webshop

A legszebb szájtetoválás színek! Hozzád melyik passzol?

2023. 04. 06.
Ha azon tűnődsz, hogy mely szájtetoválás színek passzolnak legjobban hozzád, akkor jó helyen jársz! Ebben a blogbejegyzésben megosztjuk veled a színválasztások menetét és azt, hogy mire érdemes odafigyelni a megfelelő pigment kiválasztása előtt!

Szájtetoválás színek: Milyen bőrtípushoz milyen szín illik?

Mielőtt bármilyen színt is választasz a szájtetoválásodhoz, érdemes figyelembe venni a bőrtípusodat. Ne aggódj, a sminktetoválód pontosan tudni fogja, hogy a Te bőrszínedhez mely színek passzolnának igazán. Segítségképpen azonban a legjobb, amit tehetsz, ha a szájtetoválásod időpontjára magaddal hozod kedvenc rúzsod vagy szájfényed, így a sminktetoválód ehhez hasonló árnyalatokat fog ajánlani neked!

Jó, ha tudod, hogy a száj eredeti színe és a bevitt pigment színe együttesen adja ki az ajaktetoválás végleges árnyalatát, így ezt figyelembe véve érdemes pigmentet választani.

Egy profi szakember tudja, hogy az eredetileg kicsit lilás vagy barnás színű ajkakat nem szabad hideg árnyalatú színnel tetoválni, mert szürkéssé válik. Ilyenkor tehát a meleg árnyalatokat fogja ajánlani Neked. A Te ízlésed és a sminktetoválód szakértelmének együttesével garantáltan megtaláljátok a számodra tökéletes árnyalatot!

A vendégek és a sminktetoválók kedvenc színei a piros, rózsaszín, lazac és narancsos árnyalatok.


Szájtetoválás végleges színe

Fontos tudni, hogy a szájtetoválások végleges színe nem feltétlenül egyezik meg a választott pigment színével. A sminktetoválás színe ugyanis változik a gyógyulási folyamat során. Az első pár hétben a szájtetoválás színe általában sötétebb lesz, majd ahogy a bőr regenerálódik, a szín is egyre világosabbá válik. Ezt követően azonban ismét sötétebb lesz a színe, miután az új bőrréteg maradéktalanul meggyógyul.

Illetve az ajkak bőrének színe is egyénenként változik, amit természetesen befolyásolja a szájtetoválás végleges színét is.


Szájtetoválás gyógyulási ideje

A szájtetoválás gyógyulási ideje általában 10-14 napig tart, attól függően, hogy milyen állapotban van a bőröd és hogyan ápolod friss tetoválásod. A megfelelő utóápolás érdekében kend a szájtetoválásod ROSA After Care utóápolóval napi 3-5 alkalommal. Figyelj rá, hogy mindig csak vékony rétegben kend fel, ezzel elkerülve a szaunahatást.

Továbbá nagyon fontos, hogy ne érje semmilyen mechanikai sérülés a friss szájtetoválásod felületét (pl. ne kapargasd), és ne tedd ki erős napsugárzásnak.

Ahhoz pedig, hogy megőrizd sminktetoválásod tartósságát, akkor ajánljuk a ROSA Sunny 15 és Sunny 25ajakápolókat, amelyek természetes napfényvédők, így megóvják az ajkaid a nap káros sugaraitól, szájtetoválásod színe pedig tartósabb lesz.

Ha szeretnéd lecserélni a rúzst és ezzel megkönnyíteni a mindennapjaid, akkor a legjobb, amit tehetsz, az az ajaktetoválás! Foglald le online most az időpontodat!


Elkészítsük Neked is álmaid sminktetoválását?

Bejelentkezés
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.