak? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz!
Érdekel a képzés

Utóápolás

A friss sminktetoválást 10-14 napig kell ápolni, kenegetni, a speciális összetételű, gyógyhatású utóápoló készítménnyel. Ismerd meg a ROSA Herbal Skin Care hatékony utóápoló termékeit és felejtsd el a sminktetoválásokra káros hatással bíró készítményeket!
Érdekel a képzés

Program

A tetoválás teljes folyamatán végig menve, részletesen átbeszélve a használatba vehető termékek ismertetőit.

• Előrajzolás menete – mire figyeljünk, hogy készítsük el tökéletesen?
• Megfelelő érzéstelenítés, vérzékenység enyhítése
• Tetoválás közbeni ápolás fontossága. Miért fontos jobb állapotba hozni a bőrt természetes hatóanyagokkal?
• A megfelelő pigmentek kiválasztása, keverése. 
• Utóápolás: mivel ne! okozz kárt! Ismerd meg az utóápoló termékek pontos összetételét és mechanizmusát.
Érdekel a képzés
Dátum
2023. szeptember 25. 15:00
- 14 napig visszanézhető
Helyszín
ONLINE
Ár
30.000 Ft, amely levásárolható
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.