webshop

Ott voltam a PMU EXPO-n! - Vanda sztorija

2022. 11. 09.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Új fejezet kezdődött az életemben a PMU EXPO-val! Olvasd el az élményeim!

Imádtam a PMU EXPO-t!

Ahogy az előző posztban megírtam, beregisztráltam egy sminktetováló rendezvényre, ami jobbkor nem is jöhetett volna. A leírás alapján azt ígérték, hogy teljes betekintést kapok a sminktetoválás világába, és ezt meg is kaptam. Sőt többet is, mert egy nagyon szuper csapattal találkoztam.

A rendezvény a PMU Art School-ban volt. Egy tágas, igényes teremben találtam magam, ahol minden elő volt készítve a látogatóknak. Méhn Tünde, az iskola alapítója és oktatója és Szilágyi Dóra, a PMU Art School sminktetováló tanfolyam szervezője előadásaival indult az egész. Elég sokat jegyzeteltem, még magamat is megleptem vele, de muszáj volt, mert nagyon sok volt az új információ a sminktetoválásról és még több kérdésem lett a sminktetováló tanfolyamról.

 


Kipróbáltam a sminktetováló gépeket!

Az előadások után számomra a legérdekesebb a sminktetováló gépek kipróbálása volt. A legjobb sminktetováló gépet kerestem. Azt mondták, nem mindegy mivel dolgozom, úgyhogy az a legjobb gép, amelyik számomra a legtesthezállóbb. Kipróbáltam mindet! Azt hiszem már tudom, hogy melyiket fogom választani, de Dóri felajánlotta, hogyha bizonytalan vagyok, kipróbálhatom még egyszer, mielőtt megveszem.


A sok élmény mellett találkoztam egy klassz lehetőséggel is, hiszen a rendezvényen az iskola szervezett egy nyereményjátékot, amin egy sminktetováló tanfolyamot és sminktetováló gépet lehetett nyerni. Hatalmas meglepetés volt számomra, nem is tétováztam, jelentkeztem rá, hátha én leszek a szerencsés! Spoiler: a nyertes sajnos nem én lettem, de a rengeteg tapasztalat és élmény kompenzált.

A sminktetováló gyakorlatokat is elvégeztem. Van mit tanulnom, de nem vagyok reménytelen és a sminktetováló lányok nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Előre megmondták, hogy mire számítsak majd a tanfolyamon és személyes tanácsokkal is elláttak, hogy hol van szükség fejlődésre, mire figyeljek és hogyan javítsam a hibáim.


A gyakorlatok után picit elbizonytalanodtam, féltem, hogy nem vagyok elég jó a szakmához, mert voltak nálam sokkal ügyesebbek, úgyhogy kikértem Szilágyi Dóri véleményét is. Az ő nevét már említettem és aki jelentkezik oktatásra, biztosan fog vele találkozni.

Dórival kielemeztük, amit a sminktetoválók is elmondtak nekem, és arra jutottunk, hogy lehet sikeres sminktetováló karrierem, ha ugyanolyan kitartó vagyok, mint eddig. Megmutatta a karriertérképet és a lehetőségeimet az alapképzésem után is. Tényleg teljes képet kaptam a sikeres sminktetováló karrierről.

Igazából Dóri világított rá arra, hogy csak azért, mert valami most nem tökéletes, még nem jelenti azt, hogy a jövőben sem lesz az, ráadásul van érzékem hozzá és az alapképzés arról szól, hogy mindent tökéletesen, profin és magabiztosan csináljak a végére.

Ezek után biztosan kitaláltátok, hogy jelentkeztem a szemöldök tetoválás alap tanfolyamra ott a helyszínen!

A következő posztomban bemutatom Nektek Dórit, aki rengeteg segített, minden kérdésemre válaszolt és ott lesz karrierem minden lépésénél. Vele főleg a sminktetováló tanfolyam, a sminktetoválás alapjai és a sminktetováló eszközök lesznek a legfontosabb témáink.


PMU EXPO sminktetoválás nyílt nap karrier térkép jövőterv

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.