webshop

Oktatóink belőled is sminktetováló művészt faragnak!

2022. 11. 10.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Ha valaki tanítja, még nem jelenti azt, hogy ért is hozzá! Nálunk azonban biztos lehetsz benne, hogy oktatóid sikeresek és már mindent tudnak a szakmájukról! Sminktetováló művészeink többévnyi tapasztalattal rendelkeznek és színvonalas tudásukat napi szinten használják szakmájukban, ezért magabiztosan és precízen fogják megtanítani Neked is a sminktetoválás művészetét, hogy Te is álomkarriert futhass be sminktetoválóként! Ismerd meg őket!

Méhn Tünde – akinek szerepe korszakalkotó

Méhn Tünde magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. A Tünde Méhn PMU Art International School alapítója és vezető oktatója, az NPM és Onyx márkák forgalmazója,a ROSA Herbal Skin Care® fejlesztője és a Méhn Tünde sminktetováló szalonok tulajdonosa.

15 éves szakmai pályafutása alatt 10 egyedi sminktetováló technikát fejlesztett ki a sminktetováló szakma folyamatos fejlődése érdekében.

PMU és Kozmetikus mesterként számtalan helyen oktatott már a világban azért, hogy minél szélesebb spektrumot mutasson be a szakmai látásmódjából. Pedagógus diplomájának köszönhetően pedig pontosan tudja, hogyan lehet a legmagasabb szinten átadni a sminktetováló technikákat a tanulni vágyók számára.

 


Wirth Inez

Wirth Inez több, mint 20 éve dolgozik profi kozmetikusként és sminkesként. Több évvel ezelőtt a vendégei unszolására döntött a profilváltás mellett. Ekkor már gondolkodott, hogy szolgáltatásai körét bővíti, és ahogy egyre népszerűbb lett ebben a legmodernebb, természetesnek ható sminktetoválás is, melyekben tehetségét kibontakoztathatta.

Szerencsére a sok keresgélés után rátalált Méhn Tünde munkásságára és úgy döntött, hogy tőle szeretné megtanulni és elsajátítani a sminktetoválás szakmát! Immár évek óta oszlopos tagja Tünde csapatának, ahol imádja a munkáját, folyamatosan képezi magát továbbra is, mostanra pedig már képzéseket is tart azok számára, akik nála szeretnének megtanulni sminktetoválni.

Láng Anett

Láng Anett számára kiemelten fontos az esztétikum, a kreatív munka. A szépség kiteljesítése mindig is vonzotta, ezért fotós, fodrász és kozmetikus szakmák közül szeretett volna pályát választani. Végül a kozmetikus szakma tűnt a legtesthezállóbbnak számára.

Több, mint 20 éve dolgozik kozmetikusként, és már régóta gondolkodott a sminktetováláson, aztán az élet lehetőséget kínált ennek megvalósításához. Inez javaslatára kereste fel Méhn Tündét, aki már régóta foglalkozik sminktetoválással. Lassan 3 éve dolgozik Tündénél, ahol oktatásokat is tart. A kreatív munkáját nagyon élvezi, hiszen tele van kihívással és folyamatos fejlődéssel. A természetes vonal áll hozzá legközelebb, ezért képzésein is nagy hangsúlyt fektet erre.


Szűr Bea

Szűr Bea éveken keresztül porcelánfestőként dolgozott, ahol megtanult minden apró részletet, ami a precíz munka kivitelezéséhez szükséges. Az ott szerzett tudását karrierváltása során is könnyedén felhasználja, hiszen sminktetoválóként is precíz és profi munkákat készít vendégeinek, amelyekhez elengedhetetlenek az apró részletek ismerete.

Több, mint 3 éve kezdte a kozmetikus és a sminktetováló szakmát. Sminktetováló tudását egészen az alapoktól kezdve Méhn Tündénél szerezte, majd tehetségének köszönhetően került be a sminktetováló művészek csapatába. Mára már oktatóként is tevékenykedik a PMU Art School-ban.

Bodzási Lotti

Bodzási Lotti kozmetikusként és sminkesként kezdte meg karrierjét a szépségiparban több évvel ezelőtt. A rajz és a sminkelés szeretete inspirálta Lottit a sminktetováló karrierben, így vendégeit már tartósan szépítheti sminktetoválóként.

Több mint 3 éve vett részt Méhn Tünde, majd Kocsis Nikolett alapképzésein, hogy elsajátítsa a technikákat, majd tudását Tünde mesterképzésein fejlesztette olyan szintre, hogy mára már vendégeinek készít trendi, egyedi és különleges munkákat.


Kocsis Nikolett

Kocsis Nikolett sminktetováló tapasztalatát olyan neves sminktetováló művészeknél szerezte, mint például: Méhn Tünde, Moshe Alul, Oksana Martynenko és Toni Belfatto. Sminktetováló oktatóként 2017-ben kezdett el tevékenykedni.

Tündének köszönhetően oktatói tapasztalatait és tudását is sikerült kibővítenie, így 2018 szeptemberétől rendszeresen tart kisebb csoportos Alapképzéseket, Tudásszintemelő Képzéseket és Privát Képzéseket a budapesti oktatóközpontban. Oktatásai során a Méhn Tünde által kialakított tematikát és módszert követi, hogy a legtöbb tudást adja át a résztvevők számára!

Na és Te kinek az oktatására ülsz be? 


sminktetováló mester oktató csoportkép pmu art school

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.