fbpx

Oktatóink belőled is sminktetováló művészt faragnak!

Ha valaki tanítja, még nem jelenti azt, hogy ért is hozzá! Nálunk biztos lehetsz benne, hogy oktatóid sikeresek és már mindent tudnak a szakmájukról! Sminktetováló művészeink több évnyi tapasztalattal rendelkeznek és színvonalas tudásukat napi szinten használják szakmájukban, ezért magabiztosan és precízen fogják megtanítani Neked is a sminktetoválás művészetét, hogy Te is álomkarriert futhass be sminktetoválóként!

Méhn Tünde
Méhn Tünde

Nemzetközi PMU Alap és Mester Trainer

Tovább
Wirth Inez
Wirth Inez

PMU Alap és Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Láng Anett
Láng Anett

PMU Alap és Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Kocsis Nikolett
Kocsis Nikolett

PMU Alap, Tudásszintemelő és Mester Trainer

Tovább
Szűr Bea
Szűr Bea

PMU Alap és Tudásszintemelő Trainer

Tovább
Bodzási Lotti
Bodzási Lotti

PMU Tudásszintemelő Trainer

Tovább

Méhn Tünde
akinek szerepe korszakalkotó

Image
Méhn Tünde magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. A Tünde Méhn PMU Art International School alapítója és vezető oktatója, az NPM és Onyx márkák forgalmazója,a ROSA Herbal Skin Care® fejlesztője és a Méhn Tünde sminktetováló szalonok tulajdonosa.12 éves szakmai pályafutása alatt 10 egyedi sminktetováló technikát fejlesztett ki a sminktetováló szakma folyamatos fejlődése érdekében. PMU és Kozmetikus mesterként számtalan helyen oktatott már a világban azért, hogy minél szélesebb spektrumot mutasson be a szakmai látásmódjából. Pedagógus diplomájának köszönhetően pedig pontosan tudja, hogyan lehet a legmagasabb szinten átadni a sminktetováló technikákat a tanulni vágyók számára.


Dátumok
Image
Image

Kocsis Nikolett

Image
Kocsis Nikolett sminktetováló tapasztalatát olyan neves sminktetováló művészeknél szerezte, mint például: Méhn Tünde, Moshe Alul, Oksana Martynenko és Toni Belfatto. Sminktetováló oktatóként 2017-ben kezdett el tevékenykedni. Tündének köszönhetően oktatói tapasztalatait és tudását is sikerült kibővítenie, így 2018 szeptemberétől rendszeresen tart kisebb csoportos Alapképzéseket, Tudásszintemelő Képzéseket és Privát Képzéseket a budapesti oktatóközpontban. Oktatásai során a Méhn Tünde által kialakított tematikát és módszert követi, hogy a legtöbb tudást adja át a résztvevők számára!


Dátumok

Wirth Inez

Image
Wirth Inez 20 éve dolgozik profi kozmetikusként és sminkesként. Négy évvel ezelőtt a vendégei unszolására döntött a profilváltás mellett. Ekkor már gondolkodott, hogy szolgáltatásai körét bővíti, és ahogy egyre népszerűbb lett ebben a legmodernebb, természetesnek ható sminktetoválás is, melyekben tehetségét kibontakoztathatta. Szerencsére a sok keresgélés után rátalált Méhn Tünde munkásságára és úgy döntött, hogy tőle szeretné megtanulni és elsajátítani a sminktetoválás szakmát! Immár évek óta oszlopos tagja Tünde csapatának, ahol imádja a munkáját, folyamatosan képzi magát továbbra is, mostanra pedig már képzéseket is tart azok számára, akik nála szeretnének megtanulni sminktetoválni.


Dátumok
Image
Image

Láng Anett

Image
Láng Anett számára kiemelten fontos az esztétikum, a kreatív munka. A szépség kiteljesítése mindig is vonzotta, ezért fotós, fodrász és kozmetikus szakmák közül szeretett volna pályát választani. Végül a kozmetikus szakma tűnt a legtesthezállóbbnak számára. Több, mint 20 éve dolgozik kozmetikusként, és már régóta gondolkodott a sminktetováláson, aztán az élet lehetőséget kínált ennek megvalósításához. Inez javaslatára kereste fel Méhn Tündét, aki már régóta foglalkozik sminktetoválással. Lassan 3 éve dolgozik Tündénél, ahol oktatásokat is tart. A kreatív munkáját nagyon élvezi, hiszen tele van kihívással és folyamatos fejlődéssel. A természetes vonal áll hozzá legközelebb, ezért képzésein is nagy hangsúlyt fektet erre.


Dátumok

Szűr Bea

Image
Szűr Bea éveken keresztül porcelánfestőként dolgozott, ahol megtanult minden apró részletet, ami a precíz munka kivitelezéséhez szükséges. Az ott szerzett tudását karrierváltása során is könnyedén felhasználja, hiszen sminktetoválóként is precíz és profi munkákat készít vendégeinek, amelyekhez elengedhetetlenek az apró részletek ismerete. 4 éve kezdte a kozmetikus és a sminktetováló szakmát. Sminktetováló tudását egészen az alapoktól kezdve Méhn Tündénél szerezte, majd tehetségének köszönhetően került be a sminktetováló művészek csapatába. Mára már oktatóként is tevékenykedik a PMU Art Schoolban.


Dátumok
Image
Image

Bodzási Lotti

Image
Bodzási Lotti kozmetikusként és sminkesként kezdte meg karrierjét a szépségiparban 3 évvel ezelőtt. A rajz és a sminkelés szeretete inspirálta Lottit a sminktetováló karrierben, így vendégeit már tartósan szépítheti sminktetoválóként. Több mint 1 éve vett részt Méhn Tünde, majd Kocsis Nikolett alapképzésein, hogy elsajátítsa a technikákat, majd tudását Tünde mesterképzésein fejlesztette olyan szintre, hogy mára már vendégeinek készít trendi, egyedi és különleges munkákat.


Dátumok