fbpx

Elrontott szemöldök tetoválás javítása?

Tanuld meg Tündétől a leghatékonyabb javítási technikát!

Régi, elszíneződött, megkopott és elrontott szemöldök tetoválások javítására kifejlesztve

Mivel egyre többen viselnek tartós sminket, így egyre több az olyan vendég, akinek a régebbi sminktetoválása frissítésre vagy átalakításra szorul. Természetes velejárója a sminktetoválásoknak, hogy néhány év alatt megváltozik a színük, kifakulnak, megkopnak és halványodnak.

Nehezíti a helyzetet, ha nem csak az elszíneződést, hanem egy rontott formát is ezzel egyidőben kell kijavítanunk. A leggyakoribb hibák az előnytelen formák, a rosszul kiválasztott színek, valamint helytelen javítási, frissítési módszerrel is sokszor lehet találkozni, ami után még rosszabb helyzet alakul ki.

Sokan azonnal lézeres tetoválás eltávolításra küldik a vendéget, vagy egyszerűen csak átszínezik barna pigmenttel a megszürkült, kivörösödött tetoválást. Míg előbbi drasztikus és bizonyos estekben teljesen indokolatlan eljárás, addig utóbbi hatása ideig-óráig tart csupán, vagy még előnytelenebb színű lesz. Hiába a „felülfestés”, a régi szín „át fog ütni”, ez csupán idő kérdése.

Triple Brows, a forradalmi technikai megoldás!

Méhn Tünde azonnali, esztétikus és tartós megoldást szeretett volna találni ezekre a problémákra. Hosszas kutatómunka és kísérletezés eredményeképpen jött létre a Triple Brows technika, mely során három különböző eljárás kombinációjával érhető el a professzionális és lenyűgöző összhatás.

A mesterképzésen Tünde ÉLŐBEN bemutatja a Triple Brows technikát, így Saját szemeddel nézheted végig a javítás teljes folyamatát.

A Triple Brows mesterképzés során a színelmélet oktatást, illetve a komplementer színek alkalmazásának gyakorlati útmutatóját is magába foglaló camouflage mellett, a szálazás és az ombre satíros technika biztosítja a 100%-os fedést. A Triple Brows-ban szereplő három altechnika a következő funkciókat töltik be a tökéletes végeredmény elérése érdekében:

Camouflage: Az előnytelen színű, vagy az idő múlásának köszönhető elszíneződéseket alakítja át, semlegesíti és halványítja a kellemetlen színeket.

Szálazás: A rontott ívek korrigálására és átalakítására, hiányos szemöldökforma kiegészítésére, valamint a szép, előnyös forma kialakítására szolgál a szálimitáció.

Satírozás: A finom, poros, természetesen sminkelt hatás létrehozása, és a lágy színátmenet megteremtése a szerepe. Egybe mossa, közös nevezőre hozza a színeket az esztétikus, egységes színhatás érdekében.

Tünde tippje:

A Triple Brows technika során, amikor szálazol, akkor a Tünde által létrehozott RE’BROWS szálazási technikát alkalmazd, amelynek alapja, hogy követed a természetes szálnövekedési irányokat.

A satírozásnál a vendég arckarakterétől és a régi tetoválástól függően kell kiválasztanod, hogy Tünde Ombre Selection púderes satírozási technikái közül melyik fajtát alkalmazod. (Ombre Forte, Ombre Misty, Ombre Andante, OmbreMix)

Egyre többen tudnak gyönyörű szálazásokat, és természetes, sminkelt hatású púderes tetoválásokat készíteni, de csak nagyon kevesen képesek az elrontott, elszíneződött tetoválások megfelelő javítására!

Szeretnék versenyelőnyre szert tenni!

A Triple Brows lesz a versenyelőnyöd

Egy jó szemöldök tetoválás nem lehet harsány, groteszk ívű, színeiben túlzó vagy domináns. Ezért is nagyon fontos, hogy a sminktetoválóként úgy tudj a modern trendeknek megfelelő alkotást készíteni, hogy közben vendégeid régi, kifakult, elszíneződött vagy épp elavult formájú, aszimmetrikus íveit is korrigálod. Ezért, érdemes elsajátítanod Triple Brows technikát Méhn Tündétől, így az elsők között tudod, majd javítani az elrontott szemöldöktetoválásokat. A TRIPLE BROWS TECHNIKÁVAL VERSENYELŐNYRE TESZEL SZERT!

Egyedülálló mesterképzés a PMU világában. Nézz bele!

Mit tanulsz meg a 2 napos mesterképzésen?

 1. 1
  Mesterszintű, gyakorlatorientált színelméletet,

  amely során megtanulod, hogy az elszíneződött, kivörösödött, kiszürkült szemöldökökhöz milyen Camouflage, vagyis komplementer mixet kell használnod, hogy az visszanyerje természetes barna színét.

 2. 2
  Bőrszín elméletet,

  ami fontos háttéranyaga a technikának.

 3. 3
  Bőrtónus elemzést,

  ugyanis a tónusok erőteljesen meghatározzák, hogy milyen színűvé válik a tetoválás a gyógyulás után.

 4. 4
  Bőrtípus, állapot és bőrprobléma azonosítást,

  mert ugyanaz a pigment másképpen alakul egy tág pórusú, zsíros, rozáceás bőrben, másképpen egy elvékonyodott, dehidratált, ráncos bőrben és szintén másként egy feszes, hidratált, fiatal bőrben.

 5. 5
  Régi tetoválások pigmentelemzését,

  ugyanis a Triple Brows technika kivitelezésekor bele kell kalkulálnod a még ki nem kopott festék színét, mert a bőrben összeadódnak a bevitt pigmenttel. Az elemzésednek pontosnak kell lenni, hogy végeredményként a barna színt kapd.

 6. 6
  Ombre satírozás alkalmazását,

  amely biztosítja a tökéletes színösszhatást és a trendi megjelenést.

 7. 7
  A természetes szálazás technikáját,

  amivel a rontott, vagy hiányos szemöldökformákat korrigálhatod.

Tekintsd meg a Triple Brows képzés képeit!

Az egyedülálló technika, amelyet más iskolákban nem tanítanak.

A Triple Brows képzésről mondták

Janka Nikolett
A Szemöldök Maraton megérte az árát. Kimondottan hasznos volt, a színelméleti rész sokat segített nekem és sok kérdést, kételyt tisztázott bennem. Kritikus ember vagyok, de Tündénél azt éreztem, hogy megkérdőjelezhetetlenül alázatos a szakma iránt és fontos neki, hogy mi megtanuljunk mindent a technikával kapcsolatban, még többet is oktatott, mint amennyit vártam. Folyamatosan növekszik a vendégeim száma, mert sokkal ügyesebb és bátrabb lettem a képzés óta.
Oláh Szimóna
A vendégeim 90%-a már meglévő sminktetoválással érkezik hozzám, ezért szerettem volna Tündétől megtanulni a helyes javítási technikát. Temérdek apró részletet és új ismereteket kaptam a képzésen, amelyek segítenek a mindennapos munkámban. Tünde utánozhatatlan profizmussal vezette le a képzést. El kell ismernem, hogy Tünde a legnagyobb név a szakmában, amelyet az is igazol, hogy a vendégek szemében Tünde neve olyan, mint egy embléma: egyenlő a minőséggel.
Karóczkai Kitti
A színelmélettel voltak problémáim, de a Szemöldök Maraton után minden nehézségem megszűnt. A képzésen a bőrdiagnosztika kimondottan érdekes és hasznos volt, hiszen minden tanulónak ki lett elemezve a bőre. A sok gyakorlat pedig elmélyítette az új ismereteket. Az oktatás óta sokkal több vendégem lett, a nem szakmabeliek is tudják, hogy Méhn Tünde kicsoda, ezért nagyra értékelik, hogy én nála tanulok és fejlődök. Tündétől valóban sokat tanultam, tudom, hogy jó szakembert választottam.

Fontos információk

 • Mesterképzés ára (2 napra): 275.000 Ft + Áfa
 • Early Bird ár (2 napra): 255.000 Ft + Áfa
 • Triple Brows mesterképzés dátum: 2021.10.26-27.
 • A képzés helyszíne: Budapest Tünde Méhn PMU Art International School

Kapcsolat: +36 20 26 876 26

Érdekel a képzés