webshop

Ombre satírozás, pixeles hatás

2022. 11. 09.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
A mindenre jó megoldás – Láng Anett A szemöldök tetoválás kivitelezéséhez szükséges megfelelő technika kiválasztásakor a színek, tónusok mellett fontos szempont a bőr állapota, hiszen ez meghatározza, hogy milyen technikák alkalmazhatóak. A púderes, pixeles hatású satírozás az a technika, amely minden bőrtípusnál hatékony és így tökéletes végeredmény érhető el, de nem mindegy, hogy hogyan. Ezt mutatom most be Neked!

Gyakori problémája a vendégeknek a szemöldökükkel kapcsolatban, hogy nem megfelelő a formája, helyenként hiányos. Ennek orvoslására választják ma már egyre többen a sminktetoválást. Sokszor a legmegfelelőbb mód a szemöldök formázására a pixeles satírozási technika.

Mint más technikáknál, ezt is egyedileg tervezzük vendégünk számára, figyelembe véve a csontozatát, az arra tapadó izomzatot, a szem és arc formáját, a bőr, a haj és a szemöldökszőr színét.

Fontos, hogy formatervezéskor nem szabad túlzásokba esni és nem szabad sem extrém formákat készíteni, sem sablont használni. Figyelni kell a vendég arcának egyedi karaktereire. A vendégek nagy hangsúlyt fektetnek a tükörszimmetriára, de sminktetoválóként ne ennek a kialakítása vezéreljen minket, mert arcunk jobb és bal fele sem teljesen szimmetrikus egymással.

Ezt a hatást tovább fokozza a mimika, ami szintén eltérő a két oldalon, hiszen van egy aktív és egy passzív oldalunk. Ezeket a szempontokat kell figyelembe vennünk a szemöldök tervezésekor, így a forma harmonikus lesz az arccal és a mimika sem torzítja el.

Már az első találkozáskor figyeld meg vendéged arcának tulajdonságait, mimikáját és kérdezd ki az elvárásairól, hiszen ő fogja viselni a végeredményt.
A szemöldök tetoválás attól lesz személyre szabott, hogy a vendéged egyedi karaktereihez alakítod.


Ha figyelmen kívül hagyjuk az arc aszimmetriáját és az egyedi formatervezés lépéseit, akkor egyrészt a forma alapból sablonos lesz, másrészt túl mesterkéltnek tűnik majd a vonalvezetés is. A végeredmény nem lesz természetes.

Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, és hogy a tetovált terület a legfinomabb és legtermészetesebb legyen, érdemes figyelni pár fontos dologra a pixeles hatású technika kivitelezése során.


Figyeld meg a szőrnövekedési irányt és ezzel egyirányba készítsd a satírt, így sokkal természetesebb lesz a hatása. A dőlésszög, a feszítés és a megfelelő mennyiségű pigment bejuttatása, adja meg a tartósságát ennek a tetoválásnak, annak ellenére, hogy nagyon finom pixeles hatású.

Többféle satírozási technika van, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy a szemöldök azon területeire fektessék a hangsúlyt, amelyek hiányosak. Ezeket különböző módokon lehet tovább alakítani. Pótold a hiányosságokat azáltal, hogy ezeket a területeket töményebbre csinálod, viszont ahol van szőr, ott a forma és a vonalvezetés legyen fókuszban. A szép forma mindenképp érvényesüljön.

A jelenlegi tetoválási technikák tökéletesen alkalmasak a finom, naturális hatás eléréséhez, ezzel maximálisan ki tudjuk elégíteni vendégeink legkülönbözőbb, természetesség iránti igényeit.


Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.