webshop

Tudnivalók a sminktetováló tanfolyam előtt - Vanda sztorija

2022. 11. 09.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Életem egyik legizgalmasabb időszaka kezdődött meg a PMU EXPO után! Ahogy azt az előző bejegyzésemben olvashattátok, óriási lelkesedésemben és az extra kedvezményeknek köszönhetően, ott helyben már jelentkeztem is egy sminktetováló alaptanfolyamra. Erről olvashatjátok most a folytatást!

Oktatásszervezés a PMU Art School-ban

Szinte teljes extázisba kerültem a döntés meghozatalától! És szerencsére a legprofibb kezek közé kerültem. Ezt már a képzés kiválasztásánál is éreztem, amikor a PMU Art School oktatásszervezője, Szilágyi Dóri maximális körültekintéssel segített elindulni ezen az úton.


A sminktetováló tanfolyam részletei

Dóri figyelembe vette mikor és hol szeretném elkezdeni a sminktetováló tanfolyamot. A helyszín esetemben a pécsi oktatóközpont lett, miután a dél-dunántúli régióban élek és hozzám ez esik a legközelebb. Megnéztük, hogy mikor indulnak a képzések és hogy számomra melyik lenne a legideálisabb.

Alaposan végiggondolva a tavaszi kezdés tűnt kézenfekvőnek. Ebben az időszakban, márciusban Láng Anettnek indul egy szemöldök alapképzése Pécsett.

Nekem eredetileg is a szemöldök tetoválás alapképzés volt a tervem és Dóra említette, hogy ő is mindig ezt a képzést tanácsolja kezdésnek.

Az ombre púderes és szálas szemöldök tetoválást fogom megtanulni, és ha a későbbiekben szeretnék, akkor jelentkezhetek a szemhéj és szájtetoválás tanfolyamokra is.

A képzés időtartamát nagyon rugalmasnak találtam: 3×2 alkalommal kerül megrendezésre, mindig kéthetente van az oktatás. Így mellette nem esek ki a munkából sem.

A PMU Art Schoolban 6 oktató dolgozik, akik Pécsett és Budapesten tartanak alap és mester tanfolyamokat. Mindegyikük ugyanazt a programot adja át, aminek a megálmodója és létrehozója Méhn Tünde. Bármelyiküket választod, ugyanazt a magas színvonalú oktatást kapod. Én már kinéztem magamnak Anettet a PMU Expon. Nagyon szimpatikus volt számomra és tetszett a stílusa.


Dóri javasolta, hogy ezt beszéljük át alaposabban, mert bár a program ugyanaz, az árak viszont oktatónként eltérhetnek. Fontos volt tudnia, hogy mekkora az anyagi keretem. Végül hosszabb egyeztetés után abban állapodtunk meg, hogy semmi akadálya nincs, hogy jelentkezzek Anetthez.

Fontos megemlítenem, hogyha bármi pénzügyi probléma felmerült volna, akkor is biztosítani tudták volna számomra a kamatmentes részletfizetési lehetőséget, ami nagy segítség a kezdéshez.


Ki lehet sminktetováló?

Persze annyira lelkes voltam, hogy időközben fel sem merült bennem, hogy van-e bármilyen feltétele a jelentkezésnek. Az oktatásszerző megnyugtatott, hogy miután megvan a kozmetikus végzettségem, ezért nincsen semmilyen akadálya, hogy a PMU Art School felvegyen tanulói közé.

Sőt azt is elárulta, hogy akkor is tudnék jelentkezni, ha kozmetikus iskolába járnék, amennyiben fel tudok mutatni egy iskolalátogatási nyilatkozatot. Viszont a magyar jogszabályok értelmében dolgozni csak akkor lehet, ha valaki már végzett kozmetikus.

Megszámlálhatatlanul sok segítséget kaptam Dóritól, aki a képzéseket szervezi. Ami megdöbbentő volt, hogy ezt a kiváló támogatást az iskola által nyújtott szolgáltatásoknak még sikerült megkoronázniuk.

Útravalóként kaptam egy listát, hogy mi mindent fogok kapni a tanulmányaim során és utána, a karrierem építéséhez. Ebből a listából kiemelnék pár nagyon fontos pontot:

• Képzés alatt saját tankönyv
• Letesztelt, jól bevált oktatási program, ami mindent lefed, ami sminktetoválás
• Marketing csomag az alapképzés után vállalkozás indításához
• Ingyenes oktatások
• Partnerkedvezmények és ajándékok
• Egyéni fejlődés támogatása különböző továbbképzések és rendezvények alkalmával

Nagyon hálás vagyok Szilágyi Dórinak, hogy bevezetett ebbe a lenyűgöző világba! Nem a legdrágább szolgáltatást akarta rám erőltetni, hanem az én személyes igényeimet és anyagi keretemet vette figyelembe. Ezután ebből gazdálkodta ki a számomra legideálisabb megoldást.

Őszinte volt, türelmes és végtelenül kedves. Szerintem mindenki olyan helyre vágyik, legyen szó bármilyen tanfolyamról, ahol támogató a környezet és fontosnak érzi magát, és ahol segítik, hogy képessége és tehetsége legjavát hozhassa ki magából.

A Dórival folytatott beszélgetésünk alatt szó esett arról is, hogy nekem is komoly felelősségem van a fejlődésben. Ez a szakma nagyon sok tanulást és még annál is több gyakorlást igényel.

A következő bejegyzésben megmutatom nektek, hogy milyen felkészülés előzi meg az alapképzést, milyen tananyagot követek és hogyan fejlesztem magam, hogy kozmetikai tudásomat egy sokkal magasabb szintre emeljem. Valamint megmutatom azt is, hogy milyen ingyenes képzések állnak rendelkezésre, amikből rengeteg extra tudást lehet szerezni!


Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.