webshop
AJAKTETOVÁLÁS
Pécs / Budapest

Miért lehet szükség ajaktetoválásra?

Az egyedi fejlesztésű ajaktetoválás technikáknak köszönhetően, csodálatosan finom, mégis telt ajkaid lehetnek. Nőiesen csábító, dús és egyben elegáns! A szép formát kiemeljük, a kedvezőtlen tulajdonságokat és az aszimmetriát elfedjük. Elrontott ajaktetoválások helyrehozására is van egy kiváló megoldásunk! Gyönyörű, egyenletesen színezett, telt ajak a végeredmény, így a sminkelésre sem kell többet gondolnod!

Túl vékony ajkak

A vékony ajkakra gyakran használják a „csík száj” kifejezést. Szerencsére a vonalszerű ajkakat nemcsak ajakfeltöltéssel lehet korrigálni. Az ajaktetoválás egy alternatív megoldást nyújt, amivel vizuálisan teltebb hatást lehet elérni.

Színtelen ajkak

Fakó, halvány vagy élettelen ajkakból üde és csábító ajkakat lehet varázsolni sminktetoválással. A vendégek egyedi bőrszínéhez összeállított pigment koktélok biztosítják a hosszan tartó színt.

Erős aszimmetria

Az ajaktetoválással az ajkak aszimmetriáját szépen lehet ellensúlyozni. A formabeli illetve az alsó és felső ajkak vastagságának különbségét is korrigálni lehet vele. Tehát az ajaktetoválás segítségével gyönyörűen formálhatók az ajkak.

Előnytelen forma

Amikor az ajkak széle nagyon halvány, szinte egybemosódik a száj körüli bőr színével, így az ajak formája sem látható, nem kontrasztos. A mai modern sminktetoválásnak köszönhetően gyönyörű ajakformát készítünk számodra, amely lágy és esztétikus.

Baleseti sérülés, hegek

Ha az ajkak szélein baleseti sérülés, műtét, esetleg herpesz nyomai láthatók és emiatt nem esztétikus az ajak, akkor a tetoválás a legjobb megoldás, mert ezzel meg lehet változtatni az ajakformát és korrigálni a hibákat.

Rúzsozott hatás

Ha szinte mindig kirúzsozod az ajkaid és szeretnél valamit, ami sokkal tartósabb, mint egy sima rúzs, akkor az ajaktetoválást Neked találták ki. Nem kell ügyelned arra, hogy lekopott-e, nem kell lemosni, és a poharakon sem hagy nyomot. Ez mindig fenn marad, és akár a kedvenc rúzsod színével is készülhet!
Érdekel

Fél és teljes satíros ajaktetoválás

Az ajaksatírozás különböző változatai mindenkinek jól állnak, hiszen a technika egy kontúr elkészítésével kezdődik, amikhez egy satírozás társul kívülről befelé haladva. Vastagabb és vékonyabb ajkúaknak is ajánlott, hiszen természetesen telt hatást lehet elérni vele.

Fél ajaksatír tetoválás

Először a megtervezett kontúrt tetováljuk, majd befelé haladva, fokozatosan elhalványodva satírozzuk ajkaidat. A végeredmény, lágy, természetes hatás. A kicsit vastagabb ajkúaknak javasoljuk a fél satírozást, hogy legyen elegendő hely, satírozással a színátmenet megvalósítására.

teljes ajaksatír tetoválás

Szintén a kontúr tetoválásával kezdjük, majd befelé haladva egyenletesen besatírozzuk az egész ajkadat. Így a végeredmény teltebb, dúsabb hatású lesz. Ajánljuk a vastagabb és a vékonyabb ajkúaknak is egyaránt. Ha vékony az ajkad, és ezért szükséges enyhén nagyobbítani, akkor főleg ezt a technikát javasoljuk a szép végeredmény érdekében.

3D AJAKTETOVÁLÁS

Szintén a kontúr tetoválásával kezdjük, majd befelé haladva egyenletesen besatírozzuk az egész ajkadat. Így a végeredmény teltebb, dúsabb hatású lesz. Ajánljuk a vastagabb és a vékonyabb ajkúaknak is egyaránt. Ha vékony az ajkad, és ezért szükséges enyhén nagyobbítani, akkor főleg ezt a technikát javasoljuk a szép végeredmény érdekében.

Színátmenetes ajaksatírozás, a sötétebb színből a világosba átmenő, 2-3 féle színnel készíthető ajaksatírozási technika, mellyel optikailag növelhető az ajkak volumene és az aszimmetria is jól korrigálható általa. Szolidabb, vagy attraktívabb összhatást is elérhetünk ezzel a technikával, a vendég kívánságától, stílusától függően.

A 3D AJAKTETOVÁLÁS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, HA

- vizuálisan szeretnéd növelni ajkaidat
- aszimmetrikus ajkaidat szeretnéd tökéletesen szimmetrikussá tenni
- intenzívebb ajkakra vágysz, de akkor is, ha lágyabb, szolidabb összhatást szeretnél elérni

PEARLY LIPS AJAKTETOVÁLÁS

A Pearly Lips szájtetoválás technika azért jött létre, mert rengeteg vendég érkezik olyan kéréssel, hogy lágy és szolid ajaktetoválást szeretne. Így Tünde létrehozta ezt a technikát, amely természetes hatást eredményez és elegáns, gyöngyházas fényt biztosít az ajkaknak.

Továbbá a Pearly Lips ajaktetoválással az aszimmetrikus formák gyönyörűen korrigálhatók. Azoknak a vendégeknek kifejezetten ajánlott, akik a Nude árnyalatú rúzsok szerelmesei. A Pearly Lips technika vastagabb ajkakon érvényesül leginkább, még dúsabb és teltebb hatást kölcsönözve azoknak. Nagyon vékony ajkakból sajnos nem kivitelezhető a tökéletes hatás.

A PEARLY LIPS AJAKTETOVÁLÁS TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, HA...

- természetes hatású sminktetoválást szeretnél
- telt, dús vizuális hatású ajkakra vágysz
- a legújabb trendeket követed, és imádod a nude ajkakat

Mennyire fáj az ajaktetoválás?

Egyedi érzékenységedtől függ, azonban a tetoválás egész ideje alatt érzéstelenítünk, így könnyebben elviselhető az eljárás. A menstruációt megelőző 2 nap, illetve az első két napján a fájdalomküszöb alacsonyabb! Ezért ne ekkorra időzítsd az ajaktetoválásodat!

Ajaktetoválás előtt semmiképpen ne injekcióztasd be ajkaid a fogorvossal, mert eldeformálódik az ajak formája az érzéstelenítő hatására és úgy nem lehet, és nem szabad tetoválni!

Amit az ajaktetoválás előtt tudni érdemes

Ajaktetoválás és ajakfeltöltés

Ajaktetoválással szabályos forma alakítható ki, amellyel dúsabb hatás is elérhető, ezáltal az ajaktetoválás elkészítése javasolt először. Az ajkak széleinél a fény megtörik, így a térbeli nagyítás nem oldható meg tetoválással.

Ha a vendég teltebb ajkakat szeretne, a hyaluron savas ajakfeltöltés után javasoljuk az ajaktetoválás elkészítését. A szilikon olajjal történő ajakfeltöltést egyáltalán nem javasoljuk, mely ráadásul egy egészségre káros, betiltott anyag.

Menstruáció, terhesség, szoptatás

Terhesség, szoptatási időszak alatt, menstruáció első 2 napján, illetve az azt megelőző 2 napon nem ajánlatos az ajaktetoválás! A fájdalomküszöb ilyenkor alacsonyabb, és a hormonháztartás is mindhárom esetben változik, ami azt eredményezheti, hogy a pigmentek nem maradnak meg maximálisan a bőrben!

Már többször tetoválták, de szinte semmi nem maradt meg az ajkaidban, esetleg foltossá vált?

A tetováló gép egyenletes, egyforma leütéseitől, a bevitt pigment minőségétől, a megfelelően kiválasztott tűmodultól és a tetoválást készítő szakember helyes satírozási technikájától függ, hogy milyen lesz a végeredmény. Ilyen esetben valamelyik fontos összetevő hiányzott.

Herpesz

A herpesznek is köszönhető, hogy eltűnik a száj kontúrja, ezért főleg azoknak volna szükségük ajaktetoválásra, akik ettől a problémától szenvednek. Akinek valaha is volt herpesze, annak sajnos megbújik a szervezetében ez a vírus és bizonyos hatásokra, stresszre újra aktivizálja magát.

Az ajaktetoválás pont ilyen hatás, ezért képes előhozni ezt a problémát. Viszont van rá megoldás, meg lehet előzni! Herpesz ellenes gyógyszer alkalmazásával megelőzheted, hogy a friss ajaktetoválásodnak baja essen! Orvos által felírható, vényköteles gyógyszerek alkalmasak a megelőzésére (pl. Telviran, Herpesin).

A tetoválás előtt 3 nappal már el kell kezdeni a szedését, majd folytatni összesen 1 héten át. A részleteket megbeszéljük személyesen. Mindenképpen jelezd, ha szokott lenni herpeszed!

Milyen színű legyen a szájtetoválásod?

A választott szín nagyban befolyásolja az összhatást. Félsatírozásnál mindenképpen a természetes árnyalatok közül érdemes választani, hogy szépen mutasson a színátmenet a festékezett terület és az ajkad saját színe között.

A teljes satírozásnál, 3D ajaksatírozásnál és a Pearly Lipsnél lehet természetesebb és élénkebb árnyalatot is választani. Javasoljuk, hogy hozd magaddal kedvenc rúzsodat, szájfényedet, hogy könnyebben tudjuk kiválasztani a megfelelő színt számodra.

Az ajaktetoválás gyógyulása

Ajaktetoválásod körülbelül 1-1,5 hónap alatt gyógyul meg. Fontos, hogy az utóápolásról szóló szabályokat betartsd a megfelelő gyógyulás érdekében. Az ajkaidat 4 napig, naponta kb. 4-szer, főleg étkezések után be kell kenni vattakorongra csepegtetett bőrfertőtlenítővel.

A Rosa Herbal Skin Care After Care Stick használata is fontos. Ezt 10-14 napig kell használni rendszeresen, hogy ajkaidat egy védőréteg vonja be. 1-2 hét után a tetovált bőrfelület varasodni kezd. Ezt nem szabad dörzsölni, vakarni vagy a bőrt letépkedni, mert így a pigmentek sérülnek és nem épülnek be a bőrbe rendesen.

A gyógyulás ideje alatt a szín változni fog. Előbb világosodik, majd fokozatosan sötétül a szín. 4-6 hét múlva éri le az ajak a végleges színét.

Az ajaktetoválás kezelése

A rövidtávú ápoláson kívül, a hosszútávú ápolás is fontos, így az ajaktetoválás tartós marad.

Rövidtávon az ajaktetoválás után a Rosa Herbal Skin Care After Care Stick használata fontos. Korrekció során több pigment kerül a bőrbe. Mivel a bőr átlagosan 28 naponta megújul, ezért a friss sminktetoválás színe 20%-30%-kal halványul.

Az is fontos, hogy a tetoválás az irharéteg felső harmadába jusson, így tartósabb lesz a sminktetoválás. Az UV sugarak fakítják a pigmenteket, belülről a falósejtek tizedelik a pigment szemcséket, így ezek miatt is halványul az ajaktetoválás.

Érdemes használni a Rosa Herbal Skin Care Sunny 15, vagy Sunny 25 ajakápolókat, amelyek az UV sugarak ellen védik a bőrt. Körülbelül 1-3 évet ígérünk az ajaktetoválás tartósságának.

Galéria

  • sminktetoválás ajaktetoválás pearly lips ajaksatír méhn tünde sminktetováló szalon
  • sminktetoválás ajaktetoválás pearly lips ajaksatír méhn tünde sminktetováló szalon
  • sminktetoválás ajaktetoválás pearly lips ajaksatír méhn tünde sminktetováló szalon
  • sminktetoválás ajaktetoválás pearly lips ajaksatír méhn tünde sminktetováló szalon
  • sminktetoválás ajaktetoválás pearly lips ajaksatír méhn tünde sminktetováló szalon
  • sminktetoválás ajaktetoválás pearly lips ajaksatír méhn tünde sminktetováló szalon
Tovább a galériába

A szájtetoválás ára

A szájtetoválás ára sok különböző tényezőtől függ, ezért is fontos utánanézni, és jól végiggondolni, hogy kinél készíttetjük el a sminktetoválást. Fontos tudni, hogy a sminktetováló művész mióta dolgozik a szakmában, és mióta foglalkozik sminktetoválással. Érdemes ismerni mennyi tapasztalata van a szakmában, így tudjuk, hogy precízen és professzionálisan végzi a munkáját.

Ha ismerjük, hogy a sminktetováló mikor volt utoljára továbbképzésen vagy oktatáson, akkor tudni fogjuk, hogy mennyire ismeri a sminktetoválás világát, a legújabb nemzetközi trendeket és hogyan hasznosítja az ezeken az oktatásokon szerzett ismereteket. Ezek azért fontosak, mert így minden vendégének egyedi és tökéletes sminktetoválást tud készíteni, hiszen látóköre és ismeretei szélesek.

Ha tudjuk, hogy a sminktetováló művész csak tetovál-e vagy oktat is, akkor tudni fogjuk, hogy mennyire magabiztos a munkájában, hiszen ezt a tudást nem fél továbbadni. A sminktetoválás során a prémium eszközök használata is fontos, hiszen így lesz a sminktetoválás tartós. Érdemes utánanézni, hogy a sminktetováló művész milyen eszközöket és márkákat használ. Fontos a prémium minőség.

A sminktetováló művész kiválasztásának legfontosabb része, hogy ismerjük a művész korábbi munkáit, tudjuk, hogy mekkora hírnévvel rendelkezik, milyenek a visszajelzések a közösségi médiában és Google-ön, hiszen ezek valós képet mutatnak a sminktetováló művészről.

A közösségi oldalon való részvételből többet tudunk meg a sminktetoválóról, stílusáról, vendégeiről. Mindig nézzünk utána, hogy kivel készíttetjük ajaktetoválásunkat, mielőtt döntést hozunk, ugyanis a javítás utólag sok esetben nem megoldható.
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.