webshop

Sminktetováló gép kisokos

2022. 11. 09.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Akár most vágsz bele a sminktetoválásba, akár több éve csinálod, a sminktetováló gép az egyik legfontosabb eszközöd. Ezáltal Te sem szeretnél melléfogni és egy olyat választani, vagy olyanra váltani, amivel a munka nem lesz tökéletes. Ebben a blogposztban összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni a sminktetováló gépekről. Így sokkal könnyebb lesz kiválasztani a legjobb sminktetováló gépet!

Sminktetováló gép fajták

Amikor sminktetováló gépet választasz érdemes figyelembe venni, hogy milyen technikákhoz használod, mennyire kezelhető könnyen és megfelelő-e kezdő és profi sminktetoválók számára is.

Gyakran a kezdő sminktetoválók egy egyszerűbb, könnyebben kezelhető, kisebb költségvetésű sminktetováló gépet választanak. Ezekhez a sminktetováló tűk is költséghatékonyabbak.

Manapság már csak tűmodulos sminktetováló géppel érdemes dolgozni. Ezekhez egyszer használatos tűmodulok közül válogathatunk. Rengeteg tűmodul van. A technikától és a vendég bőrétől függ, hogy melyiket érdemes használnod. A sminktetováló tűnek is ára van, ezért ezt is számold bele a költségvetésedbe!

Az egyszer használatos tűmodulokat könnyebb cserélni is, így mindegy, hogy egy vagy kettő kéziegység tartozik a sminktetováló gépedhez.

Sminktetováló gép kezdőknek

Ha most vágsz bele a sminktetoválásba, akkor válassz olyan gépet, amit könnyű kezelni. Fontos, hogy a kéziegysége tökéletesen beleillik a kezedbe. Továbbá fontos, hogy minden olyan technikához tudod használni, amelyek szerepelnek a kínálatodban.

Érdemes figyelembe venni a sminktetováló gép árát is. Minél profibb a gép, annál magasabb az ára, neked viszont elsőre nem biztos, hogy a legprofibb sminktetováló gépet érdemes választanod. Válassz olyat, amelyhez a tűmodulokat is olcsón és könnyen tudod beszerezni!

Nem probléma, ha a sminktetováló gépedhez csak egy kéziegység van, amelyben cseréled a tűmodulokat. A teljesítménye legyen elég jó ahhoz, hogy kevesebb erőfeszítéssel, rövideb idő alatt, szebb munkát tudj végezni.

Ha viszont hosszú távra tervezel, gondold végig, hogy mely technikák kivitelezését fogod megtanulni, amelyekhez szükséges lehet a nagyobb teljesítményű sminktetováló gép.

Kezdőként javasolt kipróbálnod a sminktetováló gépeket, mielőtt megvásárolod. A PMU Art School sminktetováló tanfolyamok alkalmával erre lehetőséged van, így azt a gépet kapod, ami számodra a legtesthezállóbb.

Kínálatunkból ajánljuk a vadonatúj ROSA ROOT minit és az NPM Oron 58S-t!


Sminktetováló gép haladóknak

Haladóknak a nagy teljesítményű, több technikához illő és több kéziegységgel rendelkező sminktetováló gépeket ajánljuk. Már lesz elég tapasztalatod az alap és a mester szintű technikák kivitelezéséhez is. Ezáltal hasznos lehet számodra, ha több kéziegységet tudsz csatlakoztatni a sminktetováló gépedhez.

A nagyobb teljesítményű gép jobban bírja a hosszabb, időigényesebb technikák kivitelezését is. Ezért érdemes azt is figyelembe venned, hogy mennyi idő elkészíteni egy magasabb szintű technikát.

Ha már ismered az elrontott vagy elszíneződött szemöldök tetoválások javításához szükséges technikákat is, akkor azt is fontos figyelembe venni. Méghozzá azért, mert ehhez már nem árt, ha profi sminktetováló géped van.

Az egyik legjobb sminktetováló gép kínálatunkból az NPM Oron 60 vagy Glow 10 sminktetováló gép!


A sminktetováló gép ára

Ez függ attól, hogy:

  • milyen technikákhoz kivitelezéséhez használható a gép
  • mennyi kéziegység csatlakoztatható
  • mekkora a teljesítménye
  • mennyire új a design

Ne az ár alapján válassz sminktetováló gépet, hanem a szinted és az alapján, hogy melyik a legtesthezállóbb számodra!

Csak jó minőségű géppel adsz ki jó munkát a kezedből, a minőséget pedig meg kell fizetni!

Olcsó sminktetováló gépek

Kínálatunkban leginkább a vadonatúj ROSA ROOT mini az, ami az alacsonyabb árkategóriájú sminktetováló gépek közé tartoznak. Ez tökéletes az ajak, a szemhéj és a szemöldök tetoválások készítésére.

Egy kéziegységgel rendelkezik, a teljesítménye pedig tökéletes a precíz, profi és gyors munka kivitelezéséhez.

Ehhez a sminktetováló géphez a sminktetováló tűk is olcsóbbak!

Magas árkategóriájú sminktetováló gépek

A sminktetováló gép árát nagyban befolyásolja a teljesítmény, a kéziegységek száma és az, hogy milyen technikákhoz alkalmazható.

Általában ezek már kettő vagy több kéziegységgel működnek és a tetoválás javítására is alkalmasak, mert nagyobb teljesítményűek és a hosszabb procedúrákat is bírják.

Kínálatunkból az NPM Oron 60 és az NPM Oron 58S sminktetováló gépek tartoznak ebbe a kategóriába.


Melyik a legjobb sminktetováló gép?

Amelyik Neked a legjobb! 🙂

Mindegyik sminktetováló gépünk minőségi, így gondod nem lesz velük. Viszont, próbáld ki, mielőtt megvásárolod, hogy a számodra legtesthezállóbbat válaszd!

Hogyan válassz és mire figyelj, amikor tesztelsz egy gépet?

Tanulóink és sminktetoválóink elmondásából bátran állíthatjuk, hogy a legtöbben ezeket a dolgokat veszik figyelembe, amikor sminktetováló gépet választanak:

  • Milyen a kéziegység? Mennyire könnyű megfogni, mennyire könnyű és hol a súlypontja? A tökéletes egyensúlyozású kéziegység nem húz semerre, stabilan tartható és pehelykönnyű.
  • Milyen erős a sminktetováló gép? Nagyon fontos szempont, hogy ne melegedjen fel. Ha felmelegszik, akkor sokan megijednek, hogy ez problémát okozhat.
  • A kijelző könnyen kezelhető és nagy betűkkel vannak a feliratok, így gyorsan lehet változtatni a sebességet vagy megállítani és elindítani a sminktetováló gépet.
  • Csatlakoztatható pedál van-e a sminktetováló géphez? Eleinte kevesebben használják, de pár alkalom után már kényelmesebbnek tartják, ha van.
  • Mindegy, hogy egy vagy kettő kéziegység van. A lényeg, hogy a tűmodulok könnyen és gyorsan cserélhetők legyenek.
  • Ne rezegjen túl erősen a kéziegység. Minimális rezgés lesz, de ha már feltűnő és zavar a munkában, akkor másik sminktetováló gépet kell választanod!

Ha további kérdésed lenne sminktetováló gépeinkről vagy szeretnéd személyesen kipróbálni őket, akkor kattints IDE.


Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.