webshop

Szálas szemöldök tetoválás tanfolyam – a természetes szemöldök receptje!

2023. 03. 14.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
A szálas szemöldök tetoválás tanfolyam elvégzése után garantáltan a vendégeid kedvére teszel, hiszen a természetesség manapság menő! Sminktetoválóként fontos, hogy megtanuld a profi szemöldök szálrendezést és a satíros, sminkelt hatású szemöldökök mellett képes legyél naturális hatást is elérni! Ebben a blogcikkben most megtudod, hogy mi vár Rád, ha a PMU Art School képzéseit választod!

Szálas szemöldök tetoválás tanfolyam technikák

A szálas szemöldök tetoválás technikák lényege, hogy a sminktetoválás naturális hatású legyen és elsőre ne tudjuk megmondani róla, hogy ez nem valódi szemöldök. Manapság a természetesség egyre népszerűbb, így a vendégek is gyakrabban fordulnak a szakemberekhez kifejezetten ezt a technikát kérve. Sminktetoválóként elengedhetetlen tehát, hogy megtanuld a technika helyes kivitelezését.

Az alap szálazott szemöldök tetoválás mellett pedig ma már olyan mesterszintű sminktetováló technikákat is megtanulhatsz, amivel például a laminált szemöldökhöz hasonló végeredményt érhetsz el.

Alapszintű szálrendezés

A szemöldök tetoválás alapképzésen a klasszikus púderes szemöldök tetoválás kivitelezése mellett az alapszintű szálrendezést is megtanulod, aminek a lényege a természetes hatás elérése.

Sokszínű szálrendezési struktúra és dúsítási technika létezik a naturális hatás érdekében. A technika célja, hogy nagyon finom, vékony szálakból építsük fel a teljes szemöldökformát, melynek titka a szálak mesteri elrendezése, megfelelő dőlésszöge, vastagsága és hossza.

Az alapszintű szálrendezés egy egyszerű szálstruktúra, amelyet a kezdő sminktetoválók is magabiztosan tudnak majd alkalmazni a vendégeiken!


Szálas szemöldök tetoválás alapképzés felépítése

Permanent Makeup alapképzésünkön egyszerre két szemöldök tetoválás technikát is elsajátíthatsz. A 3x2 alkalmas képzésen először az ombre, majd a szálazott technika vár rád, így két szolgáltatással törhetsz be a szakmába!

Az oktatás első alkalmain természetesen az elméleti alapokat sajátítod el, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy később tökéletes szemöldök tetoválásokat készíts. Az elmélet elsajátításában segítségedre lesz egy lényegre törő és számos infografikával ellátott több, mint 60 oldalas tankönyv is. Sőt egy átfogó e-learning felület is támogatja a fejlődésed, amit az otthonod kényelméből végezhetsz el.

A szálas szemöldök tetoválás tanfolyam alkalmai között több nap is eltelik, így bőven jut időd arra, hogy otthon többször is átolvasd és memorizáld a legfontosabb részeket!

Az alapképzés további alkalmain 100% gyakorlás veszi kezdetét, hiszen a szálazás rendkívüli precizitást és odafigyelést igényel, így nagyon fontos az, hogy ösztönösen a kezeidben érezd a helyes mozdulatokat.

Amennyiben az államilag elismert Sminktetováló Szakképesítést adó képzésünket választod, akkor plusz egy gyakorlási nap áll rendelkezésedre a vizsga előtt, ahol élőben, hozott modellen elkészítheted életed első szálas szemöldök tetoválást az oktatód támogatásával.

Permanent Makeup alapképzésünkön pedig a gyakorlónapon egy izgalmas és tanulságos élőmodelles bemutatót kísérhetsz végig, ami alatt az oktatód minden fontos részletbe és titokba bevezet Téged.

Ezután már csak egy vizsgát kell elvégezned ahhoz, hogy vendégeid számára is gyönyörű szálazott szemöldök tetoválásokat készíts!

De ne feledd, a mesterszintű szálazás lehet manapság a legnagyobb aduász a kezedben – hiszen hatalmas rá az érdeklődés a vendégek részéről!


Mesterszintű szálrendezés

A mesterszintű szálas szemöldök tetoválás tanfolyamokon többféle szálrendezést, pigment alkalmazást és száldúsító technikákat tanulsz, amihez jó, ha nagyobb gyakorlattal rendelkezel, mert itt már kellően magabiztos kezekre van szükség!

A RE’BROWS mesterképzésen a fókusz a természetes szálnövekedés követésén van, hogy hiperrealisztikus hatást érj el. A szálazott szemöldök tetoválás kialakításakor többféleképpen húzhatod a szálakat, készíthetsz elágazásokat és gyűjtőpontokat, mintha a szálak egy tölcsérbe lennének összefésülve.

Kreatívan és változatosan alakíthatod a tetovált szőrszálakat azáltal, hogy „játszol” azok hajlási szögével, dőlésének mértékével, vastagságával. A valósághű végeredmény érdekében a szálvastagság és a színerősség egyetlen húzott szál esetében is eltér.

Itt megtanulod aszerint húzni a tetovált szálakat, ahogy a természet rendezte azokat, szépen, természetesen, hiszen úgy a legszebbek.

A képzés után képes leszel többféle szálrendezési struktúrát és dúsítási technikát alkalmazni a naturális hatás érdekében, így még realisztikusabb lesz a végeredmény.

Másik népszerű mesterképzésünkön, a BROWlift képzésen a szemöldök liftinghez hasonló végeredményt érhetsz el egy sokkal tartósabb formában! A vendégeid imádni fogják, hiszen ez a hatás ma az egyik legdivatosabb!

A szemöldök lifting nagy hangsúlyt kap a képzésen a felfelé áramló szemöldök szálak megtervezése, a szálösszekötések realisztikus kialakítása és arnyékoló satírozás, amivel 3D hatás érsz el! Itt szálról szálra fogod megtanulni a szemöldök formatervezést a vendégeid egyedi karaktervonásaihoz igazítva.

Azoknál a vendégeidnél fogod tudni leginkább alkalmazni, akiknek a természetes szemöldök ív helyreállítására van szükség vagy a szemöldökük megereszkedett és célszerű lenne megemelni.


Hogy épül fel a mesterszintű szálas szemöldök tetoválás tanfolyam?

Mesterképzéseinkre már a gyakorlattal rendelkező sminktetoválóinkat várjuk, hiszen a többnapos alapképzésekkel ellentétben, itt egyetlen intenzív nap alatt fogsz elképesztő mértékű tudásra szert tenni!

A nap elején egy rövid elméletre számíthatsz, majd oktatód élőmodellen mutatja be a technika kivitelezésének lépéseit, s végül Te magad is alaposan begyakorlod a mesterszintű szálrendezést a latexen!

Készen állsz a változásra? Töltsd le a tanfolyam tájékoztatót és jelentkezz képzésünkre. Majd ne állj meg a fejlődéssel! Válj a szálas szemöldök tetoválások mesterévé a profi technikák alapos elsajátításával is. A szakmai fejlődés már vár Téged!


sminktetováló mesterképzés rebrows egyéni szálazás személyre szabott

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.